Fehérneműk fotózása | Grafikai tervezés № II

Fehérneműk fotózása | Grafikai tervezés

Fehérneműk fotózása | Grafikai stúdió. A divattermék önmagában még nem elég, hiszen ahhoz, hogy eladhatóvá váljék, kívánatossá kell tenni, ízlésesen kell tálalni a fogyasztók elé. És itt jut stúdiónk szerephez, mint a divatipar feltálaló szakácsai. A katalógusfotóhoz hasonlatos lookbook design grafika olyan válogatást tartalmaz az aktuális kollekció darabjaiból, amit a designerek referenciaként mutatnak fel leendő ügyfeleik részére.

fehérneműk fotózása (1) fehérneműk fotózása (2)

Fehérneműk fotózása | Grafikai tervezés. Sok embernek halvány fogalma sincs arról, hogy vajon ki is valójában. Nincs tisztában a saját benső és külső értékeivel. Mi fotósok, az objektíven keresztül sokféle világot látunk és láttatunk. De vajon tényleg azt adjuk vissza amit valójában látunk? A válasz erre nagyon rövid és egyszerű: nem. Ugyanis a fotós mindig beleviszi a kép alkotásakor tudatosan vagy tudattalanul a saját pillanatnyi lelki világát, s mindeközben érzékeli a modell lelkének minden rezdülését.

fehérneműk fotózása (3)

Fehérneműk fotózása | Grafikai tervezés. Szigorúan véve a divat és modell fotózás nem a kamerákról, a fényekről szól, sokkal inkább a női szépség eszenciájának megragadásáról, vizuális kísérlet annak megragadására, hogy mi tesz vonzóvá egy nőt. Fotóim igyekeznek megragadni bizonyos hangulatot, sejtetést, vágyat.
Stúdiónk véleménye szerint a női szépség bemutatásához nagyon fontos az a kontaktus modell és fotós között, melynek következménye a szemet gyönyörködtető fotó. Minden esetben igyekszem megismerni a modell személyiségét és igyekszem összhangba kerülni a modellel.

fehérneműk fotózása (5) fehérneműk fotózása (4)

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>