Fotóportfólió • Legyen profi portfóliód‎ | Hölgyszalon № I

Fotóportfólió, divat és modell portfólió | Fotóalbum és modell albumok

Fotóportfólió | Legyen profi portfóliód‎! Szeretnéd, ha profi fotó portfólió készülne rólad, de nem tudod, kihez fordulj? Hölgy szalonunkat az olyan nők számára hoztuk létre, kik szeretnének magukról egy professzionális fotósorozatot.
Szigorúan véve egy fotóportfólió elkészítése nem a kamerákról, a fényekről szól, sokkal inkább a női szépség eszenciájának megragadásáról, vizuális kísérlet annak megragadására, hogy mi tesz vonzóvá egy nőt. Fotóink igyekeznek megragadni bizonyos hangulatot, sejtetést, vágyat.
Véleményünk szerint a női szépség bemutatásához nagyon fontos az a kontaktus modell és fotós között, melynek következménye a szemet gyönyörködtető fotó. Minden esetben igyekszünk megismerni a modell személyiségét és igyekszem összhangba kerülni a modellel.
Egyénre szabott árak, jól felszerelt profi stúdió, és egy vidám csapat vár. Profi fotós, sminkes és stylist segít, hogy álmod valóra válhasson.
Üdvözöljük honlapunkon!

Fotóportfólió | Legyen profi portfóliód‎! Fotóstúdiónk lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnék magukat kipróbálni a fotózás világában, szeretnének magukról egy profi fotó sorozatot, de nem szeretnének befektetni egy klasszikus modell portfólióba. A fotózás során a hozzád leginkább illő bevilágítással, izgalmas kiegészítőkkel örökítünk meg Téged, annak érdekében, hogy modellalbumodba minél változatosabban, több arcodat/karakteredet bemutatva jelenítsünk meg. A műtermi sorozat kitűnő alapja lehet egy poszternek, naptárnak is, mellyel párodat vagy magadat is meglepheted. Alkalmas arra, hogy a meglévő modellkönyvedet, portfóliódat frissítsd, kiegészítsd.
Te is mutasd meg szépséged!

fotóportfólió – 19

fotóportfólió – 20

fotóportfólió – 21

Fürdőruha divat: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Fotóportfólió | Legyen profi portfóliód‎! Egy budapesti fotóstúdióban megvalósíthatod álmaidat, ahol elismert, tapasztalt, fotósunk segít neked és elkészül a fotóportfólió! Igényeidnek és céljaidnak megfelelően készítünk rólad fotókat és segítünk, hogy megtaláld igazi stílusodat.
A fotókönyv egy professzionális fotóalbum, amely több kiválasztott, grafikusan feldolgozott fotót tartalmaz a portrétól az egész alakos képig.
Nagyszerű emlék, mely kiemeli és megőrzi szépségedet!

fotóportfólió - 10

Fotóportfólió | Legyen profi portfóliód: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

 1. Blendemanus

  Fotóportfólió | A fotózás menete

  A fotózás előtt nézegess magazinokat, keress beállításokat, pózokat melyek tetszenek Neked és hozd el magaddal a fotózásra.

  A fotózás napján smink nélkül, frissen mosott hajjal, ápolt külsővel jelenj meg a fotózáson. Javasoljuk, hogy natúr színű körmökkel gyere. Hozd magaddal kedvenc ruháidat, cipőidet, kiegészítőidet, hogy együtt válogathassuk ki a legmegfelelőbb variációkat.

  Barátságos környezetben, profi stábbal várunk Téged. A fotózásra elkísérhet barátod, barátnőd, szülőd, azonban a hatékony munka érdekében arra kérünk, hogy csak egy kísérő legyen veled.

  Ezután együtt áttekintjük a fotózósorozat stílusának lehetőségeit, kiválogatjuk az öltözeteket és sminkmesterünk, fodrászunk gondjaira bízunk.

  Ezután következik a maga a fotózás, több száz felvételt készítünk változatos beállításokkal, az elkészült képeket folyamatosan ellenőrizheted nagyfelbontásban. A fotózás végeztével együtt válogatjuk ki a legjobb képeket, amelyet azonnal átadhatunk Neked, illetve megbeszélhetjük a további képfeldolgozás részleteit.

  A fotózás időtartama adminisztrációval, sminkkel, válogatással kb. fél nap.

  2013. október 25. péntek at 08:26

 2. Blendemanus

  Modell fotó, portfólió fotózás | Itt, most minden lehetséges

  Itt és most megmutathatod Magad! Lehetsz játékos, vad, vagy visszafogott – adhatod magad, vagy játszatsz szerepet is, ha éppen ahhoz van kedved. A modell fotó, portfólió fotózás alatt azzá válhatsz, akivé, és amivé csak akarsz, mert ez csak Rólad szól – a modell fotókon 100%-ig Te lehetsz a főszereplő.

  Valósítsd meg álmaid egy profi fotóssal, és válj egy napra a világ közepévé, legyél különlegesen szép és ellenállhatatlan a portfólió fotózáson. Modell fotó – smink, frizura, számtalan művészi, bolondos, extrém vagy esetleg szexi beállítás, Te és a kamera. Modell fotó – most csak Te leszel a fókuszban.

  2013. október 25. péntek at 08:42

 3. Blendemanus

  Modell fotó | A portfólió fotózáson minden szem rád szereződik

  Modellnek készülsz és profi portfólió fotózáshoz keresel fotóst, vagy csak szeretnéd kipróbálni magad a kamerák kereszttüzében, és megmutatni hogy mire is vagy képes? Nyűgözz le mindenkit profi modell fotóiddal, egy profi portfólió fotózás képeivel.

  Ez most a cselekvés ideje. Régóta álmodozol róla, hogy egy nap majd valaki megvalósítja az álmaid, és egyedi modell fotókat készít rólad? A modell fotó főszereplője lehetsz egy napra – vágj bele a portfólió fotózásba.

  A modell fotó, portfólió fotózás szolgáltatás Neked való, ha a modell pályára készülsz, és profi modell fotókra van szükséged, amelyekkel berobbanhatsz a modell világba. Válaszd a profi portfólió fotózást, dolgozz már a kezdetektől profikkal, hiszen az eredmény csak így lehet lenyűgöző. Csalódások helyett profi modell fotó, portfólió fotózás.

  A modell fotó szolgáltatást, a portfólió fotózást azonban akkor is érdemes kipróbálnod, ha nem a kifutók csillogó világába készülsz. A profi modell fotó, portfólió fotózás akkor is kivételes élmény, ha egyszerűen szeretnéd megtörni a hétköznapokat egy különleges modell fotó sorozattal, amitől mindenkinek leesik az álla. Ne sajnáld magadtól, azt, amit egy profi fotós által készített modell fotó adhat neked, hanem élvezd a csillogást. Különleges vagy, amelyet most egy profi fotóssal megmutathatsz mindenkinek.

  A kifutók csillogó világába vágysz? Ne csak adottságaiddal tűnj ki a többi modell közül, hanem egyedi portfólióddal is. Ha pedig nem vagy modell, akkor épp itt az ideje, hogy a modell fotó egyedi beállításait és különleges légkörét Te is megtapasztald, valamint azt, hogy milyen az, amikor a körülötted forog a világ.

  Legyen szó akár modell fotó vagy profi portfólió fotózásról, mindenképp válassz egy gyakorlott, és tapasztalt – profi fotóst, aki egyedi beállításokkal, kreatív ötletekkel, egyedi látásmóddal, és nyitott hozzáállással igazán különleges modell fotó sorozattal, portfólió fotózással tesz elégedettségedért. Mindegy hogy modell fotó, vagy portfólió fotózás – én meglátom benned utánozhatatlan egyedi szépséged.

  2013. október 25. péntek at 08:44

 4. Blendemanus

  Modell fotó, portfólió fotózás, bepillantás a kulisszák mögé | Ismerd meg a modell fotó, portfólió fotózás folyamatát

  A modell fotó készítésnek, portfólió fotózás folyamatának szerves része, az előzetes egyeztetés, amikor minden részletet leegyeztetünk a portfólió fotózással és a modell fotókkal kapcsolatosan, egy személyes találkozó alkalmával. Mégis az igazi élmények a modell fotó helyszínén, a portfólió fotózás napján kezdődnek.

  2013. október 25. péntek at 08:45

 5. Blendemanus

  Életképek a modell fotó | Portfólió fotózásról

  A modell fotó készítés, a portfólió fotózás Budapesten, a Kálvin tértől egy percre, a portfólió fotózáshoz speciálisan kialakított modell fotó stúdióban zajlik. A portfólió fotózás időigényes feladat, a tökéletes modell fotó elkészítéséhez egy egész nap szükséges – szánd rá az időd, élvezni fogod és az eredménnyel is elégedett leszel.

  Érkezéskor körbevezetlek, bemutatlak a munkatársaimnak, és átbeszéljük a modell fotó készítés, portfólió fotózás részleteit. Miután már nem marad megválaszolatlan kérdésed a modell fotó technikáját, a portfólió fotózás folyamatát illetően, vagy a beállításokkal kapcsolatosan, akkor kezdődhet a munka.

  Az első modell fotók, vagyis a portfólió fotózás előtt, a profi smink és a profi frizura készül el. Egy modell fotó előtt a smink és a frizura megalkotása átlagosan másfél órát vesz igénybe. Ezt követően a ruha kiválasztása és az öltözködés után vághatunk bele a tényleges portfólió fotózásba, ekkor készüknek el Rólad az első modell fotók.

  A különféle modell fotó beállítás és extrém, egyedi modell fotók közben, a portfólió fotózás alatt többször megigazítjuk a sminkedet és a hajadat, hogy azok minden modell fotón hibátlanok legyenek. A nap végén, a portfólió fotózás befejezése után, amikor már nem készítünk Rólad több modell fotót, együtt megnézzük az összes elkészült modell fotót. Ezután pedig már csak az utómunkák vannak.

  2013. október 25. péntek at 08:47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>