Glamour fotózás a stílus | Glamour fotózás № II

Glamour fotózás, glamourfotózás, glamour fotók | Budapesti fotó műterem és fotóstúdió

Glamour fotózás | Budapest fotó stúdió. Profi portfólió készítés glamour, divat, portré, fehérnemű, fürdőruhás, akt, erotikus fotósorozatokat készítünk, profi grafikus retusálási utómunkával amit igénybe vehetsz: glamour fotózás, modell albumok készítése, fehérnemű és fürdőruha katalógus fotózások, erotikus portfólió készítéséhez. Gyors határidő, kedvező ár.
Elit, elegáns profi minőségű címlap fotózás és luxus glamour fotózás, továbbá glamour fotó és portfólió készítés. A luxus minőség nem olcsó, viszont megtérül!
Profi sminkes, igény esetén fodrász és stylist is jelen van, de ha úgy érzed, hogy ennyi ember zavar, akkor csak Te és a fotós van jelen a fotózás alatt.

glamour fotózás poszter 1

Glamour fotózás | Budapest fotó stúdió. [főnév]: jelentése varázslatos szépség, ragyogás. Olyan fotográfiai műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözve használja a sminkelés, fodrászat, retusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a modell szépségét és elkendőzve esetleges hibáit. Természetéből adódóan az ábrázolt modellek leggyakrabban csinos, fiatal hölgyek, azonban a hasonlóság ellenére a glamour nem azonos az aktfotó- vagy az erotikus fotó műfajával.
A glamour a szépségre helyezi a hangsúlyt a nyílt meztelenség helyett. Ennek egyik módszere, például a mell részleges takarása. Gyakran a modell saját karjával takarja a mellbimbókat és csak részben engedi láttatni a mell más részét. A teljes meztelenség helyett gyakran használják a ruhák részleges takarását is.

glamour fotózás poszter 2

Glamour fotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

 1. Blendemanus

  Erotikus fotózás | Játszottál már a gondolattal?

  Szeretnéd, ha kiváló minőségű erotikus fotók készülnének rólad és ez mind elérhető áron, maximális diszkrécióval? Készüljenek a fotók ajándékba párodnak, vagy a munkádhoz, egy biztos, a CCG Fotóstúdió erotikus fotózás szolgáltatásában nem fogsz csalódni. És, hogy képeid igazán egyedik legyenek, erotikus fotóidat igényeidnek megfelelően készülhetnek luxusvillában, vagy rusztikus környezetben, egyedi díszletekkel [oldtimer autóktól – hajókig], esetleg műterem.

  A kérdés, hogy ha sikerült találni végre egy olyan erotikus fotós -t, aki 100%-osan munkaként tekint az erotikus fotózásra, illetve az erotikus fotózással kapcsolatos mindennemű megbízásra is, mi fog megkülönböztetni a többi sok száz modelltől, akik szintén rendelkeznek ilyen erotikus fotósorozattal?

  2012. június 21. csütörtök at 13:58

 2. Blendemanus

  Glamour fotó | Erotikus fotózás | Játszottál már a gondolattal?

  Szeretnéd, ha kiváló minőségű erotikus fotók készülnének rólad és ez mind elérhető áron, maximális diszkrécióval? Készüljenek a fotók ajándékba párodnak, vagy a munkádhoz, egy biztos, a CCG Fotóstúdió erotikus fotózás szolgáltatásában nem fogsz csalódni. És, hogy képeid igazán egyedik legyenek, erotikus fotóidat igényeidnek megfelelően készülhetnek luxusvillában, vagy lovagi környezetben, esetleg műterem.

  A kérdés, hogy ha sikerült találni végre egy olyan erotikus fotós -t, aki 100%-osan munkaként tekint az erotikus fotózásra, illetve az erotikus fotózással kapcsolatos mindennemű megbízásra is, mi fog megkülönböztetni a többi sok száz modelltől, akik szintén rendelkeznek ilyen erotikus fotósorozattal?

  Mitől lesz valóban egyedi az erotikus fotó sorozatod?

  A siker következő záloga valószínűleg az erotikus fotós felkészültsége, a megfelelő technikai felszerelés és maga az erotikus fotózás helyszíne lesz. A CCG Fotóstúdióban szinte bármi lehetséges:

  • Szabadtéri erotikus fotózás?
  • Egyedi környezet?
  • Grafittis aluljáró?
  • Esetleg erotikus fotózás a természet lágy ölén?
  • Budapesti luxusvillák, melyek a meghitt luxuskörülmény hatástól az extrém helyszínig tényleg minden igényt kielégítenek, hogy erotikus fotósorozatod valóban egyedi legyen.

  2012. június 21. csütörtök at 14:00

 3. Blendemanus

  Esetleg mégis a műtermi erotikus fotókat részesíted előnyben? | Csak rajtad múlik!

  Természetesen állunk rendelkezésedre a professzionális műtermi háttérrel erotikus fotóid elkészítéséhez.

  Az erotikus fotózás egy nagyon intim esemény, ahol az Ügyfél nem csak a ruháitól válik meg, de a gátlásait is le kell vetkőznie. Ez sokszor nem könnyű feladat. Az erotikus fotózás alatt a modellnek éreznie kell, hogy az erotikus fotózást végző személy valóban munkaként tekint az eseményre.

  A szimpátia, a közvetlen, szinte már baráti viszony megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban profi esemény lehessen a munkafolyamat, a végeredmény pedig gyönyörű erotikus fotósorozat.

  Ebben segít a fotóstúdiónknál megszokott családias légkör, az ügyfélközpontúság, az elvünk, miszerint az ügyfél mindennél fontosabb, és végül, de nem utolsósorban a professzionális szakmai háttér és tapasztalat.

  2012. június 21. csütörtök at 14:02

 4. Blendemanus

  Divatfotó | Glamour fotózás

  A divatfotózás célja az, hogy a modell gyönyörű legyen az elkészült és retusált fotókon és érezni lehessen a kisugárzását. Lényeges az, hogy profi sminkkel és hajjal álljon a fényképezőgép elé, és az is, hogy a megfelelő bevilágítással készüljön a fotó, hiszen minden arcnak és testnek más a karaktere, amihez más fények illenek. Sokféle ruhakollekcióval és kiegészítőkkel készülnek a képek, különböző hátterek és világítás segítségével. Nem feltétlenül kell azonban műteremben zajlania a fotózásnak, ha egy kastély, vagy városrészlet adja a kép hátterét, az még jobban kiemelheti a modell karakterét. Természetesen a helyszíneket és a hozzá igazodó ruhákat kellő körültekintéssel és hozzáértéssel kell kiválasztani. Az ilyen módon készült porfólió beadható modellügynökségeknek is.

  A glamour fotózás a nőiesség kiemeléséről szól, minden ekörül forog. Ezek a fotók erotikusak, de úgy hogy nem akt képek készülnek. Fontos a bensőséges pillanat megörökítése, akár egy mozdulatról, egy testrészletről legyen szó. Általában női modellek szokták párjukat meglepni ilyen fotósorozattal, de arra is nagyszerű, hogy az önbizalmat erősítse, hiszen az elkészült képek a legjobb arcát és formáját mutatják kamera előtt álló nőnek.

  2012. július 9. hétfő at 09:46

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>