Üzleti portréfotózás | Business portrait № II

Üzleti portréfotózás, business portrait | Fotóstúdió, stúdió és műtermi fotók

Üzleti portréfotózás | Business portrait. Önéletrajzhoz, üzleti kapcsolatokhoz. Az életben van néhány nagyon fontos dolog, amit nem érdemes kihagyni! Fotóstúdiónk véleménye szerint az egyik az, hogy legyenek magadról profi portréfotók! Különleges, nem hétköznapi, professzionális fényképek, amelyekkel megmutathatod magad az e-mail fiókod profilképétől kezdve a legkomolyabb álláshirdetésre mindenhol, ahol a fényképedre szükséged lehet!
Üzleti portréfotózás – szűk portré: a portréfotózás modern divatos letisztult formája. Koncentráltan az arcra az arckifejezésre a modellre fókuszálva.

üzleti portréfotózás 17

Üzleti portréfotózás | Business portrait: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

Üzleti portréfotózás | Business portrait. Portré – Rólad is készülhet jó kép! Készíttesse fotóit szakemberrel, és használja utána ezeket éveken keresztül, például: webes megjelenéseihez, online és offline anyagokba, kiadványokba, cikkekhez, publikációihoz és önéletrajzokhoz. Egy olyan képből, amin szereti Önmagát, és szívesen használja bárhova, óriási előnyt tud kovácsolni: már a személyes találkozó előtt jó hatást tehet ügyfelei döntésére, előnyösebb tárgyalási helyzetbe kerület, garantáltan hasznot termel!

Üzleti portréfotózás 7

Üzleti portréfotózás | Business portrait. Üzletasszony/üzletember vagy? Saját vállalkozásod van? Akkor valószínűleg azért vagy itt, mert pontosan tudod, hogy mennyit számít, ha a honlapodra, prospektusodba profi fotót tudsz tenni magadról. Az ügyfeleid sokszor ezzel találkoznak először, így nem mindegy milyen benyomást teszel, hiteles és szimpatikus vagy-e.

Üzleti portréfotózás 1

Business portraits: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>