Modell casting | Online Model and Casting Agency

Modell casting, modellügynökség, modellkedés | Modellfotók, modellportfóliók

Modell casting | Online Model and Casting Agency. Barátságos személyiség vagy megnyerő külsővel, és bevállalós eléggé ahhoz, hogy megmutasd magad?  Fotóstúdiónk katalógusokhoz, óriásplakátokhoz, prospektusokhoz és egyéb reklámkiadványokhoz, valamint poszterek fotózásához keress modelleket. Amennyiben érdekli,  küldje el referencia anyagait címünkre.
Modell casting | Online Model and Casting Agency. Kérem, küldjön arc- és teljes alakot mutató fotókat egyaránt. Stúdiónk a személyes adatait és a fotóit kizárólag az Ön promóciójára használja. Jelentkezését csapatunk megtekinti, és amennyiben érdesnek találja, valamelyik kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk. A regisztráció ingyenes.

modell casting modelagency

Modell casting | Online Model and Casting Agency. Fotóstúdiónk filozófiája: A megrendelő az, aki ebbe az üzletbe a pénzt hozza. A te fizetésed is ennek a pénznek a része. Gondold meg, a megrendelő elmehet máshová is! A megrendelő nélkül itt te is felesleges lennél! Tőle kapod te is a lehetőséget annak bizonyítására, hogy Te ezen a helyen a megfelelő ember vagy.
Kívánságai és igényei vannak. Ezeket meg kell hallgatni, majd megpróbálni őket teljesíteni. Ez a vállalkozás és te abból él, hogy a munkát ennek megfelelően végzi. A megrendelőnek is ugyanolyan sűrűn lehet rossz napja, mint neked. Lehetnek előítéletei akárcsak neked, és tévedhet is, mint te. Fontos, hogy Ő ezeket az emberi gyengeségeket rajtad ne fedezze fel.
Modell casting | Online Model and Casting Agency. A megrendelő a vendégünk, ennek megfelelően bánunk vele. Tisztelettel és örömmel gondol majd vissza Rád és ránk.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

2 comments

 1. Blendemanus

  Casting | Kapcsolatok

  Kérjük írja meg e-mail címét, és értesítjük a következő castingolás időpontjáról. Levelét kérjük küldje a következő címünkre:
  casting@fotografus.info

  Üdvözlettel:
  Everling Csaba | fényképész

  2009. október 9. péntek at 11:35

 2. Blendemanus

  Casting | Tesztfotózás

  A casting (modell felvételi interjú): célja a modell jelentkező testi és mentális adottságainak felmérése.
  Hozzátartozik egy rövid tesztfotózás is: modell pózok, modell a kamera előtt, fotógén modell és a kisugárzás tesztelése.
  Témák és kihívások: kamera előtti mozgás, kommunikáció, terhelhetőség, kiegyensúlyozott teljesítmény, modell adottságok stúdió körülmények között, divatruházat bemutatása.
  Mivel készülj:
  • légy kipihent;
  • frissen most haj, lakkozás és minden egyéb előkészítés nélkül;
  • natúr smink és (lehetőleg) homogén színű körömlakk;
  • ruházat: női konfekció, farmer és hozzá illő felső, fürdőruha (vagy fehérnemű) – az öltözék mind a három stílus esetnén két variációban kell: egy sötét és egy világos (lehetőleg fehér), mert a tesztfotózások fekete és fehér háttér előtt zajlik;
  Valamint nagyon fontos, hogy minden kiválasztott ruha darab visszafogott legyen (ne legyen rajta nagy reklám-felírat, fodor vagy masni stb.) mert itt a Te karakteredre vagyunk kíváncsiak.

  A casting időtartama: általában 1 óra.

  2014. február 18. kedd at 18:19

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>