Esküvői fotózás műteremben | Esküvői fotózás № VII

Esküvői fotózás műteremben | Budapest fotóstúdió és műterem

Esküvői fotózás műteremben | Budapesti fotóstúdió. A hagyományos esküvői képek beállítottak, ezeket nevezzük kreatív fotóknak. Erre a stílusra a portréfotózás és a divatfotózás eredményei és legújabb szakmai fogásai hatnak. A műtermi esküvői képek célja hasonló, mint általában a portréfotóké: a beállított képnek a legjellemzőbb és legkedvezőbb pillanatban kell ábrázolnia a megfigyelt személyt. Az esküvői képek persze akkor is dinamikusabbak a más célú portréfotóknál, ha beállított képet készítünk. A környezetnek és a fényeknek a modell(ek) karakterét kell kiemelniük. A megrendelőnek lehetnek olyan igényei is, amelyeket az esküvői fotós csak akkor tud teljesíteni, ha pontosan ismeri a glamour fotózás technikáját is. Fotóstúdió különleges látásmóddal!

Esküvői fotózás műteremben | Esküvőfotózás anno. A házasságkötés az egyik legfontosabb esemény minden pár életében. Egyszeri és megismételhetetlen. Örök emlékké alakítani, értékes képek formájában megőrizni legszebb, legkedvesebb pillanatait, ez a fotográfia megtisztelő feladata. Fotóstúdiónk néhány éve fedezte fel, hogy a régen oly divatos esküvői fotózás műteremben reneszánszát éli. Fotógyűjteményünkből szeretnénk bemutatni pár fényképet egy kicsit múlt-idézve.

esküvői fotózás műteremben wsf fotómúzeum 1

Esküvői fotózás műteremben | Esküvőfotózás anno: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

    Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

    Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

    2013. december 11. szerda at 22:27

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>