Grafikai fénykép kidolgozás | Modellfotózás № XI

Grafikai fénykép kidolgozás | Digitális fotó feldolgozás

Grafikai fénykép kidolgozás | Modell fotózás. Fotóstúdiónk kreatív szemlélettel oldja meg a kapott feladatokat a felvétel layoutjának tervezésétől, a fényképezésen és elektronikus feldolgozáson keresztül, a nyomdai előkészítésig.
Fotóstúdiónk napjaink elvárásainak megfelelően nemcsak a reklámfotókat készítjük el, hanem azok számítógépes feldolgozását is. Az elkészült reklámfényképeken elvégezzük a szükséges grafikai kidolgozásokat, retusálási munkákat (esztétikai javítások, alakformálás stb.), a színhelyesség, a fényérték, az élesség beállításokat, és ily módon archiválva adjuk át a megrendelt felvételeket. Igény szerint elkészítjük a fotókkal kapcsolatos egyéni és művészi elképzeléseket (digitális szűrők, effektetek stb.) is. Professzionális retusálási technikák, melyekkel az modell fotók természetesek maradnak!

grafikai fénykép kidolgozás

Grafikai fénykép kidolgozás | Modell fotózás. Az szakmában eltöltött évek során fotóstúdiónk jó kapcsolatokat alakítottunk ki alvállalkozóinkkal, melynek köszönhetően minden a munkával kapcsolatos részfeladat (speciális díszletek és fotózási helyszínek, dekoratőr, sminkes, fodrász, stylist, modellek, stb.) koordinálását vállalni tudjuk.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

2 comments

 1. Blendemanus

  Digitális retusálás | Digitális utómunka részei

  Fotót retusálni sok féle képpen lehet, Minden restaurátornak megvan a saját ízlésvilága, kidolgozott technikái, esetleg megfigyeli mások retusált portréit, publikációt olvas, szerencsés esetben van kivel megosztania fotó retusálással kapcsolatos tapasztalatait. A fényképész dolgozik, mi szépítünk. Nincs olyan portré, fotó, vagy vagy teljes alakos fénykép amin ne lenne csinosítani, retusálni. Mindenkinek saját magának kell eldönteni milyen változtatásokat, szeretne fényképén elvégeztetni.

  Az arc ráncainak eltüntetése, a haj átszínezése, az orr igazítása, bőrtónus javítása, műszempilla, smink, szemöldök csinosítása, színtónusok korrekciója. A jó digitális retusálás után a portrék látszólag egyformák, a retusált kép természetes, csak alapos szemlélődés után vesszük észre a leheletnyi különbségeket.

  2013. november 26. kedd at 11:55

 2. Blendemanus

  Fotó retusálás, fénykép retusálás | Fotó esztétikai javítása

  Napjainkban divattá vált az elkészült modell fotók, portrék retusálása. Sok helyen fontos lett az esztétikus megjelenítés, önéletrajzon, újságok hasábjain, web oldalakon, reklámfelületeken.
  Fotóretusálás: fogak fehérítése, ráncok, apróbb bőrhibák eltüntetése, karcsúsítás, a bőr tónusának, javítása. Van lehetőség a hibák kijavítására a valóság meghamisítása nélkül is.

  A titok a részletekben rejtőzik, a retusáláshoz kellő türelem és odafigyelés szükséges. Apró finom, leheletnyi ecsetvonások, finom, színek, tónusok összhangjából áll össze a kép. Ezt bizonyos mértékig meg lehet tanulni, és sok gyakorlással fejleszthető, amihez még hozzáadódik a grafikus stílusa, ízlésvilága.

  2013. november 26. kedd at 12:53

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>