Modellfotózás képek egy régi világból | „Képeken láthatóakat soha ne próbálja ki otthon” | Modellfotózás Anno № I

Modellfotózás képek, fotó album, modellalbum | Fotóstúdió, stúdió fotózás, fotó műterem

Modellfotózás képek egy régi világból. Hányszor, de hányszor hallhattuk már a fenti szavakat? De aki már próbálta a modell, vagy divatfotózást egyedül, az észrevehette, hogy a dolog egy cseppet sem könnyű. Ahogy a fenti szlogen is tartja, vegye igénybe profik segítségét…

modellfotózás képek egy régi világból 1

Modellfotózás képek egy régi világból. Engem magukkal ragadtak. Mindegyikük csodaszép, idilli, nyugalommal teli és bájos. Őket nézegetve elgondolkoztam azon, vajon milyen lehetett egy ilyen fotózáson részt venni. Milyen lehetett a hangulat? Milyen volt a modellekkel dolgozni? Továbbmenve pedig: milyen lehetett egy olyan világban élni, ahol a hálóingek így néztek ki, amikor az elegancia volt a divat, nem pedig az extravagancia, amikor a modellek balettáncosok mozdulataival pózoltak, s amikor a fekete-fehér képekben sokkal több volt a szín, mint most a legharsányabb editorialokban?

modellfotózás képek egy régi világból 2

Modellfotózás képek egy régi világból. Bármely alkalomra feledhetetlen meglepetés egy izgalmas és színvonalas fotósorozat. Jelentkezz egy 3-4 órás fotózásra, ahol minden csak Rólad szól! Barátságos környezet, változatos beállítások, sok humor, profi smink, és kellemes zene vár Rád. Mi pedig lefényképezzük, hogy mennyire kacér és elbűvölő vagy, vidám, laza, csábító, huncut.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Modellfotózás | Kreatív modell fotók | Modell portfólió készítés

  A fényképész úgy látja modelljeit, ahogy ők sosem látják önmagukat. Ezért modellalbumot érdemes a témában jártas, szakképzett fotográfussal készíttetni.

  2012. augusztus 31. péntek at 20:12

 2. Blendemanus

  Modellfotózás | Kreatív fotózás otthoni környezetben

  • ezt a típusú fotózást azoknak ajánljuk akik saját otthonukban a megszokott környezetükben szeretnének maradni;
  • itt feszélyezettség nélkül, oldottan és természetesen tudnak a kamera elé állni;
  • minden ruhadarab kéznél van, bármilyen kellék vagy kiegészítő, mely kellhet a kép stílusához hangulatához rendelkezésre áll. Ezt nevezzük mi ideális helyszínnek;
  • meghallgatom az igényeket, megtervezzük az enteriőrt, beállítom a fényeket és kezdődik a fotózás
  • a legjobb, legtermészetesebb képeket ebben a környezetben lehet elérni;
  • árban sincs nagy különbség, Ön választ honlapunkról egy kreatív portréfotó csomagot plusz fizet egy kivonulási összeget melyben megállapodunk és más költség nincs.

  2013. október 24. csütörtök at 08:43

 3. Blendemanus

  Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

  Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

  Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

  2013. december 11. szerda at 22:28

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>