Akt fotó sorozatok | Akt fotózás № I

Akt fotó sorozatok | Erotikus fotók, művészi aktfotók

Akt fotó sorozatok | Erotikus fotók, művészi aktfotók. Az aktfotózás a megálmodott helyszínen vagy fotóstúdióban történhet. Az előzetes részletes egyeztetések után igény szerint sminkes és fodrász segítségével is elkészíthetjük az aktfotókat, érdemes az ő segítségüket is igénybe venni.  A fotózáson részt vehet barát, barátnő, saját fodrász, saját sminkes. Speciális igények esetén mobil műteremmel az igényelt helyszínen, professzionális körülmények között készülnek el a fotók. A fotózás díja függ az egyedi igényektől, és a kidolgozási minőségtől. Az elkészült képekből egyedi akt naptárat is készíthetünk, vagy akár plakátot, művészi kidolgozású textil printet klasszikus képkerettel. Minden test egy kihívás.  Egyedi formák, vonalak, színek, hangulatok, és bizalom.

akt fotó sorozatok 03

akt fotó sorozatok 04

Akt fotó sorozatok | Erotikus fotók, művészi aktfotók. Az akt (a német szó átvételéből): eredeti értelmében tanulmányrajz, festmény vagy szobor a ruhátlan emberi testről, más szóval – eredeti értelmében meztelen vagy felöltözött modell figurájának, tartásának, mozdulatának tanulmányszerű ábrázolása. Az aktábrázolás általában szimbolikus mondanivaló kifejezésére korlátozták a reneszánsz előtt, azóta az akt a műtermi és akadémiai gyakorlatban szokásos, többnyire rajzi előkészítése a figurális műnek. A fogalom idővel kitágult, ma a meztelen ember mindenféle ábrázolását jelöli. Aktmodellt használtak a középkorban is, előbb a női akthoz is férfimodellt. A női aktmodell alkalmazása 1500 után vált általánossá.

akt fotó sorozatok 02

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

 1. Blendemanus

  Akt fotózás | Művészi akt fotók

  Ezt az opciót azon hölgyeknek ajánlom, akik szeretnék megélni, művészi képek formájában viszontlátni a nőiességüket. De mi is a “tökéletes fotó” titka? Az emberek nem a képért mennek el egy fotóshoz, hanem a kép által bennük és a nézőben generált érzésért. Saját küldetésemnek pedig azt tekintem, hogy megmutassam a fotókon keresztül a modelljeim szépségét és egyéniségét.

  A fotózás előtti személyes találkozó lehetőséget nyújt, hogy megismerjük egymást és a helyszín sem lesz már idegen számodra. Igény szerint próba képet is készíthetünk, így meggyőződhetsz róla, hogy tényleg én vagyok-e az a fotós, akivel szívesen alkotnál közösen. Az egyeztetés teljesen díjmentes, hiszen számomra a megtiszteltetés, ha bizalmat szavazol nekem.

  Tinderre, Glamour, boudoir és művészi akt stílusú fotózásra is alkalmas a csomag.

  A képeken mindig igyekszem a természetességet visszaadni. Ne aggódj, ha úgy érzed nem tudsz pózolni, hiszen az ösztönös mozdulataidat fogom visszaadni, ha szükséges kicsit korrigálva.

  2022. március 4. péntek at 19:04

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>