Strandruha | Vízparti kollekciók

Strandruha | Vízparti kollekciók

Strandruha | Vízparti kollekciók. A stílusos megjelenésért! Egy stílusos egyrészes fürdőruha elég sokat megmutat a testből, kihangsúlyozva így a nőies formákat. Egy bikini nélkülözhetetlen darabja a nyári szezonnak, de ha te jobban kedveled az egyrészes fürdőruhát vagy tankinit, akkor is divatos lehetsz. A bikini divat évről évre változik. A klasszikus formák azonban soha nem mennek ki a divatból!
Az egyrészes fürdőruhák az igazi befutók akkor, ha úszni vagy sportolni is szeretnél strandolás közben. Ha egy ilyen típust viselsz, nem kell aggódnod, hogy lecsúszik mozgás közben. Ráadásul, ha egy kényelmes és egyben divatos darabról van szó, akkor az nem okoz számodra csalódást.
A női fürdőruhák színválasztékában határ a csillagos ég. Az egészen sötét árnyalatoktól kezdve az élénkebb színekig megtalálhatóak a kínálatban.
Az egyszínű bikinik és egyrészes fürdőruhák mellett a mintás darabok is közkedveltek a szezonban.Csíkos, kockás, virágos vagy valami absztrakt minta? Válogass saját ízlésed szerint, legyél különleges fürdőruhádban!

strandruha 2

strandruha 1

Strandruha | Vízparti kollekciók. Grafikai tervezés. Proin posuere pellentesque condimentum. Fusce consequat lectus eget finibus semper. In pellentesque tempus sollicitudin. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Praesent non nunc quam. Integer eu dapibus dui. Aenean consequat vehicula eros, at pretium leo pretium vel.

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>