Modellfotózás különleges látásmóddal | Modellfotózás № II

Modellfotózás különleges látásmóddal. Divat és modell fotók | Budapest fotóstúdió, műtermi fotózás

Modellfotózás különleges látásmóddal. Volt idő, mikor a portréfotózásnak komoly rangja volt. Ünnepnapnak számított egy műteremben töltött délután. Igazi szakemberek valódi műalkotásokká varázsolták a mindennapi emberekről készült fényképeket. Az egykori igényesség szerencsére ma újra jellemző a világban.
Stúdiónk munkatársai hiszik, hogy ma is él az igény az egyedire, a sajátosra, a mértékadóra. Modellfotózás rovatunkban rendszeresen publikálni fogjuk, milyen különleges effektekkel teheted változatossá modell albumod.

modellfotózás különleges portréfotózás 1

Modellfotózás különleges látásmóddal.  Ha szeretnél magadról jó minőségű és használható fotókat, akkor itt a lehetőség. Nincs semmilyen előfeltétel, semmilyen előképzettség, tapasztalat nem szükséges! Csak add önmagad, és minden jön magától. Egyszerűen lépj velünk kapcsolatba, ha munkáink elnyerték tetszésedet. Igazán nagyszerű fotókra számíthatsz! Tehát modellfotózás és portfólió készítés csak Neked!

modellfotózás különleges portréfotózás 2

Modellfotózás különleges látásmóddal. Modellnek készülsz és profi portfólió fotózáshoz keresel fotóst, vagy csak szeretnéd kipróbálni magad a kamerák kereszttüzében, és megmutatni hogy mire is vagy képes? Nyűgözz le mindenkit profi modellfotóiddal, egy profi portfólió fotózás képeivel. Ez most a cselekvés ideje. Régóta álmodozol róla, hogy egy nap majd valaki megvalósítja az álmaid, és egyedi modellfotókat készít rólad? A modellfotó főszereplője lehetsz egy napra – vágj bele a portfólió fotózásba.
A modellfotó, portfólió fotózás szolgáltatás Neked való, ha a modell pályára készülsz, és profi modell fotókra van szükséged, amelyekkel berobbanhatsz a modell világba. Válaszd a profi portfólió fotózást, dolgozz már a kezdetektől profikkal, hiszen az eredmény csak így lehet lenyűgöző. Csalódások helyett profi modellfotó, portfólió fotózás.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

2 comments

 1. Blendemanus

  Casting | TFCD

  Várjuk modellek jelentkezését, ingyenes portfolió fotózásra poszterek készítéséhez, a Poszterház oldalhoz.

  A szerkesztőség.

  2009. március 27. péntek at 08:52

 2. Blendemanus

  Portréfotó | Portréfotózás

  Egy jó portré legtöbbször egy pillanatba és képkockába sűríti az ábrázolt egyén személyiségét, érzéseit. Minden ember egyedi és megismételhetetlen, ezért is bizonyosan mást mond egy portré annak aki ismeri az ábrázolt személyt, mint egy idegen számára.

  Ezért is nehéz, ha ugyan nem a legnehezebb ága ez a fotózásnak. Pár négyzetcentiméteren ábrázolni a múltat, a jelen érzéseit, magát az embert, igazi kihívás. Gyakorlatilag lehetetlen megmondani mitől jó egy portré, de talán annyi mégis elvárható, hogy hiteles legyen. Készülhet portré műteremben, gondosan megvilágítva és készülhet spontán, mintegy elkapva egy pillantást, egy érzelem kivetülését az arcra a szabadban.

  Mit is jelent maga a portré? A szó jelentése az ember egyéni ismertetőjegyekkel való ábrázolása. De a portré lehet egy szakma, egy cselekvés bemutatása is. Minden portré annak mondja el a legtöbbet, aki ismeri az alanyt. Ezért nem könnyű igazán jó portréfotót készíteni. Be kell mutatnunk a személy egyéniségét, érzelmeit egy képben, hogy valamennyire másokkal is megismertessük az alanyt.

  A legjobb portrékat akkor tudjuk elkészíteni, ha megismerjük alanyunkat. Nem csak a munkára szabad koncentrálnunk. A portréval alanyunk stílusát, gondolatiságát, egyéniségét szeretnénk bemutatni. Ehhez szükséges, hogy figyeljünk az alanyunkra, beszélgessünk vele, feloldjuk benne a gátlásokat és a félelmeket, hogy természetesen viselkedjen.

  Képünkbe érdemes érzelmeket belevinnünk a fényekkel, a beállítással, a modell tekintetével. Képünknek beszédesnek kell lennie. Mesélni kell a néző számára. Egy szimpla portréfotó, beszéd és hatás nélkül unalmas lesz. Nem fogja megfogni a nézőt, nem fogja érteni, mit és kit akartunk bemutatni.

  2012. július 14. szombat at 20:40

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>