Erotikus fotók • Gyönyörű fényképek rólad | Erotikus fotósorozatok № I

Erotikus fotók, erotikus fotózás | Művészi aktfotózás és modell albumok. Kreatív glamour fotók

Erotikus fotók | Gyönyörű fényképek rólad. Nem kell modellnek lenned ahhoz, hogy professzionális felvételek készüljenek rólad.
Erotikus fotók ajándékba: szeretnéd Párodat meglepni egy igen emlékezetes ajándékkal karácsonyra? Szeretnél pár professzionális fotót, esetleg néhány glamour stílusú “címlaplány” fényképet vagy egy erotikus művészi akt sorozatot? Mindezt esetleg egy szép albumba vagy naptárba rendezve? Akkor a legjobb, ha ellátogatsz fotóstúdiónkban. Erotikus fotók – maximális diszkrécióval segítünk kihozni belőled a legjobbat!

erotikus fotók (1)

Erotikus fotók | Gyönyörű fényképek rólad. A fotózás általában félnap időtartamú. Ennyi idő alatt még nem fáradsz el, és több beállítást, többféle sorozatot tudunk készíteni. Fontos, hogy nem sietjük el a beállításokat, ha esetleg még tapasztalatlan vagy, akkor segítünk ebben, és abban is, hogy el tudj lazulni fotózás közben. A fotók miatt fontos, hogy az igazi énedet tudd megmutatni, felszabadultan. A végeredmény szempontjából fontos, hogy élvezni tudd, hogy a kamerák előtt lehetsz.

erotikus fotók (2)

Erotikus fotók | Gyönyörű fényképek rólad. Megvalósítjuk az elképzeléseidet, sőt segítünk összeállítani fotósorozatod koncepcióját is, ha tanácstalan vagy. Olyan portfóliót készítünk Rólad, melyben megmutathatod az igazi értékeidet, és minden előnyös oldaladat.
A digitális technikának köszönhetően már a fotózás közben lehetőséged nyílik arra, hogy a fotóssal megnézzétek a képeket. Fontos a képek folyamatos elemzése, hogy kiderüljön, mely beállítások előnyösek a számodra, s ezekre tudjatok a fotózás alatt koncentrálni.
A fotózás stúdióban, vagy külső helyszínen történik a választásodnak, illetve a fotósorozat előzetes koncepciójának megfelelően. A fotózáshoz igény szerint sminkest, és fodrászt is biztosítunk.

erotikus fotók (3)

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Akt fotózás | A test, a fény és az árnyék

  Az akt fotózás egy elég kényes téma sokféle szempontból is. Az akt fotózás talán a fotóművészet legjobban elismert, és egyben legtöbbet vitatott ága. Valóban érdekes műfaj ez, és talán a legnehezebb is, mivel nincs más, mint a test, a fény és az árnyék, ebből kell kihozni a legjobbat.

  2010. november 17. szerda at 08:57

 2. Blendemanus

  Akt fotózás | A draperie mouvellée

  A női akt létjogosultságát az a filozófia adja, miszerint kétféle Vénusz létezik: az égi és a közönséges. Az európai művészet egyik örökké visszatérő törekvése, hogy a női alakoknak olyan formát adjon, hogy Vénusz közönségesből égivé változhasson. Az antik görögök női aktjai, melyek ritkábbak volta a férfi aktoknál, arányokon alapuló ábrázolások voltak, melynek mértéke a fej volt. De ennél is fontosabb volt, hogy a szobrász felfedezte a női test plasztikai lényegét. A reneszánszban a női akt is az antikra támaszkodva születik meg. De ahogy ott sem rögtön a meztelen női test mutatkozik meg, hanem először csupán a draperie mouvellée-nek nevezett, a testet takaró, de ahhoz tapadó könnyű öltözék alatt mutatkoznak meg alakja, amely a formákat egyszerre titokzatosabbá és érzékelhetőbbé teszi, a reneszánsz művészetébe is így tér vissza a női aktábrázolás.

  2010. november 17. szerda at 09:15

 3. Blendemanus

  Emlékkép | Művészi akt fotózás | Erotikus fotósorozat

  Profi portfólió készítés glamour, divat, portré, fehérnemű, fürdőruhás, akt, erotikus fotósorozatokat készítünk, profi grafikus retusálási utómunkával amit igénybe vehetsz: glamour fotózás, modell albumok készítése, fehérnemű és fürdőruha katalógus fotózások, erotikus portfólió készítéséhez.
  Gyors határidő, kedvező ár.
  Profi sminkes, igény esetén fodrász és stylist is jelen van, de ha úgy érzed, hogy ennyi ember zavar, akkor csak Te és a fotós van jelen a fotózás alatt.

  2012. június 22. péntek at 20:10

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>