Divatfotózás budapesti fotóstúdió | Kreativitás és a tudatosság egyvelege | Modellfotózás № VIII

Divatfotózás budapesti fotóstúdió | Műtermi divat fotózás, divatfotózás és modell fotók

Divatfotózás budapesti fotóstúdió | Kreativitás és a tudatosság egyvelege. Everling Csaba vagyok, büszkén írom le: fotográfus. Különös, többarcú hivatás és egyben szenvedély az enyém: egyetlen, tökéletes pillanat megragadása s öröklétűvé formálása. Hosszú ideje dolgozom már ezen a „halhatatlanságprojekten”, prózaibb módon szólva az alkalmazott fotográfia területén.

Divatfotózás budapesti fotóstúdió | Kreativitás és a tudatosság egyvelege. Munkám során mind hazánkban, mind nemzetközi téren a legkülönfélébb igényekkel, megbízásokkal találkoztam, legyen az akár divatfotózás (katalógus, editorial, imagekommunikáció, reklámkampány), akár portfóliókészítés (pályájukon éppen induló, illetve professzionális modellek számára), vagy magánmegrendelők részére fotóalbum kivitelezése.

divatfotózás budapesti fotóstúdió vs everling csaba

Divatfotózás budapesti fotóstúdió | Kreativitás és a tudatosság egyvelege. Megbízóimat korszerű technikával, saját, több éve velem dolgozó kreatív csapattal (sminkes, fodrász, stylist, asszisztensek), gazdag modelladatbázissal (kezdő, gyakorlott és topmodellek), kiterjedt társszakmai kapcsolatrendszerrel várom. Akár teljes projektre (kreatív koncepció kidolgozása, casting lebonyolítása, fotózás, grafikai, nyomdai kivitelezés), akár meglévő (vagy csupán megálmodott) forgatókönyv alapján történő munkára kapok felkérést, igyekszem azt „szöveghűen” lefordítani a fotográfia képekkel kommunikáló nyelvére.

Divatfotózás budapesti fotóstúdió | Kreativitás és a tudatosság egyvelege. A szívemhez legközelebb a divat-, modell-, portré- és aktfotózás áll: mivel nehéz lenne tételesen bemutatni eddigi tevékenységemet, beszéljenek helyettem, rólam, munkámról inkább a referenciaként válogatott képek.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Hol készülnek a portfólió fotók? | Stúdióban és külső helyszínen is elkészíthetőek a képek

  A portfólió fotózást stúdióban és külső helyszínen egyaránt el lehet készíteni. Időjárás függvényében, ha szép és tiszt az ég, szoktam is javasolni, hogy egy-egy beállítást a szabadban fotózzunk. De stúdióban, időjárástól függetlenül bármikor fotózhatunk és nagyon sok beállítást készíthetünk.
  Budapesti fotósként főként Budapesten tartom a fotózást, de közös egyeztetést követően más helyszínre is ki tudunk települni a megfelelő stúdió felszereléssel.

  2013. december 11. szerda at 19:33

 2. Blendemanus

  Modell és divat fotózás | A portfólió készítés során külső szakembereket is be kell vonni?

  Igen, a fodrász, a sminkes, a stylist mind fontos elemei egy fotózásnak. De erről általában maguk a modellek gondoskodnak. Elmennek sminkeshez, fodrászhoz vagy éppen ők maguk készítik el.
  De olyan helyzetek is adódhatnak, amikor a megrendelő cég gondoskodik a külsős szakemberekről és ők is választják ki, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni.

  2013. december 11. szerda at 19:36

 3. Blendemanus

  Divatfotózás | A divatfotózás mennyiben különbözik a portfólió fotózástól?

  A divatfotózásnál a megrendelő határozza meg hogy mit kell fotózni. Konkrét elképzelési vannak a ruhát, sminkest, fodrászt, beállítást illetően. Ilyen esetekben ezeknek az elképzeléseknek megfelelően választunk modellt.
  Egy divatfotózás sokkal kötöttebb és komolyabb, azért is, mert reklámkampányhoz, plakáthoz készülnek a fotók.

  2013. december 11. szerda at 19:37

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>