Kreatív modell fotózás | Hölgyszalon № IV

Kreatív modell fotózás | Grafikaí tervezés

Kreatív modell fotózás | Grafikai tervezés. Hivatásos fényképész vagyok. A fotózás nem csak végzettségem, hanem szenvedélyem és hobbim. Éppen emiatt pályám kezdete óta a tökéletességre törekszem és ezért folyamatosan csiszolom tudásomat.Az elmúlt években diplomáztam tervező grafikai szakon, így a hozzám forduló “modellek” számára nem csak egy érdekes fotóalbumot, hanem az elkészült felvételeket továbbgondolva látványos kreatív terveket is készíthetünk.

Kreatív modell fotók | Kreatív grafikai tervek. Fotóstúdióm az elmúlt több mint harminc év alatt számos hazai és külföldi reklámkampányban vett részt. Kreatív szemlélettel oldjuk meg a kapott feladatokat a felvétel layoutjának tervezésétől, a fényképezésen és elektronikus feldolgozáson keresztül, a nyomdai előkészítésig.
Napjaink elvárásainak megfelelően nemcsak a fotókat készítjük el, hanem azok számítógépes feldolgozását is. Az elkészült fényképeken elvégezzük a szükséges retus munkát, a színhelyesség, a fényérték, az élesség beállítását, és ily módon archiválva adjuk át a megrendelt felvételeket. Igény szerint elkészítjük a fotókkal kapcsolatos egyéni és művészi elképzeléseket (szűrők, effektetek stb.) is.

kreatív modell fotózás 01

Kreatív modellfotózás | Budapesti fotóstúdió. Az szakmában eltöltött évek során fotóstúdiónk jó kapcsolatokat alakított ki alvállalkozókkal, melynek köszönhetően minden a munkával kapcsolatos részfeladat (dekoratőr, speciális díszlet, helyszín, sminkes, fodrász, stylist, modell, stb.) koordinálását vállalni tudjuk.

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>