Glamour fotózástól akt fotózásig | Erotikus fotósorozatok № IV

Glamour fotózástól akt fotózásig | Aktfotózás, aktfotó, műtermi akt fotók

Glamour fotózástól akt fotózásig | Budapesti  fotóstúdió. Műtermünkben ízléses művészi akt képeket és erotikus fotókat készítünk Rólad, amelyen szépségedet a kreatív fény-árnyék beállításoknak köszönhetően még jobban ki tudunk hangsúlyozni. Ismerd meg Önmagad. Sok embernek halvány fogalma sincs arról, hogy vajon ki is valójában. Nincs tisztában a saját benső és külső értékeivel. Mi fotósok, az objektíven keresztül sokféle világot látunk és láttatunk. De vajon tényleg azt adjuk vissza amit valójában látunk? A válasz erre nagyon rövid és egyszerű: nem. Ugyanis a fotós mindig beleviszi a kép alkotásakor tudatosan vagy tudattalanul a saját pillanatnyi lelki világát, s mindeközben érzékeli a modell lelkének minden rezdülését.
Természetesen az aktfotózás folyamán a saját elképzeléseid megvalósítására nagy hangsúlyt fordítunk, így jó, ha készülsz ötletekkel! Esetleg kereshetsz az interneten olyan erotikus fotókat, amelyek stílusa tetszik.
Maximális diszkrécióval segítünk kihozni belőled a legjobbat.

glamour fotózástól akt fotózásig 1 glamour fotózástól akt fotózásig 2

Glamour fotózástól akt fotózásig | Budapesti fotóstúdió. Az aktfotózás a megálmodott helyszínen vagy fotóstúdióban történhet. Az előzetes részletes egyeztetések után igény szerint sminkes és fodrász segítségével is elkészíthetjük az aktfotókat, érdemes az ő segítségüket is igénybe venni.  A fotózáson részt vehet barát, barátnő, saját fodrász, saját sminkes. Speciális igények esetén mobil műteremmel az igényelt helyszínen, professzionális körülmények között készülnek el a fotók. A fotózás díja függ az egyedi igényektől, és a kidolgozási minőségtől. Az elkészült képekből egyedi akt naptárat is készíthetünk, vagy akár plakátot, művészi kidolgozású textil printet klasszikus képkerettel. Minden test egy kihívás.  Egyedi formák, vonalak, színek, hangulatok, és bizalom.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Modellfotózás | Ismerd meg Önmagad.

  Sok embernek halvány fogalma sincs arról, hogy vajon ki is valójában. Nincs tisztában a saját benső és külső értékeivel. Mi fotósok, az objektíven keresztül sokféle világot látunk és láttatunk. De vajon tényleg azt adjuk vissza amit valójában látunk? A válasz erre nagyon rövid és egyszerű: NEM. Ugyanis a fotós mindig beleviszi a kép alkotásakor tudatosan vagy tudattalanul a saját pillanatnyi lelki világát, s mindeközben érzékeli a modell lelkének minden rezdülését.

  2012. május 16. szerda at 11:32

 2. Blendemanus

  Ki vagy Te? | Kik vagyunk mi?

  Ez a kérdés olykor -olykor mindenkinek szöget üt a fejében. A választ nagyon nehéz megtalálni, mivel minden pillanatban más és más impulzus hat ránk, amire másképpen reagálunk. Ebből kifolyólag egy idő után a kérdés nem az lesz, hogy most ki vagyok én, hanem ki akarok lenni? A portfólió és portré fotózás lényegében arról szól, hogy megszüntetjük a határokat és a korlátokat. Megörökítjük mindazt, ami Te vagy. Megtaláljuk közösen azt a szépséget ami benned rejlik, amit talán nem is ismersz magadon és magadban, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed…

  Egy nagyon fontos tényt had említsek meg. ” Nincs csúnya ember, csak olyan aki annak tartja magát! “

  2012. május 16. szerda at 11:33

 3. Blendemanus

  Erotikus fotósorozat | Erotikus portfólió

  Párodat szeretnéd meglepni néhány sexy akt fotóval? Esetleg munkádhoz kellenek erotikus fotók?
  A megoldás egy színvonalas erotikus fotósorozat készítése!
  Profi csapatunk gyönyörűvé varázsol, hogy fotóiddal minden területen sikeres tudj lenni!
  Nem baj, ha amatőr vagy, segítünk mindenben, hogy ne érezd feszélyezve magad a fotózás alatt.
  A professzionális erotikus fotózáson sminkes, fodrász, stylist segít a legjobbat kihozni belőled.
  Bármilyen extra igényt is teljesítünk.
  Akár luxusházakat is tudunk biztosítani az exkluzív képekhez. Ennek bérlése külön megállapodás alapján történik, előre egyeztetve.

  2012. június 22. péntek at 19:44

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>