Modellfotózás profi portréfotózás | Férfi modellek № I

Modellfotózás profi portréfotózás, portfólió és portré fotók | Fotóstúdió, stúdió és műtermi fotózás

Modellfotózás profi portréfotózás. A portfólió egy professzionális fotósorozat és az a célja, hogy bemutassa a modellt, tehetségét, megjelenését. A portfólió profi körülmények között készül, profi szakemberek (fotós, stylist, fodrász) közreműködésével. Ezért kerül jóval többe, mint az egyszerűbb portréfotó.

modellfotózás profi portréfotózás kreatív fotózás 2

Modellfotózás profi portréfotózás. Mindenkinek, aki modellkedne, hostesskedne, és az induláshoz szüksége van egy profi portfólióra. Célunk igazán exkluzív és különleges portfólió képek készítése, minden egyes profi portréfotózáskor. A fotósok kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítők, hátterek, fénytechnika áll a “modell” szolgálatára, hogy a vágyainak legmegfelelőbb képeket készíthessük. Kellemes környezetben, figyelmes és rendkívül kreatív fotósok állnak az érdeklődök rendelkezésre. Igény esetén smink mestert és mester fodrászt is tudunk biztosítani a még tökéletesebb hatás eléréséhez.
A profi portfólió és portréfotózás lényegében arról szól, hogy megszüntetjük a határokat és a korlátokat. Megörökítjük mindazt, ami Te vagy. Megtaláljuk közösen azt a szépséget ami benned rejlik, amit talán nem is ismersz magadon és magadban, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed…

modellfotózás profi portréfotózás kreatív fotózás 1

Modellfotózás profi portréfotózás. Portréfotózás során olyan fényképeket készítünk műteremben, amilyet a megrendelő szeretne. Semmi sincs megszabva, így az sem, hogy milyen ruhában, milyen célra készüljenek a képek.
Modellfotózás profi portréfotózás. Van, aki azért választja, hogy kipróbálja, milyen a kamera előtt pózolni, esetleg elküldje modell- vagy hostess ügynökségnek. Van, akinek csak arra kell, hogy Facebook-ra vagy társkereső oldalakra töltse fel, és vannak olyanok is, akik párjukat szeretnék meglepni néhány fotóval. A lehetőség adott bárkinek. Népszerűségének legfőbb oka, hogy megfizethető.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>