Modell portfólió | Modell szett kártya № II

Modell portfólió, divat portfóliók | Műtermi fotózás, stúdió fotók

Modell portfólió. Fotóstúdiónknál minden modellnek lehetősége van arra, hogy megtalálja a stílusához legjobban illeszkedő bemutatkozási lehetőséget. Elkészítettük szett kártyánk II. variációját is.
A szett kártya egy a modell elérhetőségeit, és adatit tartalmazó ismertető anyag. Stúdiónk fotósorozati mellé ajándékba ad egy kétoldalas nyomtatvány grafikai anyagát, amit bármilyen nyomatón ki lehet nyomtatni, így látványos ismertető anyagokat tud hagyni magáról, lehetséges megrendelőinél.

modell portfólió modell szett kártya 5

Modell portfólió. Célom mindig is az önmegvalósítás volt, és törekedtem is arra, hogy megtaláljam a helyem a világban. Úgy érzem álmaim valóra váltak, munkám a szenvedélyem. A fotózás művészi szintre emelését fontosnak tartom,  és mindig ezt tekintem irányadónak.

modell portfólió modell szett kártya 7

Modell portfólió. Fotóstúdiónkat 1990-es évek elején alapítottam azzal a céllal , hogy minőségi modellfotó szolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére a meglehetősen telített piacon. Az azóta eltelt több mint 20 év eredményei igazolták a feltevésünket, hogy igenis szükség van, a minden szempontból igényes és minőségi tevékenységünkre.
Megrendelőink köre folyamatosan bővül. Lelkes, az új technikai megoldásokra nyitott, és szakmai tudásukat folyamatosan fejlesztő munkatársaink révén, szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük. A cégalapítás óta a fotóstúdiónk tevékenységi köre, a teljes körű fotószolgáltatáson túl, a komplex grafikai megoldások (modell szett-kártyák) megvalósításával, valamint a multimédiás, internetes alkalmazások bevezetésével bővült.

modell portfólió modell szett kártya 9

Modell portfólió. Stúdiónk a kor technikai színvonalát kielégítő felszereléssel, valamint az ezek működését támogató technikai háttérrel rendelkezik. Munkatársaink több éves szakmai múlttal rendelkeznek a fényképezés valamennyi területén, úgy a modell-, a divat-, a portréfotózás valamint a divatbemutatók rendezvényfotózása terén.
Szolgáltatásunk központjában mindig a megrendelő áll, igényeiknek gondos felmérésével, egyedi elgondolásaik különleges fototechnikai megoldásokkal való kiegészítésével igyekszünk a legmesszebbmenőkig megfelelni elvárásaiknak.

modell portfólió modell szett kártya 1

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

6 comments

 1. Blendemanus

  Portfólió készítés, modell portfólió, divatfotózás | A teljesség igényével

  A legtöbb helyen a portfólió készítés egy átlagember számára szinte elérhetetlen. Fotóstúdiónknál azonban nem kell több százezer forintot kifizetned azért, hogy minőségi portfóliód legyen, mellyel akár megkereshetsz modellügynökségeket is, vagy meglepheted párodat.

  Az viszont tény, hogy ha a modell karrierben gondolkozol tudnod kell, hogy a megrendelők a portfóliód alapján fogják eldönteni, hogy Te kapod e meg a rég áhított munkát, vagy egy másik modell, így fontos, hogy a fotózás profikra legyen bízva. Minden portfólió fotózáson profi sminkes, illetve fodrász gondoskodik arról, hogy igazán megnyerőek legyenek a képeid.

  2012. június 26. kedd at 12:34

 2. Blendemanus

  Portfólió készítés, modell portfólió, divatfotózás | Legyen neked is profi portfóliód!

  Portfólió készítésre nálunk nem csak műteremben van lehetőség, mint a legtöbb stúdióban, hanem igény szerint luxusvillában, vagy akár a szabadban is (pl. vízparton) elkészítjük számodra a profi portfóliódat.

  Profi stábunk segítségével most Te is szert tehetsz egy olyan portfólióra, melyet eddig csak az újságokban, vagy az interneten láttál másokról, azzal a különbséggel, hogy itt most Te leszel a főszereplő.

  Igény szerint az általad kiválasztott képeidet retusáljuk, vagy akár bemutatkozó videót is készítünk belőlük, hogy többet nyújts az átlagnál.

  Keress bennünket bizalommal, nálunk nem kell profi modellnek lenned ahhoz, hogy profi portfóliód legyen.

  2012. június 26. kedd at 12:36

 3. Blendemanus

  Set card | Szett kártya

  A sedcard (szettkártya) egy A/5 méretű keménypapírra (esetleg laminálva) a modell névjegyeként szolgál. A portfólióból kiválasztott 5 képen keresztül hangsúlyozza a modell sokoldalúságát. Tartalmazza a nevet, elérhetőséget, test méreteket, hajszínt, szemszínt, cipőméretet.

  Modell- és reklámügynökségeknél a casting-okon (válogatás) általában a modellek által leadott anyagok alapján tartják a válogatást. Itt kap nagy szerepet a sedcard, mivel sokkal költségkímélőbb és egyszerűbb megoldás leadni ezt az ügynökségekhez, mint folyamatosan lenagyítani a portfólióból.

  2012. július 10. kedd at 05:09

 4. Blendemanus

  Modell fotózás | Referenciaalbum készítés

  Vállaljuk modell- és referenciaalbumok készítését profi sminkes és fodrász közreműködésével, az elkészült képek retusálását, set card tördelését valamint igény szerinti nyomdai vagy kis példányszámú kinyomtatását (szórólap, naptár, referenciaalbum).

  2012. július 14. szombat at 20:37

 5. Blendemanus

  Set card | Szett kártya | Modellkedés

  A Modell portfolió egy hatékony és egyben nélkülözhetetlen vizuális prezentációs eszköz. Egyszerűbben fogalmazva: a lehetséges megrendelőknek a modell kiválasztáshoz (casting) szükségük van egy a modellről készített hiteles, reális és aktuális fotóanyagra.

  2012. július 24. kedd at 09:50

 6. Blendemanus

  Portfólió készítés | Modell portfóliók

  Általában ezzel a gyűjtőszóval foglaljuk össze azokat a képeket, amelyek egy-egy olyan válogatáshoz készülnek, amik segítségével a modell pályán szeretnének érvényesülni. Ugyanakkor elég szép számban fordul elő az is, hogy valaki csupán önmaga, párja, vagy barátai számára kér ilyen jellegű fotókat. A portfóliókban az alább előforduló fotós területek bármelyikében készül képek megtalálhatók.

  Ha szeretnél egy igazán jó fotósorozatot, akkor nálunk jó helyen jársz!

  Megvalósítjuk az elképzeléseidet, sőt segítünk összeállítani fotósorozatod koncepcióját is, ha tanácstalan vagy. Olyan portfóliót készítünk Rólad, melyben megmutathatod az igazi értékeidet, és minden előnyös oldaladat.

  A fotózás stúdióban, illetve külső helyszínen történik a választásodnak, illetve a fotósorozat előzetes koncepciójának megfelelően. A fotózáshoz igény szerint sminkest, és fodrászt is biztosítunk.

  Általában 3-4 óra időtartamú a közös munka. Ennyi idő alatt még nem fáradsz el, és több beállítást, többféle sorozatot tudunk készíteni. Fontos, hogy nem sietjük el a beállításokat, ha esetleg még tapasztalatlan vagy, akkor segítünk ebben, és abban is, hogy el tudj lazulni fotózás közben. A fotók miatt fontos, hogy az igazi énedet tudd megmutatni, felszabadultan. A végeredmény szempontjából fontos, hogy élvezni tudd, hogy a kamerák előtt lehetsz.

  A digitális technikának köszönhetően már a fotózás közben lehetőséged nyílik arra, hogy a fotóssal megnézzétek a képeket. Fontos a képek folyamatos elemzése, hogy kiderüljön, mely beállítások előnyösek a számodra, s ezekre tudjatok a fotózás alatt koncentrálni.

  2013. október 25. péntek at 09:29

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>