Glamour és erotikus fotózás • Hitvallásunk | Erotikus fotósorozatok № II

Glamour és erotikus fotózás, kreatív glamour fotózás | Akt és erotikus műtermi fotózás

Glamour és erotikus fotózás. Akár bevállaljuk, akár nem, mindannyian álmodoztunk már arról, hogy egyszer híresek leszünk. Gyönyörű ruhákban, csillogó lámpák és villanó vakuk között vonulunk, és mindenki minket csodál majd. Persze jó-tündérek csak a mesékben vannak, neked magadnak kell lépéseket tenned álmaid megvalósítása érdekében.
Elsődleges szempontunk, hogy igényes, magas színvonalú és ügyfeleink igényeihez igazodó képek kerüljenek ki műtermünkből. Célunk és munkafilozófiánk az emberközpontú megközelítés és ügyfeleink igényeinek magas szintű kiszolgálása. Egy-egy projekt sikere nem csak ügyfelünk öröme, de a mi büszkeségünk is. A modell portfólió készítésétől az épületfotózásig minden munkát pontos igényfelmérés és egyeztetés előz meg, így tudjuk legprecízebben elvégezni feladatunkat. Számunkra fontos a hosszútávú ügyfélkapcsolat és a folyamatosan bővülő stabil ügyfélkör kialakítása.

glamour és erotikus fotózás - poszter

Glamour és erotikus fotózás. A glamour fotózás olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözi használja a sminkelés, fodrászat, retusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a fotóalany szépségét és elkendőzve esetleges hibáit. Természetéből adódóan az ábrázolt modellek leggyakrabban csinos, fiatal hölgyek, azonban a hasonlóság ellenére a glamour nem azonos az akt-, vagy az erotikus-fotó műfajával.
A glamour ábrázolásmódja az idők során folyamatosan változott, mindig az adott kor társadalmi megítéléséhez, elfogadásához idomulva. Újabban számos népszerű glamour magazin kezdi megfordítani a trendet és a hangsúlyt a glamourra, szépségre helyezi a nyílt meztelenség helyett. Ennek egyik módszere, például a mell részleges takarása. Gyakran a modell saját karjával takarja a mellbimbókat és csak részben engedi láttatni a mell más részét. A teljes meztelenség helyett gyakran használják a ruhák részleges takarását is.

glamour és erotikus fotózás - poszter (2)

Glamour és erotikus fotózás: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>