Rendezvényfotózás • Commerzbank ügyfélparty | Divatbemutatók № II

Rendezvényfotózás, rendezvény fotózás és fotók, fotóriporter | Ügyfélparty, rendezvényszervezés

Rendezvényfotózás. VIP ügyfélparty, melyet a Commerzbank rendezett. Egy party, egy ötlet, egy buli melyen visszarepülhettünk az 1930-as évekbe. Az est alaptémája a swing és a gazdasági világválság volt, nem véletlenül. A válságon, mint párhuzamon kívül érdekes egybeesés az is, hogy az elmúlt évek sportos és nem nélküli divatja után ma ismét visszakéredzkedik a női ruhatárba a kosztüm, a nőies blúz és magas sarkú, szinte a 30-as éveket idézve. Az esten a korszakot káprázatos divatbemutató keretében ismerhették meg. Ahogy Szűr Krisztina divatszakértő, stylist elmondta, a 30-as évek divatjára – a korábbi, egyenes vonalú ruhákat kedvelő charleston korszak után – a legjellemzőbb a testet lágyan követő fazon, a lágy anyagú, sok drapírozással és volant-val ellátott ruha, a vádliig érő harangszoknya és az olyan kiegészítők, mint az öv és a szőrmedíszítés. A színek nappal visszafogottak, azonban estélyre a virágminták és fénylő anyagok slágerek. A divatbemutatón a modellek hűen hozták a korszakot: vörös szájjal és körmökkel, vízhullámos hajjal és kis konttyal, korhű sminkkel, a hollywoodi mozit idéző pózolással mutatták be a MAFILM által rendelkezésre bocsátott, és Szűr Krisztina által designolt, kiegészítőkkel ellátott ruhákat. Az est a visszajelzések szerint hatalmas siker volt, főleg kiegészülve a programként igénybe vehető, korhű ruházatban megszervezett “Vogue” címlapfotózás által.

rendezvényfotózás divatbemutató ügyfélparty 1

Rendezvényfotózás: [1] [2] [3]

rendezvényfotózás divatbemutató ügyfélparty 2

Ha szeretne Ön is korhű ruházatban készült nosztalgia fotósorozatot, keresse meg stúdiónkat, és nagyon szívesen megfotózzuk!

Rendezvényfotózás. Minden rendezvénynek megvan a maga kiemelt pillanata, amit érdemes megörökíteni. Ha szeretné, hogy az általa szervezett rendezvény minden fontos momentumáról készüljenek képek, én a segítségére lehetünk a fotózásnál a képek megosztásánál és fotógalériák készítésénél. Profi technikával, megfelelően felkészülve vágunk bele a fotózásba, legyen szó akár vállalati rendezvényről, ügyfélpartiról, vagy bármilyen egyéb vállalati kommunikációról.
Fotóstúdiónk speciális igények esetén mobil műtermi felszereléssel (stúdió vakuk, hátterek stb.) a rendezvény helyszínen professzionális körülmények között készíthető el a fénykép, katalógus fotó.

Amennyiben rendezvényfotózás szolgáltatásra lenne szüksége, kérjük látogassa meg szakmai honlapunkat!

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

 1. Blendemanus

  Rendezvényfotó | Csoportképek felvételek

  Vállaljuk rendezvények riportfelvételezését. Esküvők, alapkőletételek, tábla és szoboravatások, kitüntetések átadása, divatbemutatók, színpadi produkciók, összejövetelek, sajtóbemutatók szerepelnek a repertoárunkban.

  Kis-, közepes- és nagycsoport fényképezését nagy- és ultra-nagy felbontással, műszaki géppel és objektívekkel végezzük. Az akár több négyzetméteres fali kép így részletgazdag és tűéles lehet.

  Csoportképek készítését kültéren és beltéren egyaránt elvégezzük. Mobil világítástechnikával bármilyen felvételi helyzethez tudunk alkalmazkodni. Csoportképek készítéséhez terepszemle szükséges.

  2012. június 20. szerda at 09:55

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>