Esküvőfotózás • Judit és Dávid | Esküvői fotózás № III

Esküvőfotózás, esküvői fotózás | Esküvői album és fotós albumok, fotókönyv

Esküvőfotózás. Meglátni és megfelelően elkapni a pillanatot nehéz kihívás, és egy esküvő tele van ilyen szituációkkal. Az ember életében kiemelt nap ez és kiemelkedő fotókkal kell megörökíteni az eseményt.

esküvőfotózás esküvői albumok 1

Esküvőfotózás. Fotóstúdiónk célja minden esetben a művészi színvonalú képek készítése, melyet egyéni látásmóddal és az utómunkával érek el. Az esküvő több eseményből áll össze: beállított képek készítése, polgármesteri hivatal, templom, lakodalom. Mindegyik esetben más-más jellegű képek készíthetőek, melyet ki kell használni. Nem elég szimplán megörökíteni, keresni kell a részleteket, az elkapott pillanatokat és a hangulatot is meg kell jeleníteni.
A beállított képek készülhetnek szabadtéren, fotó műteremben, esetleg mindkét helyszínen. Érdemes műterem esetében is közös fotókat készíteni a koszorús lányokkal, és a szűk család tagjaival is.

Esküvőfotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Esküvő fotózás | Fotós esküvőre

  Esküvőtök valódi pillanatait mesélem el, hogy örök emlékként tekintsetek vissza a fogadalom tételetekre életetek bármely szakaszában.

  2012. június 1. péntek at 17:28

 2. Blendemanus

  Esküvő fotózás | Fotós esküvőre

  Az esküvő fotózás egy olyan munka ami magában foglalja a modell, a portré, a tárgy és a rendezvény fotózást is. Mindezt kreatívan és gyakran nagyon gyorsan kell egy azon pillanatra koncentrálva létrehozni.

  2012. június 1. péntek at 17:28

 3. Blendemanus

  Esküvő fotózás | Fotós esküvőre

  Kreatív fotózás számomra nem más, mint felszabadult és őszinte képek készítése, hogy bennük ragadjon a pillanat. Mindenkor egyéni hangulatú és évtizedek múlva is értéket jelentő fotókat szeretnénk adni professzionális minőségben.

  2012. június 1. péntek at 17:31

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>