Babafotózás Anno № I

Babafotózás anno, gyerekfotózás, családi fotó albumok | Fotóstúdió, műtermi fotózás

Babafotózás Anno. Anya és gyermeke. A fotózás egyik legszebb témája. Már az első képeken is megjelentek szépanyáink ükapáinkkal és ükanyáinkkal a karjukon. Ha szeretné abban a régies stílusban folytatni a családi fotóalbumot, fotóstúdiónk megszervez és grafikailag kivitelez egy ilyen stílusú (színvilág – szépia, környezet, ruha stb.) fotósorozatot.

Babafotózás Anno. Mindannyiunk szeme fényének fotózása igazi kihívás minden fotós számára. Az elsőre egyszerűnek tűnő feladat igazán embert próbáló és türelmet igénylő munka. Mondom ezt annak tudatában, hogy 15 évig a gyermekfotózás volt a fő megélhetési forrásom. Bizony, nem könnyű olykor a kicsik bizalmába férkőzni. Mert csak akkor készülhetnek az igazi jó felvételek, ha a gyermek önfeledten tud viselkedni a kamera előtt. Máskor a korukból adódó tulajdonságok nehezítik meg a munkát. Hosszú időre nehéz lekötni a picúrok figyelmét, ezért a jó reflex elengedhetetlen. A legjobb pillanatokban dől-mászik el, vagy épp elszaladni van kedve. Hány szülőtől hallottam az évek folyamán… “ezt a munkát semmi pénzért nem csinálnám”. De számomra pont ez a szép benne. Kihívás újra és újra mosolyt csalni a kis manók arcára. Mert a gyermek mosolyánál nincs szebb a világon!

Babafotózás Anno. Fotóstúdiónk örömmel és lelkesedéssel készítünk fotókat a családba érkezett apróságról, vagy idősebb gyermekeidről. A fotózás alkalmával számtalan kiegészítőt használunk. Megörökítjük a kicsik tágra nyílt csillogó szemeit, varázslatos mosolyukat, aprócska kezeiket, lábaikat. Megörökítjük anyukájukhoz fűződő ragaszkodásukat, a család egységét, az anyuka, apuka, esetleg testvérek részvételével. Fotózunk a természetben és az otthonodban is.

Babafotózás Anno 1

Babafotózás Anno: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

6 comments

 1. Blendemanus

  Mosolyalbum | Babafotózás

  Új oldal új képek.Természetesen ez csak szépen sorjában megvalósítható, a régi fotókról is be kell számolni.Úgy döntöttem, hogy ezekről csupán pár kép erejéig írok.

  Gondolataimat azzal kezdeném, hogy kisbabák fotózása az egyik legnehezebb műfaj. Itt ők diktálnak, teljes mértékben hozzájuk alkalmazkodunk. Nagyon fontos, hogy jól válasszuk meg a fotózás időpontját.

  Kipihent, jóllakott picivel a legkönnyebb dolgozni.

  2012. július 2. hétfő at 10:25

 2. Blendemanus

  Babaportré | Fotóalbumok

  Érteni kell a kisgyermek nyelvén, össze kell vele barátkozni, tudatosítanunk kell benne, hogy barátok vagyunk.Pár kedves szó, kis játék és máris megvan a kontakt.

  Általában ezt az arcokról le is lehet olvasni, mint azt oldalunk referenciafotói is mutatják.

  2012. július 2. hétfő at 10:33

 3. Blendemanus

  Gyerekbarát fotózás | Különleges gyermekfotók

  A Te gyermeked a legszebb a világon! És a róla készült fotóid?

  Szép képeket akár már mobiltelefonnal is tudunk készíteni, de az igazán jó minőségű és egyedi gyermekfotókhoz, amelyeket évek múlva is jó érzés megtekinteni, profi felszerelés és látásmód szükséges.

  2012. július 2. hétfő at 10:40

 4. Blendemanus

  Profi családi fotózás | Mosolyalbumok

  A családtagok által készített fényképeknek is megvan a helyük a fényképalbumokban: jó érzés visszanézegetni őket és minden fontos eseményt dokumentálhatunk velünk. A profi családi fotózás lényege pedig, hogy műtermi körülmények között, profi felszereléssel hivatásos fotósok igazán jó minőségű képeket készítsenek a családról. A profi családi fotózás alatt pedig nem csupán a technikai felszereltséget és a szakértelmet értjük, hanem az odafigyelést és az emberek szeretetét is. Mindig van időnk arra, hogy kicsit jobban megismerjük a családtagokat, meghallgassuk az elképzeléseiket, és ha kell, segítsük őket az ötleteinkkel. A családi fotózás így lesz igazán sikeres, és nem mellesleg nagy élmény is – még a visszahúzódóbb gyerekeknek és akár a nagyszülőknek is.

  2013. október 24. csütörtök at 11:31

 5. Blendemanus

  Fotóalbumok | Családi fotózások

  Fotóstúdiónk családi fotózásain készült képeknek csak a fantázia szabhat határt! Többféle háttérrel, többféle beállítással, többféle ruhákban is készülhetnek képek. Lehetnek például olyan beállítások, ahol minden családtag saját egyéniségét domborítjuk ki, és készülhet olyan is, ahol a család egységét emeljük ki jobban. Készülhet akár olyan kép is, amin nincs rajta mindegyik családtag – például külön a gyerekek, az apuka a fiúkkal, vagy anyuka a lánygyermekekkel szerepel. A családi fotózáson lehetőség van akár többszöri átöltözésre is, így egyszerre készülhetnek ünnepélyesebb fotók, és olyanok is, amelyeken mindenki a kedvenc ruháit viseli. Emellett a képek hangulata is sokféle lehet: az ünnepélyestől és a komolytól kezdve a lazán és a természetesen át egészen a humorosig vagy éppen az extrém őrültig minden.

  2013. október 24. csütörtök at 11:34

 6. Blendemanus

  Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

  Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

  Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

  2013. december 11. szerda at 22:26

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>