Modell fotózás TFCD № II | Modellalbum

Modell fotózás TFCD | Divatfotózás és modellügynökség

Modell fotózás TFCD | Modellalbum. Ez egy páratlan lehetőség azoknak akik ingyen szeretnének magukról pár igazán jó modell fotót, vagy szeretnének egy modellügynökséghez is beadható modellalbumot, set kártyát, illetve akik csak szeretnék kipróbálni magukat fotó modellként.

modell fotózás TFCD vespa scooter 1

Modell fotózás TFCD | CCG Fotóstúdió. A modell fotózás TFCD (Trade For CD - üzlet fotókért)alapú fotózás egy megállapodási formára utal, ahol a modell javadalmazását a fotós munkája kompenzálja, így kölcsönösen ingyenesen dolgoznak. Természetesen mint minden fotózást ezt a formát is modellszerződés egészíti ki, mely rögzíti a felek lehetőségeit és kötelmeit. A modell fotózás TFCD alapú fotózás egy megállapodási formára utal, ahol a modell javadalmazását a fotós munkája kompenzálja, így kölcsönösen ingyenesen dolgoznak. Természetesen mint minden fotózást ezt a formát is modellszerződés egészíti ki, mely rögzíti a felek lehetőségeit és kötelmeit.

Modell fotózás TFCD modellalbum

Modell fotózás TFCD | CCG Fotóstúdió. Szeretnél egy olyan képet magadról, ami bármelyik magazin címlapján megállja a helyét? Szeretnéd ha topmodellt varázsolnánk belőled? Ha igen akkor Ránk van szükséged! A modell fotózás TFCD fotózás kezdeteként egy egyedi stylist brief-el, valamint smink  és fodrászmunkával olyanná varázsolunk, mintha éppen egy divatlap címlapjáról léptél volna ki. Majd kezdődhet a fotózás. A jó modellalbum, amely a modellt többféle hangulatban, hangulati elemmel, többféle szerepben mutatja be. Természetesen a külső megjelenés, mozgás, illetve ápoltság fontos, de nem elhanyagolható az empatikus képesség.
Gyere el hozzánk belvárosi profi fotó stúdiónkba egy fotózásra, és mi kihozzuk belőled a legjobbat!

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

10 comments

 1. Blendemanus

  Modell fotózás TFCD | Modellalbumok

  Természetesen minden megegyezés kérdése, azonban általánosságban a résztvevők a következőkről szoktak gondoskodni:

  Modell:
  • kipihent, rendezett megjelenés;
  • ruhák, ékszerek, kiegészítők;
  • smink, amennyiben nincs külön sminkes;
  • frizura, amennyiben nincs külön fodrász;
  • utazás.

  Fotós:
  • fotós felszerelés;
  • stúdió vagy helyszín bérleti költségei;
  • helyszínhez kapcsolódó engedélyek;
  • nyomtatási vagy adathordozó költségei;
  • utómunkálatok, retusálás;
  • modellszerződés.

  Ha a Trade For CD fotózás felkeltette az érdeklődésed akkor telefonálj vagy jelentkezz online! A jelentkezés nem kötelez semmire!

  2013. november 11. hétfő at 15:20

 2. Blendemanus

  Műtermi fotózás és portfólió készítés | TFCD fotózás

  A TFCD fotózás azt jelenti, hogy a modell és a fotós megegyeznek abban, hogy ingyen készít a modellről képet, cserébe azokat a képeket a fotós is felhasználhatja.

  Ebben az esetben senki nem fizet senkinek, de mindketten jól járnak. A fotós ingyen kapja a modellt, a modell pedig a képeket. Ha modellkednél, ez egy remek kiugrási lehetőség. Küldd el pár fotódat, egy rövid bemutatkozást, adataidat, és azt is, hogy milyen kategóriában szerepelnél szívesen.

  2013. november 11. hétfő at 15:41

 3. Blendemanus

  TFCD | “Ingyen fotózás!”

  A TFCD vagy TFP eredetileg a traed-for-cd vagy trade-for-prints rövidítést jelentette.

  Miről is van szó ?
  Arról, hogy néha a fotós-modell-sminkes egy közös cél érdekében elvállal olyan munkákat, amikben mindenki ingyen dolgozik. Ez olyankor szokott előfordulni, ha van valami olyan ötlete valakinek, amit szeretne megvalósítani vagy egy régebbi dolgot továbbfejleszteni, javítani. Lehet ez egy másfajta világítás, fényterelő kipróbálása, egy új fodrászkellék vagy smink, esetleg egy pályázatra/versenyre jelentkezés.

  Miért jó ez ?
  Mert így folyamatosan fejlődik mindenki, nem csak a már jól bevált képek, fények, pózok lesznek megörökítve, hiszen egy portfólió fotózáson pontosan tudni lehet, mire van szüksége a modellnek vagy a megrendelőnek, így nincs idő kísérletezni.

  Ingyenes fotó sorozat készítése (férfi és női) fotó modellek részére profi fotóstúdióban!

  2013. november 11. hétfő at 15:48

 4. Blendemanus

  Modell fotózás TFCD | Modellalbumok

  Modellalbumodba, portfóliódba olyan képekre van szükség, ahol nemcsak Te vagy a főszereplő, de a kép is alá van rendelve annak, hogy téged láttasson. Amíg a reklámfotók a közönség számára készülnek, tehát gyakorlatilag az utca emberének, addig a modellalbumok és portfólió fotók a szakma, tehát modellügynökségek, PR-osok, szerkesztők, stylistok számára, akik nem a kész képekre buknak, hanem a szűz és izgalmas “nyersanyagra” – Rád.

  Az elkészített felvételek akár azonnal megtekinthetők és képanyagból a kiválasztott felvételeket rövid határidővel feldolgozzuk. A kiválasztott és feldolgozott fényképeket teljes felbontásban (nyomtatásra alkalmas méretben) adjuk át.

  2013. november 11. hétfő at 16:17

 5. Blendemanus

  TFCD portfólió | Modell album

  A portfólió egy professzionális fotósorozat és az a célja, hogy bemutassa a modellt, tehetségét, megjelenését. A portfólió stúdió körülmények között, profi szakemberek (fotós, stylist, fodrász) közreműködéséve készülnek.

  Mindenkinek, aki modellkedne, hostesskedne, és az induláshoz szüksége van egy profi modell portfólióra, albumra. Célunk igazán exkluzív és különleges portfólió képek készítése, minden egyes profi portréfotózáskor. A fotósok kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítők, hátterek, fénytechnika áll a “modell” szolgálatára, hogy a vágyainak legmegfelelőbb képeket készíthessük. Van, aki azért választja, hogy elküldje modell- vagy hostess ügynökségnek, és van aki azért, hogy kipróbálja, milyen a kamera előtt pózolni.

  Kellemes környezetben, figyelmes és rendkívül kreatív fotósok állnak az érdeklődök rendelkezésre!

  2013. november 11. hétfő at 16:26

 6. Blendemanus

  Modellfotózás | Modell album TFCD

  A modell fotó, portfolió fotózás szolgáltatás Neked való, ha a modell pályára készülsz, és profi modell fotókra van szükséged, amelyekkel berobbanhatsz a modell világba. Válaszd a profi portfolió fotózást, dolgozz már a kezdetektől profikkal, hiszen az eredmény csak így lehet lenyűgöző. Csalódások helyett profi modell fotó, portfólió fotózás.

  Te és a kamera. Modell fotózás – most csak Te leszel a fókuszban!

  2013. november 11. hétfő at 16:31

 7. Blendemanus

  Divatfotózás | Portfólió fotó

  A divatfotózás célja az, hogy a modell gyönyörű legyen az elkészült és retusált fotókon és érezni lehessen a kisugárzását. Lényeges az, hogy profi sminkkel és hajjal álljon a fényképezőgép elé, és az is, hogy a megfelelő bevilágítással készüljön a fotó, hiszen minden arcnak és testnek más a karaktere, amihez más fények illenek. Sokféle ruhakollekcióval és kiegészítőkkel készülnek a képek, különböző hátterek és világítás segítségével. Nem feltétlenül kell azonban műteremben zajlania a fotózásnak, ha egy kastély, vagy városrészlet adja a kép hátterét, az még jobban kiemelheti a modell karakterét. Természetesen a helyszíneket és a hozzá igazodó ruhákat kellő körültekintéssel és hozzáértéssel kell kiválasztani.

  Az ilyen módon készült porfólió beadható modellügynökségeknek is!

  2013. november 11. hétfő at 16:34

 8. Blendemanus

  Divatfotózás TFCD | Fotóstúdió

  Hivatásos fényképészek vagyunk. A fotózás nem csak végzettségünk, hanem szenvedélyünk és hobbink. Éppen emiatt pályánk kezdete óta a tökéletességre törekszünk és ezért folyamatosan csiszoljuk tudásunkat. Fotóstúdiónk az elmúlt több mint tizenöt év alatt számos hazai és külföldi reklámkampányban vettünk részt. Kreatív szemlélettel oldjuk meg a kapott feladatokat a felvétel layoutjának tervezésétől, a fényképezésen és elektronikus feldolgozáson keresztül, a nyomdai előkészítésig.

  Napjaink elvárásainak megfelelően nemcsak a fotókat készítjük el, hanem azok számítógépes feldolgozását is. Az elkészült fényképeken elvégezzük a szükséges retus munkát, a színhelyesség, a fényérték, az élesség beállítását, és ily módon archiválva adjuk át a megrendelt felvételeket. Igény szerint elkészítjük a fotókkal kapcsolatos egyéni és művészi elképzeléseket (szűrők, effektetek stb.) is.

  Az szakmában eltöltött évek során fotóstúdiónk jó kapcsolatokat alakított ki alvállalkozókkal, melynek köszönhetően minden a munkával kapcsolatos részfeladat (dekoratőr, speciális díszlet, helyszín, sminkes, fodrász, stylist, modell, stb.) koordinálását vállalni tudjuk.

  2013. november 11. hétfő at 16:37

 9. Blendemanus

  TFCD Divatfotózás | Speciális helyszínek és díszletek.

  Legyen akár az új ruhakollekció vagy épp szüleink fiatalkori ruhatára. Speciális helyszínjavaslatainkkal és egyedi díszleteinkkel, egyedi fotózási megoldásokat biztosítunk modelljeink számára. Kiterjed kapcsolatrendszerünkkel, fotóstúdiónk a megrendelt fotózás mellé a következők produkciós munkákat biztosítja ingyen: zárt helyszíneken (vasúti parkok, repülőterek stb.), vagy speciális, nagy értékű díszletekkel (oldtimer gépkocsik, oldtimer motorok, stb.) való fotózási napok megszervezése.

  2013. november 11. hétfő at 16:47

 10. Blendemanus

  Ingyen fotózás | Modell és fotográfus kapcsolata

  A munkát tervezzük meg, készítsük elő, és hangoljuk a koncepcióra modellünket is. A precíz előkészítés mellett hagyjunk teret az improvizációnak is, főleg, ha a modell ötletei inspirálnak. A munkamódszer legyen lépésről lépésre haladó, fejlesztő, tudatosan alakító módszer. A fotográfus adjon pontos utasításokat, és legyen türelmes. Amennyiben a test részleteire, a bőr felületére, az idomok kecses formájára, azok fény-árnyék játékkára koncentrálunk, akkor egyszínű (monokróm) homogén, vagy enyhe átmenetű hátteret válasszunk. Így függetlenítjük magunkat minden zavaró háttér-információtól.

  Az modell és a fotográfus együttműködésének alapja a közös bizalom.

  Közölje a modellel mi a szándéka, a tervezett felvételek koncepciója. A modell lehetőség szerint legyen profi, legalábbis tapasztalt, hogy saját elképzeléseivel is tudja inspirálni a fotóst, és tudja mi az elvárás felé. Törődjön modelljével, a szoba hőmérséklete legyen meleg, készítsen elő elkülönített smink és öltözködési lehetőséget. A modell testi adottságai fontosak. Előnyös, ha sportol, táncol, mert akkor feszes a test és mozdulatainak kifejezőerejével tisztában van. A modell teste legyen arányos, formás, érdeklődjön a fotográfia iránt, érdekelje a közös munka eredménye, legyen temperamentumos, lelkesíthető, jó testkontrollal, finom elegáns mozdulatokkal. Legyen szimpatikus, kedves de egyben vonzó kisugárzású is. Az ideális modelltípus a vékony; a teltkarcsú modell leképezése egy kezdő fotográfusnak nem várt nehézségeket okozhat a bőr gyűrődései miatt. Perfekt szépség nem létezik, csak olyan, amely személyes ízlésünket, vagy az aktuális társadalmi divatirányzatot tükrözi.

  2013. december 15. vasárnap at 12:00

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>