Kreatív portfólió fotózás | Hölgyszalon № II

Kreatív portfólió fotózás | Modellfotózás és portfóliók

Kreatív portfólió fotózás | Modell fotózás a minőség jegyében. Napjainkban kialakulóban van egy új nőtípus, a vállalkozó szellemű, szellemi szabadfoglalkozású hölgyek, akik életének szerves része önmaguk megvalósítása, a karrierjük építése. Akik a változó világunkra a legdinamikusabban reagálnak, akik személyiségükkel újrafogalmazzák a különböző korosztályok attitűdjeit. Nem feminista értékrenddel, hanem női szemszögből mutatják be nekünk a világot. Természetesen nemcsak lelküket, intellektusukat mutatják nekünk, hanem nőiességük valamennyi aspektusa visszaköszön mindennapi találkozásainkban.
Szeretné megajándékozni szeretteit, vagy meglepni önmagát egy szép fotósorozattal? Szeretné megtalálni saját stílusát? Munkahely változtatás előtt áll, vagy kilátásban, van hogy magasabb pozícióba kerüljön? Vagy csak egyszerűen ki szeretné próbálni önmagát?
Hölgy szalonunkat az olyan nők számára hoztuk létra, kik szeretnének magukról egy professzionális fotósorozatot.

Kreatív portfólió fotózás - Modell Nr.II

Kreatív portfólió fotózás | Modell fotózás a minőség jegyében. A CCG Fotóstúdió számos embernek segített céljai elérésében, önmaga szépségének megtalálásában. Vállaljuk hölgyek műtermi, szabadtéri vagy igény szerint saját otthonában levő fotózását. Bármilyen elképzelését kidolgozzuk az ön egyénisége szerint. Segítünk megtalálni azon előnyös tulajdonságait, melynek tudatában fesztelenül mutathatja be önmagát.

Kreatív portfólió fotózás - Modell Nr.I

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>