Divatfotózás extreme shoots | Speciális színtonusok № III | Divatfotózás № IX

Divatfotózás extreme shoots, modell és divat fotók | Fotó stúdió, reklámfotó stúdió

Divatfotózás extreme shoots. Extrém öletek, extrém design, extrém helyszínek. Formabontó helyszíneken, ruhákban, sminkekkel valamint egyedi díszletekkel extrémé fotókat készítünk modelljeinkről. Nálunk természetes az extrémitás.

divatfotózás extreme shoots divatalbum 4

Divatfotózás extreme shoots. Divat anyag elkészítése, és a fényképezés megkezdése előtt a részleteket mindenképpen át kell beszélni. Legelső feladat, hogy tisztázni kell a felhasználási célt (egyéni vagy céges felhasználás, esetleg kiadvány). Ennek megfelelően a divat fotózás megvalósítható egyéni felkészüléssel, akár kinti vagy benti vagy vegyes (stúdió és szabad ég alatt) felvételekkel. Egy komplexebb cél érdekében (pl modell portfólió) érdemes smink illetve fodrász segítségét igénybe venni (igény esetén megoldom), az egész munkát jól átgondoltan megtervezni és megvalósítani (akár több lépcsőben). A kívánt eredmény maximális minőségét (azaz örökre emlékezetes és elbűvölő képeket) minden esetben egy közös, jól átgondolt és átbeszélt csapatmunkával tudom garantálni. Ezért amennyiben egy komolyabb lélegzetű munkát fontolgat, kérem vegye figyelembe, hogy a lóverseny sebesség kerülendő, a jó koncepció végső formába öntése, jó ötletek sikere is a jó megvalósításban rejlik, amelyhez idő és tér, plusz bizalom kell.

divatfotózás extreme shoots divatalbum 2

Divatfotózás extreme shoots. A divatfotózás a fényképészetnek az a műfaja, amely öltözködési- és más divatcikkek bemutatásán alapszik. Leggyakrabban ilyen fotókat reklámokon, illetve olyan divatmagazinokban látunk, mint például a Vogue, Vanity Fair, vagy Allure. A divatfotó kifejlesztette sajátságos esztétikáját, amiben a ruhákat és a divatot egzotikus helyszíneken, különleges történetszálakba fonva mutatják be, vagy akár különböző járműveken vagy állatokkal: lényeg, hogy figyelemfelkeltő hatást érjenek el.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Divatfotózás | Modellalbum

    A divatfotózás célja az, hogy a modell gyönyörű legyen az elkészült és retusált fotókon és érezni lehessen a kisugárzását. Lényeges az, hogy profi sminkkel és hajjal álljon a fényképezőgép elé, és az is, hogy a megfelelő bevilágítással készüljön a fotó, hiszen minden arcnak és testnek más a karaktere, amihez más fények illenek. Sokféle ruhakollekcióval és kiegészítőkkel készülnek a képek, különböző hátterek és világítás segítségével. Nem feltétlenül kell azonban műteremben zajlania a fotózásnak, ha egy kastély, vagy városrészlet adja a kép hátterét, az még jobban kiemelheti a modell karakterét. Természetesen a helyszíneket és a hozzá igazodó ruhákat kellő körültekintéssel és hozzáértéssel kell kiválasztani. A divatfotózás inkább alkalmazott műfaj, mégis művészetnek tekintem. Szeretem benne, a kreativitást a szervezést és a gondolkodást. Amikor a sok agyalás után „összeáll” a dolog és létrejön valami új… az felemelő érzés. Inspirációt sok mindenből lehet meríteni, egy zene egy helyszín bármi legyen is az, a lényeg, hogy amikor az embert „elkapja” egy érzés azt át tudja adni.

    A divatfotózás számomra a kreativitás és a tudatosság egyvelege.

    2013. október 15. kedd at 20:55

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>