Portfólió fotósorozatok • Fekete-fehér modellfotók | Speciális színtonusok № I

Portfólió fotósorozatok, modellfotó | Műtermi fotózás, fotó műterem

Portfólió fotósorozatok. Portfólió fotósorozatainkban törekszünk arra, hogy az elkészített anyagok a maximálisan változatosak legyenek, így sorozataink digitális feldolgozásánál mindig készítünk fekete-fehér,  sepia, és speciális színtónusú képeket, melyek egyedi hangulatot kölcsönöznek a fotóknak, és ily módon egy maximálisan változatos anyagot tudsz magadról bemutatni.
Portfólió fotósorozatok. Honlapunkon rendszeresen be fogjuk mutatni ezeket, a speciális sorozatokról, ezért kérlek látogass vissza rendszeresen oldalunkra, vagy egy személyes prezentáció keretében mindent megnézhetsz.

portfólió fotósorozatok fekete-fehér modellfotó 2

Portfólió fotósorozatok. Alapvető elvárás, hogy a fotómodellnek legyen magáról megmutatható profi fotóanyaga, modellalbuma. Ez elsősorban a fotózásra jelentkező érdeke, hiszen, akkor kap jó eséllyel több munkát, ha az ő albuma a legmeggyőzőbb a megrendelők számára. Nem érsz semmit, ha a modellkönyved nem a legprofibb. Sőt, ezért nem kapsz színvonalas lehetőséget vagy nem téged választanak ki, akkor az elmaradt haszon miatt sokszoros árat fizetsz! Kiválasztásánál a szakemberek elsődlegesen azt értékelik, mit hozott ki egy  hozzáértő stáb a modellből. Személyesen csak azért nézik meg kiválasztás előtt a modelleket, mert az egyéniség, személyes kisugárzás, esetleg a munkához való lelkes hozzáállás is szempont lehet a közös munka során. Örökítse meg sokoldalúságát egy különleges portfólióval!

portfólió fotósorozatok fekete-fehér modellfotó 1

Portfólió fotósorozatok. Akár professzionális stúdióban, akár otthona, irodája kényelmében, vagy egy közösen kiválasztott izgalmas helyszínen történik a fotózás, az mindig kizárólag Önről, Önökről szól, elegendő időt hagyva az oldott hangulatú, élményt nyújtó alkotómunkának. Igény esetén sminkes és fodrász segíti munkánkat.
A végeredmény szépen kivitelezett, igényesen világított és finoman kidolgozott fotósorozat emlékbe, ajándékba, otthona díszeként, vagy bemutatkozáshoz, munkához (portfólió).

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>