Fehérnemű | Exkluzív fotózás

Fehérnemű, exkluzív fehérneműk és fotózás | Fotóstúdió Budapesten

Fehérnemű | Exkluzív fehérneműk és fotózás. Fotóműtermünkben vállalunk modell-portfólió fotózást, professzionális környezetben, szakemberek együttműködésével. Nálunk a fotóstól kezdve a sminkesen, fodrászon át az asszisztenciáig mindenki képzett szakember, így biztos lehetsz a kiváló minőségű végeredményben! A megbízóink igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki szolgáltatásinkat, amelyek tartalmazzák mindazt, ami a profi modellkarrierhez szükséges.

fehérnemű 4

Fehérnemű | Exkluzív fehérneműk és fotózás. Célunk igazán exkluzív és különleges portfólió képek készítése, minden egyes portfólió fotózáskor.  A fotósok kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítők, hátterek, fénytechnika áll a “modell” szolgálatára, hogy a vágyainak legmegfelelőbb képeket készíthessük. Kellemes környezetben, figyelmes és rendkívül kreatív fotósok állnak az érdeklődök rendelkezésre. Igény esetén smink mestert és mester fodrászt is tudunk biztosítani a még tökéletesebb hatás eléréséhez.

fehérnemű 2

Fehérnemű | Exkluzív fehérneműk és fotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Modell fotózás | Modell portfólió

    Szeretnél belekóstolni a modellkedés rejtelmeibe? Ha kipróbálnád, milyen különleges ruhákban, gyönyörű frizurával és profi sminkkel magabiztosan pózolni a kamera előtt, akkor gyere el a stúdiónkba egy modell fotózásra! Akkor is várunk, ha csak egy napra szeretnéd kipróbálni, hogy milyen is lehet a modellkedés, világa de akkor is, ha komolyabb terveid vannak a szakmában – hisz az első lépés az, hogy megmutasd magad!

    Az elkészült képeken bemutatjuk, mennyire sokszínű vagy. Kidomborítjuk a legelőnyösebb tulajdonságaid, és megmutatjuk Neked, hogy milyen pózok és beállítások állnak a legközelebb a karakteredhez. Semmit nem bízunk a véletlenre, a fotózás előtt tartunk egy konzultációt, ahol megbeszéljük, milyen stílusú képeket készítünk majd, milyen sminkek és frizurák lennének a legjobbak, és milyen kellékeket használunk majd fel. Jó ha vannak ötleteid, de szívesen segítünk megtervezni, hogy milyen stílusok illenének Hozzád a leginkább! A fotózáskor pedig profi sminkes és fodrász igénybevételére is lehetőséged van.

    2015. május 27. szerda at 19:43

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>