Modellfotó • Valósítsa meg önmagát! | Hölgyszalon № IV

Modellfotó, profi modellfotók, modellfotózás, modell albumok | Budapesti fotóstúdió

Modellfotó | Budapest fotó stúdió. Egyedi ötlete van, csak nem tudja hogy megvalósítani? Meglátott egy tetszetős fotósorozatot valamilyen különleges helyszínen vagy díszlettel? Ha konkrét elképzelése van a fotósorozat helyszínével kapcsolatba, fotóstúdiónk segít Önnek a megvalósításban [a magyarországi lehetőségek keretében].
Fotóstúdiónk kiterjedt kapcsolatai vannak olyan zárolt fotózási helyszínekkel, mint különleges műemlék épületek, vagy vasúti pályaudvarok, repülőterek, valamit egyedi díszletek tulajdonosaival, oldtimer autók, motorok, mely helyszíneken vagy díszletekkel való fotózás csak külön engedéllyel lehetséges. Szívesen megszervezünk egy különleges hangulatú fotósorozat elkészítését Önnek. Örökítse meg sokoldalúságát egy különleges modellfotó portfólióval!

modellfotó 01

modellfotó 02

Modellfotó. Klasszikus és modern portréfotózás, amely feltárja és egyedi módon megörökíti az Ön legkülönfélébb arcait. Akár professzionális stúdióban, akár otthona, irodája kényelmében, vagy egy közösen kiválasztott izgalmas helyszínen történik a fotózás, az mindig kizárólag Önről, Önökről szól, elegendő időt hagyva az oldott hangulatú, élményt nyújtó alkotómunkának. Igény esetén sminkes és fodrász segíti munkánkat. A végeredmény szépen kivitelezett, igényesen világított és finoman kidolgozott modellfotó sorozat emlékbe, ajándékba, otthona díszeként, vagy bemutatkozáshoz, munkához (portfólió).
Komoly, természetes, laza, huncut, üzleties, szexi, poénos, bájos – a modellfotózáson ezerféle kép születhet, attól függően, hogy mire van szükséged, vagy éppen mire vágysz az adott pillanatban. Ha pontosan tudod, hogy milyen beállításokat szeretnél, akkor megvalósítjuk az elképzeléseid, de ha éppen arra van szükséged, akkor ötleteinkkel és fényképész és grafikai tapasztalatunkkal segítünk, hogyan hozd ki a legjobbat magadból.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

 1. Blendemanus

  Modellfotó | Modellfotózás szolgáltatásunkat az alábbi helyzetekben ajánljuk igazán:

  • ha kell egy igényes fotó, amit az önéletrajzodhoz fel tudsz használni;
  • ha van egy saját weboldalad, ahová profi minőségű képeket szeretnél feltölteni magadról;
  • ha szeretnéd a párodat meglepni néhány Rólad készült izgalmas képpel;
  • ha vágysz egy kis önbizalom-tuningolásra, vagy egyszerűen csak szeretnéd meglepni magad az előnyös tulajdonságaidat kihangsúlyozó, műtermi minőségű képekkel, a modellfotózáson a fotómodellek életébe is belekóstolhatsz;
  • ha a közösségi oldalakon, és egyéb internetes felületeken is a legjobb oldaladat szeretnéd megmutatni a világnak;
  • ha vágysz egy kis lazulásra és bolondozásra, és szeretnél egy kellemes élményt szerezni magadnak;
  • ha pedig valamelyik ismerősödnek szeretnél kedveskedni, akkor felnőtt fotózás szolgáltatásunkat ajándékba is adhatod.

  2013. október 24. csütörtök at 11:00

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>