Esküvői fotózás álmai szerint • Emese és Gergő | Esküvői fotózás № I

Esküvői fotózás álmai szerint | Esküvői album és fotók

Esküvői fotózás álmai szerint. A menyasszony szép ruháját visszaviszik, az autóról leszedik a díszt, a vacsorára már csak visszagondolhatunk, az egyetlen, amit majd az unokáknak meg lehet mutatni, az az esküvői fotó.
Az esküvői fotó műfaja az egyik legelőkelőbb és leghálásabb, de egyben legnehezebb szakmák közé tartozik. Minden egy meghatározott sorrend szerint ott és akkor történik, nincsenek átlagos és megismételhető pillanatok, ezért számomra is ugyanolyan fontos a Ti nagy napotok. Az esküvői fotó az egyetlen maradandó emlék, mely hűen felidézi esküvőtök minden pillanatát! Stúdiónk ebben segít Önöknek.

esküvői fotózás álmai szerint 1

Esküvői fotózás álmai szerint: [1] [2] [3]

Esküvői fotózás álmai szerint. Az esküvő egy olyan jeles alkalom, melynek megörökítéséhez profi esküvői fotós szükséges. Ez az az esemény, mely később a családdal vagy barátokkal visszanézve kellemes, nosztalgikus élményeket, emlékeket ébreszt, ezért az esküvői fotózás mindenképp egy hatalmas felelősséggel járó feladat.
A profi esküvői fotós kiválasztása egy fontos döntés. Az esküvői fotós munkája az egész napos boldog, szerelmes pillanatok profi képekbe öntése, kötelessége felejthetetlen, vidám élményt nyújtani a fotózás alkalmával, a párok kérésének a lehető legmagasabb szintű teljesítése.
Az esküvői fotós tisztában van munkájának fontosságával, ezért tudja azt is, hogy ezen alkalom sokkal többet jelent, mint egyszerű fényképezést, az esküvő fotózás a körítésről, az ünneplésről, vigasságról szól.
Bízunk abban, hogy minket választva az exkluzív minőségre és időtlen eleganciára fókuszáló fotós munkánk életre szóló emlék lesz számotokra! Esküvői fotózás referenciamunkáinkat bemutató galériánkban több stílussal, helyszínnel találkozhattok.

Esküvői fotózás álmai szerint: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

 1. Blendemanus

  Esküvői albumok | Üdvözöllek esküvőfotós oldalamon!

  Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok.

  Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát!

  Szerencsére a fotósok között is nagy az egymásra irányuló nyomás így a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek köszönhetően egyre jobb és jobb fotósok állnak munkába és késztetik fejlődésre a többieket. Ennek a folyamatnak pedig két nagy nyertese van: Ti, az ifjú pár

  2012. június 4. hétfő at 10:58

 2. Blendemanus

  Esküvői albumok | Milyen is a jó esküvői fotós?

  • A jó esküvői fotós ott is van az esküvőn meg nem is. Észrevétlen, diszkrét, mégis meglát minden fontos pillanatot mintha egyszerre lett volna ott mindenhol.
  • A jó esküvői fotós érzelmek, szeretet közvetítője, aki sohasem marad kívülálló. Egyszerre lelki támasza az ifjú párnak és mégis kívülálló. Ő az, akinél mindig akad egy hajcsat, egy ragasztó szalag, egy tű vagy ami épp pont nincs senkinek.
  • A jó esküvői fotós azokat a pillanatokat is megörökíti, amit a legtöbb ember észre sem vesz, a jó esküvői fotós sosem csupán a bűvész kezeit figyeli.

  2012. június 4. hétfő at 11:01

 3. Blendemanus

  Esküvői albumok | Mégis miben különbözünk mi a hagyományos esküvői fotózástól?

  A profi fotósok egyaránt az elérhető technika csúcstermékeit használják legyen szó bármely márkáról, így a képminőségben nehéz versenyezni. Az egyetlen, amiben mások tudunk lenni, az a stílus. Amíg mások képriport, esetleg divatfotó stílusban készítik el képeiket nagytotálban, addig én megmutatom az apró részleteket is. Olyan szépségeket amiket mások akár észre se vesznek, mindezt akár 3D-ben is. Egy elkapott mosoly, egy érintés, egy ölelés azonnal más értelmet ad az elkészült képnek.

  Azt szeretném, ha a fotózás egy nagy közös kreatív játék, vidám bolondozás lenne, melyre több évtized után is boldogan emlékszel vissza. Egyes képek hamar feledésbe merülnek, de azok, melyek életünk fontos és meghatározó eseményeit örökítik meg, egy életre szólnak. Ha a képek jól sikerültek, akár 10, 20, vagy 50 év múlva is szívesen nézegeted majd őket. Munkáim során minden esetben arra törekszem, hogy képeimet Ti is örömmel vegyétek kézbe akár sok év múltán is és az adott pillanatot, mint kellemes emléket idézzétek vissza.

  2012. június 4. hétfő at 11:03

 4. Blendemanus

  Esküvői képek | Albumok

  Fogjuk meg a pillanatot, ezt nem lehet megismételni! Esküvőből jó esetben egy van az életben, így esküvőfotózásra is vélhetően csak egyszer lesz szükségetek. Persze most még nem azzal vagytok elfoglalva, mi lesz majd később, évek múlva, pedig kevés dolog jobb az életben annál, mikor egy hatalmas keményfedeles fotóalbumot lapozgatva nosztalgiáztok, az esküvői emlékeket felidézve. Életetek egyik legfontosabb eseményéről beszélünk, melynek időtálló megörökítése tapasztalt, profi szakembert kíván. A jó fotós nem csak kattintgat, hanem komponál. A fotósnak meg kell küzdenie a helyszín adottságaival, a változó fényviszonyokkal, a kiszámíthatatlan időjárási tényezőkkel, mert a cél egyértelmű: a fotókon a legszebb napotokat, a legjobb formátokat kell megörökíteni. Sokan próbálkoznak ezen a területen, akik azt gondolják, hogy egy drága fényképezőgép, esetleg egy jól elkapott fotó megfelelővé teszi őket a feladatra, de azt gondolom, hogy még laikusok számára is ordít a különbség, ha egy profi esküvőfotós munkái mellé téve szemléljük az ő képeiket. Fotóstúdiónk ’legénysége’ képes arra, hogy kiemelkedő minőségben hajtsa végre ezt a nem mindennapi feladatot. Ha Ti is úgy érzitek, hogy fontos a minőség és a szakértelem, szívesen vállaljuk a Ti esküvőtök fotózását, megörökítését is! Hívjatok bizalommal! Gyakran egyedi igények is megfogalmazódnak a jegyespárok részéről.

  Az én feladatom nem több, mint megtalálni a legszebb arcotok és megnyomni a gombot!

  2012. június 4. hétfő at 11:04

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>