Budapesti divat fotózás | Reklám grafika divat tervezőknek № III

Budapesti divat fotózás | Divat tervezői reklám grafika

Budapesti divat fotózás | Reklám grafika. Stúdiónk felel a fotózásért és az azt követő grafikai utómunkákért, a természetes sminkért és a hajért, a fotózáson viselt ruhákért és a személyre szabott stílustanácsokért.
Projektjeink hasonlóak egy szokásos portfóliófotózáshoz, gyakorlatban azonban hamar kiderül, hogy ez mégiscsak valami más. A különbség leginkább abban rejlik, hogy itt a fotózás mellé teljes körű szolgáltatás is jár, ráadásul mindez a természetesség koncepcióján alapul.

budapesti divat fotózás (1)

Budapesti divat fotózás | Grafikai tervezés. Egy jól megtervezett reklámgrafika vezeti a tekintetet az üzenetig. Vonzza a figyelmet és eladja a terméket, szolgáltatást. Fontos, hogy kitűnjön a többi hirdetés közül, ezért igyekszünk esztétikus tervezést szolgáltatni mindamellett, hogy szem előtt tartjuk a marketingfogásokat is.

budapesti divat fotózás (2)

Grafikai munkáink | Vintage stílus. Marilyn Monroe és André de Dienes szerelme. Kevesen tudják, hogy Marilyn Monroe-t talán sohasem ismerte volna meg a világ egy magyar származású fotós, André de Dienes (azaz Ikafalvi-Dienes Andor György) nélkül. A fiatal fotós és Norma Jeane Baker a negyvenes évek közepén találkoztak először, amikor is André modellt keresett egy új projektjéhez.
Én a magyar származású fotós előtt tisztelegve használtam fel fotóit egy vintage filmek előtt tisztelgő grafikai szimpóziumra készítettem az alábbi posztert.

budapesti divat fotózás (3)

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>