Modellfotózás art poszter és fotó | Modellfotózás № I

Modellfotózás art fotók | Retro poszterek | Műtermi és stúdió fotózás

Modellfotózás art fotók. Célunk olyat létrehozni, amellyel megmutatjuk a köröttünk lévő szépséget önnön valójában. Mert mindenben ott a szépség, ha van hozzá szem, amely képes meglátni, és van hozzá érzékeny lélek, amely képes felfedni. Épp ezért munkáink a szemünk szűrőjén átjutva magában hordozza lényegünket, hitvallásunkat. Ez a célunk, se több, se kevesebb… s ha egy embernek adni tudunk valami többet, mint egy mintával ellátott papírdarab, akkor elértük mit akartunk.

modellfotózás art (1)

Modellfotózás art fotók. Általánosságban azt szokták mondani, hogy minden lánynak egyszer eszébe jut, hogy modell szeretne lenni!
Akik túllépnek a puszta gondolat, a vágy szintjén, azok a lányok szeretnének többet tudni a modellkedésről, különösen a modell fotózásról.
A sikeres modellkedéshez vezető út néha könnyű, néha nehezebb, Ha kitartó és fegyelmezett vagy, ha rendelkezel a modellkedéshez szükséges adottságokkal – akkor éppen itt az idő, hogy egy esélyt adj magadnak!

modellfotózás art (2)

Budapesti divat fotózás | Grafikai tervezés. Egy jól megtervezett reklámgrafika vezeti a tekintetet az üzenetig. Vonzza a figyelmet és eladja a terméket, szolgáltatást. Fontos, hogy kitűnjön a többi hirdetés közül, ezért igyekszünk esztétikus tervezést szolgáltatni mindamellett, hogy szem előtt tartjuk a marketingfogásokat is.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

 1. Blendemanus

  Modellfotózás art fotók | Kreatív fotózás stúdióban

  • gyakori felkérés megrendelőink részéről egy szép fotósorozatot elkészítésének igénye;
  • van aki párját, kedvesét szeretné meglepni igényes és ízléses képekkel, van aki önmaga örömére készíttet fotókat élete egy szép szakaszában;
  • megbeszéljük milyen ruhákat kiegészítőket, hozzon magával, meghallgatom milyen stílusú képek tetszenek megrendelőmnek és ennek tudatában készülünk a közös munkára;
  • a kreatív fotósorozatban készülnek elegáns és ízléses divatfotók, de a felvételek között szerepelhet egy-két sejtelmes fényű művészi akt vagy gyönyörű világítású fehérneműs fotó is.

  2013. október 24. csütörtök at 08:26

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>