Muzeális babafotók • Múzeumok Éjszakája 2012 | Babafotózás Anno № II

Muzeális babafotók, babafotózás, baba és gyerekfotózás | Családi és gyerek albumok

Muzeális babafotók | Múzeumok Éjszakája 2012. A Múzeumok Éjszakája nevezetű kulturális programot – az 1999-ben indult francia példa nyomán – 2003 óta rendezi meg évenként az Oktatási és Kulturális Minisztérium, amolyan könnyed, nyáresti kirándulásként. Ehhez a rendezvénysorozathoz szeretne csatlakozni stúdiónk fotómúzeuma, néhány muzeális fénykép közreadásával archívumunkból.

muzeális babafotók múzeumok éjszakája 2012

A kiállítás megtekintéséhez kérem, látogassanak el a Fotóesszenciára fotóstúdiónk galériájába.

Muzeális babafotók | Budapesti fotó műterem. Egy gyermek mindenkinek a legszebb, legnagyobb kincse. Természetes, hogy vágyunk rá, hogy megmutassuk a világnak, és megörökítsük a vele eltöltött pillanatokat. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyan kapcsolatot teremteni a gyermekekkel, hogy könnyen megnyílnak előttünk, így természetes, nem beállított képeket tudok készíteni, amiken minden gyermek őszinte mosolya látható.
A fotósorozatot otthoni környezetben, külső helyszíneken valamint fotóstúdiónkban abban az időpontban készítjük el amikor a babának és a mamának a legkedvezőbb. NINCS kötelező fix időpont!

Muzeális babafotók | CCG Fotóstúdió. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésüket, kérjük tekintse meg baba és gyerekfotózási referencia fotósorozatainkat.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

6 comments

 1. Blendemanus

  Gyermekfotózás | Örök emlék gyermekéről

  Profi gyermekfotózás az Ön gyermekéről is!

  A CCG Fotóstúdió egyéb fotó szolgáltatásai mellett professzionális színvonalon áll rendelkezésére kedves ügyfeleinek gyermekfotózás szolgáltatásával.

  A gyermekfotózásokon a családias légkör, a gyermekbarát környezet, és a temérdek játék jelenléte garancia arra, hogy gyermeke igazán jól érezze magát a fotózáson.

  Készüljön a gyermekfotózás a családi fotóalbum gazdagítása, vagy gyermeke jeles eseményének megörökítése céljából, a CCG Fotóstúdió gyermekfotózás szolgáltatásával biztosan elégedett lesz.

  2012. június 21. csütörtök at 13:50

 2. Blendemanus

  Milyen eseményekre javasoljuk, hogy ne amatőr gyermekfotókat készíttessen?

  Legyen szó óvodai anyák napjáról, farsangi, vagy mikulás ünnepségről, általános iskolai évnyitó ünnepségről vagy ballagásról, esetleg szalagtűzőről, a profi gyermekfotóssal készíttetett minőségi gyermekfotók biztosan megelégedésre fognak szolgálni.

  Nincs annál rosszabb, mint amikor gyermekünk egy fontos esemény részese, eldöntjük, hogy mi magunk készítjük el a gyermekfotókat, majd lemerül az elem, kifogy a film, az időjárás miatt belső térbe helyezik át a kinti eseményt, de nem rendelkezünk megfelelő vakuval, vagy csak távolságok miatt lesznek használhatatlanok a képeink.

  2012. június 21. csütörtök at 13:50

 3. Blendemanus

  Baba-, gyermekfotózás | Gondoljuk át!

  Egy papír fénykép a minőségét kb. 10-18 évig tartja meg. Ezért szokta egyre több ügyfél digitalizáltatni fotóit. Ami nem rossz ötlet, ha a gyermekfotókat nem ajándékba szeretnénk adni, például a nagymamának. Hogy a nagyszülőktől se vegyük el azt a személyes érzést, hogy kezükbe foghassák unokájukról készült gyermekfotókat, a gyermekfotózáson készült képeit kérje fotókönyvbe, így biztos lehet benne, hogy gyermekfotói sokáig megőrzik minőségüket.

  Ne bízza a véletlenre! Profi gyermekfotózás, amit kínálunk Önnek.

  2012. június 21. csütörtök at 13:52

 4. Blendemanus

  Babafotózás | Kik szerepelhetnek a képeken?

  Bárki, akit szeretnétek. Nagyobb testvér, szülők, nagyszülők. Ha babafotózásra nagyobb testvér is jön, akkor az ő közös képeikkel kezdjük, így biztosan nem unja el magát ő sem. Fontos, hogy ilyenkor az öltözékek legyenek összhangban – nincs szükség egyenruhára, még egyforma színekre sem, de ne is üssék egymást a ruhák. Senki ne legyen elegánsabb, mint a másik!

  Szeretnéd Te is profi módon megörökíteni a kisbaba első mosolyait és játékát? Hív-írj, és egyeztessünk időpontot babafotózásra, mielőtt elmúlik a pillanat!

  2012. július 14. szombat at 20:50

 5. Blendemanus

  Családi fotózás | Elkapott pillanatok

  Pár szó a családi fotózásról. Valaha különleges alkalom volt egy-egy családi fotózás: mindenki szépen felöltözött, majd a család együtt elment a fotós műtermébe, ahol gondosan beállított fénykép készült. Ezek a képek sok családban ma is megvannak, értékes részei a családi fotóalbumnak. A fényképezőgépek, és különösen a digitális technika térhódítása az ilyen jellegű családi fotózásokat háttérbe szorította: a feladat házilag is megoldhatóvá vált. Napjainkban ezen a téren is újra felfedezik a profi fotósokat – igaz, a családi fotózást már nem a régi, merev csoportképek, sokkal inkább a vidám hangulatú, kötetlen beállítások jellemzik.

  2012. július 26. csütörtök at 11:17

 6. Blendemanus

  Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

  Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

  Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

  2013. december 11. szerda at 22:25

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>