Fehérnemű | Exkluzív fotózás

Fehérnemű, exkluzív fehérneműk és fotózás | Fotóstúdió Budapesten

Fehérnemű | Linergie fotózás. Egyedi ötlete van, csak nem tudja hogy megvalósítani? Meglátott egy tetszetős fotósorozatot valamilyen különleges helyszínen vagy díszlettel? Ha konkrét elképzelése van a fotósorozat helyszínével kapcsolatba, fotóstúdiónk segít Önnek a megvalósításban [a magyarországi lehetőségek keretében].
Fotóstúdiónk kiterjedt kapcsolatai vannak olyan zárolt fotózási helyszínekkel, mint különleges műemlék épületek, vagy vasúti pályaudvarok, repülőterek, valamit egyedi díszletek tulajdonosaival, oldtimer autók, motorok, mely helyszíneken vagy díszletekkel való fotózás csak külön engedéllyel lehetséges. Szívesen megszervezünk egy különleges hangulatú fotósorozat elkészítését Önnek. Örökítse meg sokoldalúságát egy különleges modellfotó portfólióval!Fotóműtermünkben vállalunk modell-portfólió fotózást, professzionális környezetben, szakemberek együttműködésével. Nálunk a fotóstól kezdve a sminkesen, fodrászon át az asszisztenciáig mindenki képzett szakember, így biztos lehetsz a kiváló minőségű végeredményben! A megbízóink igényeinek figyelembevételével alakítottuk ki szolgáltatásinkat, amelyek tartalmazzák mindazt, ami a profi modellkarrierhez szükséges.

fehérnemű 7

fehérnemű 6

Fehérneműk fotózása. Célunk igazán exkluzív és különleges portfólió képek készítése, minden egyes portfólió fotózáskor.  A fotósok kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítők, hátterek, fénytechnika áll a “modell” szolgálatára, hogy a vágyainak legmegfelelőbb képeket készíthessük. Kellemes környezetben, figyelmes és rendkívül kreatív fotósok állnak az érdeklődök rendelkezésre. Igény esetén smink mestert és mester fodrászt is tudunk biztosítani a még tökéletesebb hatás eléréséhez.

fehérnemű 4

fehérnemű 2

Exkluzív fehérneműk és fotózása: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Modell fotózás | Modell portfólió

    Szeretnél belekóstolni a modellkedés rejtelmeibe? Ha kipróbálnád, milyen különleges ruhákban, gyönyörű frizurával és profi sminkkel magabiztosan pózolni a kamera előtt, akkor gyere el a stúdiónkba egy modell fotózásra! Akkor is várunk, ha csak egy napra szeretnéd kipróbálni, hogy milyen is lehet a modellkedés, világa de akkor is, ha komolyabb terveid vannak a szakmában – hisz az első lépés az, hogy megmutasd magad!

    Az elkészült képeken bemutatjuk, mennyire sokszínű vagy. Kidomborítjuk a legelőnyösebb tulajdonságaid, és megmutatjuk Neked, hogy milyen pózok és beállítások állnak a legközelebb a karakteredhez. Semmit nem bízunk a véletlenre, a fotózás előtt tartunk egy konzultációt, ahol megbeszéljük, milyen stílusú képeket készítünk majd, milyen sminkek és frizurák lennének a legjobbak, és milyen kellékeket használunk majd fel. Jó ha vannak ötleteid, de szívesen segítünk megtervezni, hogy milyen stílusok illenének Hozzád a leginkább! A fotózáskor pedig profi sminkes és fodrász igénybevételére is lehetőséged van.

    2015. május 27. szerda at 19:43

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>