Divatbemutató • Cadieu Szalon az Ybl palotában • Rendezvényfotózás | Divatbemutatók № I

Divatbemutató, divat trend, divattervezők | Rendezvényfotózás

Divatbemutató | Rendezvényfotózás. Minden rendezvénynek megvan a maga kiemelt pillanata, amit érdemes megörökíteni. Ha szeretné, hogy az általa szervezett rendezvény minden fontos momentumáról készüljenek képek, én a segítségére lehetünk a fotózásnál a képek megosztásánál és fotógalériák készítésénél. Profi technikával, megfelelően felkészülve vágunk bele a fotózásba, legyen szó akár divatbemutatóról vállalati rendezvényről, ügyfélpartiról, vagy bármilyen egyéb rendezvényről, kiállításról.
Fotóstúdiónk speciális igények esetén mobil műtermi felszerelésünkkel (stúdió vakuk, hátterek stb.) a rendezvény helyszínén professzionális körülmények között készíthetők el a fényképek.

divatbemutató rendezvényfotózás divattervezők stylist 14

Divatbemutató | Rendezvényfotózás. Stylistként gyakran találkozom klienseim részéről azzal az igénnyel, hogy egyéniségükhöz, színeikhez készítsek olyan ruhákat, melyek divatosak. A mérete készítésnek azonban nem csak az egyénre szabott szabásvonal és egyediség az ismérve, hanem az is, hogy egy-egy kedvenc színből képesek vagyunk kisebb kollekciórészeket megalkotni, nem szab határt a kreativitásnak a boltok gyáva beszerzési stratégiája. Így összefogva tervezőtársammal egy bemutató erejéig, színpompás nyári trendeket vonultattunk fel javarészt plusz méretű amatőr modelleket is bevonva. Mi ketten egyformán imádjuk a színeket, finom anyagokat, ugyanakkor én a visszafogott vonalakat kedvelem erősebb színblokkokkal, Piroska pedig a nőiesebb, lágyabb vonalakat, egy színtónusban maradva.
Tervező / stylist: Szűr Krisztina
Tervező: Bucsuházy Piroska

divatbemutató rendezvényfotózás divattervezők stylist 11

Divatbemutató | Rendezvényfotózás: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Divatbemutató | Rendezvényfotózás. Rendezvény fotózás alkalmával mindig van, amiért izgulunk, mint fotós. Ekkor az alapos előkészületek és tervezés mellett becsúszik valami, amit a helyszínen kell kitalálni! Fotóstúdiónk feladata a teljes rendezvényfotózás mellett hangulatképek készítése, fotófal előtt mobil fotó stúdióval fotózás, imázs képek készítése…. és mindezt pár napos határidővel…
Folyamatosan figyeljük az esemény menetét, hogy véletlenül se maradjon le semmilyen fontos pillanat. Egyedi látásmóddal különleges, életszerű fotókat készítünk, ami szépen visszaadja az esemény hangulatát. Legritkább esetben használunk vakut, műfényt, hogy az eredeti fényviszonyok jobban tükrözzék vissza az esemény valódi mivoltát.

divatbemutató rendezvényfotózás férfidivat 4

Divatbemutató | Rendezvényfotózás: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>