Divatfotózás oldtimer autókkal | Speciális helyszínek és díszletek № I • Peugeot 404 Limousine és Coupé

Divatfotózás oldtimer autókkal, modell és divat fotók | Fotóstúdió, stúdió és műtermi fotózás

Divatfotózás oldtimer autókkal. Speciális helyszínek és díszletek. Legyen akár az új ruhakollekció vagy épp szüleink fiatalkori ruhatára. Speciális helyszínjavaslatainkkal és egyedi díszleteinkkel, egyedi fotózási megoldásokat biztosítunk ügyfeleink, megbízóink számára. Kiterjed kapcsolatrendszerünkkel, fotóstúdiónk a megrendelt fotózás mellé a következők produkciós munkákat biztosítja ingyen: zárt helyszíneken (vasúti parkok, repülőterek stb.), vagy speciális, nagy értékű díszletekkel (oldtimer gépkocsik, motorok, stb.) való fotózási napok megszervezése.

divatfotózás oldtimer peugeot modellfotózás 5

Divatfotózás oldtimer autókkal. Az huszadik század legeleje óta létező divatfotózás ma már mindennapjaink részévé vált, szembejön velünk magazinokban, könyvekben, hirdetési kampányokban, az online életünkben. A XX. században, a klasszikusoknak számító Richard Avedon, Guy Bourdin, Helmut Newton és Irving Penn fotósóriások által kikövezett életstílust és foglalkozást a XXI. században reményeink szerint részben fotóstúdiónk is viszi tovább.

divatfotózás oldtimer peugeot modellfotózás 9

Divatfotózás oldtimer autókkal. Fotóstúdiónk nem pusztán egy fényképészet, sokkal inkább egy kreatív műhely, ahol sokszínű művészeti tevékenység zajlik. A divatfotózáson kívül számos grafikai és képzőművészeti szakágban vagyunk jártasak. Tevékenységeink közt szerepel az illusztráció és poszter tervezés, a fotókiállítások szervezése és egy fotómúzeum felállítása valamint minden, ami a vizuális megjelenéssel kapcsolatos.
Munkáinkban egyediségre törekszünk, hitvallásunk, hogy ne csak a szemet gyönyörködtessük, hanem az érzelmekre is hassunk. Szeretjük láttatni a pillanatok varázsát, amit a felszínes szemlélődés során talán észre sem veszünk. Képeink történetet mesélnek, melyből újra megelevenednek az érzések, érintések.
Haru magyarul azt jelenti tavasz. Számunkra ez a szó az alkotás szinonimája. Varázslat, mely megtölti a szürkeséget színekkel, hangokkal, illatokkal és az élet minden rezdülésével.
Ha többre vágysz a sablonosnál, keress minket bizalommal!

divatfotózás oldtimer peugeot modellfotózás 14

Divatfotózás oldtimer autókkal: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Részletes referencia munkákért és további információkért kérjük, látogassa meg reklámfotózással foglakozó szakmai honlapunkat.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Divat fotók | Modellfotózás

  A fotó eddigi története során gyakran volt érdemes odafigyelni a divatfényképezésre. Jobb korszakaiban számos, a fényképezés más területei számára is hasznos kísérlet, újítás terepe volt. Manapság, amikor a fotó műfajai egyre inkább összekeverednek, a divatfotó előszeretettel integrálja magába más területek, műfajok és művészeti ágak szemléletét és eszközeit.

  2013. november 11. hétfő at 07:56

 2. Blendemanus

  Divat és modellfotózás | Divatfotók

  Amióta a divatfotó egyre önállóbb műfajként létezik, mindig is emblematikusan mutatta meg korának lelkületét. Akkor is így van ez, ha művelői egyáltalán nem is ambicionálják az effajta törekvéseket. Mondhatni, akár a fotográfusok akarata ellenében is kiütközött képeiken a társadalmi közérzet. Egyszerűen csak azért, mert a divatfotónak kötelező biztosra mennie, meg kell érintenie, szólítania a közönségét.

  2013. november 11. hétfő at 07:57

 3. Blendemanus

  Portréfotózás | Divat és modellfotózás

  Az emberi arc ábrázolása – divat és modellfotózás. Ismerni és alkalmazni az alapelveket éppoly fontos, mint időnként eltérni tőlük. Az emberi arc ábrázolása nem egyszerű feladat. Az emberfotózás, ezen belül is a portrézás a legnépszerűbb fotótéma, amely nagy kihívás elé teszi az alkotót. Egy ember ábrázolása sokféleképpen történhet, a tömeg fotózásától egyetlen emberről készített művön keresztül leszűkítve egészen az emberi arcig.

  2013. november 11. hétfő at 07:58

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>