Modellfotózás profi portfólió | Modellfotózás № IV

Modellfotózás profi portfólió, modell és divat fotók | Fotóstúdió és műterem, kreatív műtermi fotózás

Modellfotózás profi portfólió. A jó modell portfólió, amely a modellt többféle hangulatban, hangulati elemmel, többféle szerepben mutatja be. Természetesen a külső megjelenés, mozgás, illetve ápoltság fontos, de nem elhanyagolható az empatikus képesség. A megrendelőt a modell külsején kívül nagyon is foglalkoztatja a termék sikere. További részletes tájékoztatást a profi modell portfólió elkészítéséről szívesen adok személyesen. Kérje ki tanácsom, segítségem…

modellfotózás profi portfólió model girls 1

Modellfotózás profi portfólió. Portfóliódba olyan képekre van szükség, ahol nemcsak Te vagy a főszereplő, de a kép is alá van rendelve annak, hogy téged láttasson. Amíg egy kész reklámfotó olyan, mint egy limuzin, amiben Te utazol, addig egy portfólióba készített referenciafotó olyan mint egy cabrio, amibe kívülről is teljesen tisztán be lehet látni. Amíg a reklámfotók a közönség számára készülnek, tehát gyakorlatilag az utca emberének, addig a portfólió fotók a szakma, tehát fotósok, PR-osok, szerkesztők, stylistok számára, akik nem a kész képekre buknak, hanem a szűz és izgalmas “nyersanyagra” – Rád.

modellfotózás profi portfólió model girls 2

Modellfotózás profi portfólió. Szeretnél néhány szép felvételt magadról? Segítünk! Gyere el hozzánk belvárosi stúdiónkba egy fotózásra, és kihozzuk belőled a legjobbat! Ha szabadtéri képeket szeretnél, az sem probléma! Az ország bármely területén vállalunk modellfotózást! A felvételek akár azonnal megtekinthetők és a kiválasztott képeket rövid határidővel feldolgozzuk. A kiválasztott és feldolgozott képeket teljes felbontásban (nyomtatásra alkalmas méretben) adjuk át.

modellfotózás profi portfólió model girls 3

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Modellfotózás profi portfólió | Alap Modell Portfólió

  Általános műtermi portfólió fotózás modellek és leendő modellek részére. Az Alap Modell csomag a stylist és a fodrász kivételével tartalmaz mindent, ami szükséges egy minőségi modellalbumhoz. Ez az az eszköz, ami elindít a modellé válás útján.

  A fényképezés egy helyszínt foglal magába, ami lehet műterem vagy szabadtér is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama a smink elkészítésével együtt 4 óra. Az Alap Modell Portfólió csomag 25 színkorrekciózott és retusált fényképet tartalmaz, valamint a fényképezés során készítettet összes fotót DVD lemezre írva átadjuk.

  2014. július 22. kedd at 09:06

 2. Blendemanus

  Modellfotózás profi portfólió | Profi Modell Portfólió

  A Profi Modell Portfólió csomagot azoknak a modelleknek ajánlom, akik komolyan gondolják. A minőségi munkához hozzájárul a professzionális smink, frizura és styling is. A fotózáshoz vidám hangulata pedig megalapozza a teljes felszabadultság érzetét.

  A fényképezés két helyszínt foglal magába, műtermi és szabadtéri fényképezést is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama a smink elkészítésével együtt 6 óra. A Profi Modell Portfólió csomag 35-50 színkorrekciózott és retusált fényképet tartalmaz, valamint a fényképezés során készítettet összes fotót DVD lemezre írva átadjuk.

  2014. július 22. kedd at 09:08

 3. Blendemanus

  Modellfotózás profi portfólió | Exkluzív Modell Portfólió

  Az Exkluzív Modell Portfólió a professzionális fényképeken túl egy olyan élménnyel gazdagít, ami nem adatik meg minden nap. Az a nap, amit velünk töltesz, csak a Tiéd. Minden és mindenki körületted forog azért, hogy a legjobbat hozzuk ki belőled.

  A fényképezés két helyszínt foglal magába, műtermi és szabadtéri fényképezést, és egy speciális díszletes fotózást is. A műteremben mesterséges fényforrás mellett, kültéren pedig természetes fénynél történik a fényképezés. A fotózás várható időtartama a smink elkészítésével együtt 6 óra. A Profi Modell Portfólió csomag az elkészült felvételekből közösen korlátlan darabszámban levállogatott és színkorrekciózott, retusált fényképet tartalmaz, valamint a fényképezés során készítettet összes fotót DVD lemezre írva átadjuk.

  2014. július 22. kedd at 09:12

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>