Művészi akt fotózás | Erotikus fotósorozatok № III

Művészi akt, aktfotózás, műtermi akt fotózás, aktfotó, akt fotók | Budapest fotóstúdió, műtermi fotózás

Művészi akt fotózás | Budapesti fotóstúdió. A női test minden korban és állapotban gyönyörű. Az egyik legkedveltebb fotóstéma az aktfotózás, hiszen ebben a fényképészet lényege mellett  a test szépsége kapja a legfontosabb szerepet. A megfelelő időpillanat elkapása, a megfelelő  világítás és fényformálók kiválasztása, és a megfelelő nézőpont megtalálása, a modell beállítása  egyaránt szükségesek ahhoz, hogy az emberi test szépségeit kifejező módon örökíthessük meg.
Fotóstúdiónk bemutatja, hogyan lehet a női testet a lehető legszebben lefotózni. Milyen módszerekkel tudjuk befolyásolni a fényhatásokat, és hogyan lehet elérni a legszebb, legideálisabb végeredményt, vagyis az igazán kifejező aktfotót. Megmutatjuk, mi a megfelelő világítás titka. Mire kell figyelnie, hogy ne rontsa el a felvételt és hogyan lehet vizuális eszközökkel kiemelni a női test szépségét, hangsúlyozni a modell kedvező testi tulajdonságait és eltüntetni a kedvezőtleneket. Azaz hogyan lehet a fény-árnyék játékkal formázni a testet.

művészi akt 4 művészi akt 5

Művészi akt fotózás | Budapesti fotóstúdió. Művészi akt | Illetlenség, vagy a legtisztább művészet? Sokszor halljuk, hogy a művészi aktok, az erotikus fotók és a pornográf felvételek között nagyon vékony a határ. A fotóművészek számára mégis egyértelmű a különbség. Természetes, hogy aktfotókat nézve is felébred bennünk az ősi emberi ösztön, a szexualitás. Ugyanakkor az ilyen fotók középpontjában mindig az emberi test természetes szépsége, tökéletessége és tisztasága áll. Még a meztelen testnek is sok rejtett titka van. Hogyan lehetséges ez? Talán a test is egyfajta öltözék: a lélek ruhája.

Művészi akt fotózás | Budapesti fotóstúdió.  Szeretnéd Magad vagy Párod meglepni egy izgalmas fotósorozattal? Műtermünkben ízléses művészi akt képeket és erotikus fotókat készítünk Rólad, amelyen szépségedet a kreatív fény-árnyék beállításoknak köszönhetően még jobban ki tudunk hangsúlyozni.
Amennyiben szeretnéd megmutatni tested izgalmas, erotikus, sejtelmes természetét akkor jó helyen jársz, mert Mi segíthetünk!

Művészi akt fotók: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

 1. Blendemanus

  Aktfotózás | Erotikus fotózás

  Sikerünk kulcsa a szakma szeretete, megbecsülése, az ügyfél centrikusság. Számunkra fontosak azok a pillanatok, amelyek Neked örömöt jelentenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott képek és felvételek maradéktalan élményt adjanak vissza.

  Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, szeretettel fogadjuk kérdéseidet, illetve megbízásodat. Megrendelésed az ország bármely részéről várjuk, de ha kell külföldön is dolgozunk. Kérd részletes árajánlatunkat! Megkeresésedet köszönjük.

  2010. március 25. csütörtök at 18:51

 2. Blendemanus

  Aktfotózás | Az emberi test szépsége

  Az aktfotózás lényege éppen abban áll, hogy az emberi test szépségét ábrázolja, tárja a nyilvánosság elé oly módon, hogy az ábrázolt személy legkedvezőbb, legelőnyösebb tulajdonságai jelenjenek meg az aktfotózás végtermékén, az aktfotón.

  2010. november 12. péntek at 10:16

 3. Blendemanus

  Akt fotózás | A definíció

  Aktfotó: A modell nem visel ruhát. Általában fekete fehér kép, drámai megvilágítással, mély árnyékokkal, vagy high key megvilágítással. A hangsúly a testen és a formákon van, nem az arcon. Az arc a legtöbb esetben nem is látható. Gyakran koncentrál egyetlen testrészre. Ha nagyon líraian szeretném leírni az aktfotózást, akkor lehet úgy is mondani, hogy a modell testét használjuk vászonnak, és fénnyel és árnyékokkal festünk rá. Az aktfotó lényege, hogy a legművészibb módon mutassa be a mezítelen test természetes szépségét.

  2010. november 17. szerda at 08:59

 4. Blendemanus

  Hölgyszalon | A fotók utóélete

  Ha saját maga számára szeretné megörökíteni az emlékeit, virtuális fotóalbumot készítünk.
  Ha szeretteit kívánja magajándékozni, fotósorozatából fotókönyvet készítünk.
  Ha otthonát szeretné dekorálni a legjobban sikerült fotókkal, segítünk a megfelelõ stílus kiválasztásában, illetve egyedi posztereket tervezünk.

  2013. október 19. szombat at 09:17

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>