Erotikus fotósorozatok | Akt fotózás № II

Erotikus fotósorozatok, erotikus fotók | Aktfotózás, művészi akt fotók

Erotikus fotósorozatok. Sok embernek halvány fogalma sincs arról, hogy vajon ki is valójában. Nincs tisztában a saját benső és külső értékeivel. Mi fotósok, az objektíven keresztül sokféle világot látunk és láttatunk. De vajon tényleg azt adjuk vissza amit valójában látunk? A válasz erre nagyon rövid és egyszerű: nem. Ugyanis a fotós mindig beleviszi a kép alkotásakor tudatosan vagy tudattalanul a saját pillanatnyi lelki világát, s mindeközben érzékeli a modell lelkének minden rezdülését.

erotikus fotósorozatok

Erotikus fotósorozatok. Párodat szeretnéd meglepni néhány sexy akt fotóval? Esetleg emlékbe kellenek erotikus fotók? A megoldás egy színvonalas erotikus fotósorozatok készítése!
Fotóstúdiónk profi csapata gyönyörűvé varázsol, hogy fotóiddal minden területen sikeres tudj lenni! Megtaláljuk közösen azt a szépséget ami benned rejlik, amit talán nem is ismersz magadon és magadban, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed… Sok embernek halvány fogalma sincs arról, hogy vajon ki is valójában. Nincs tisztában a saját benső és külső értékeivel. Mi fotósok, az objektíven keresztül sokféle világot látunk és láttatunk.
Nem baj, ha amatőr vagy, segítünk mindenben, hogy ne érezd feszélyezve magad a fotózás alatt. Fotóstúdiónk bármilyen extra igényt is teljesítünk.
A professzionális erotikus fotózáson sminkes, fodrász, stylist segít a legjobbat kihozni belőled.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

 1. Blendemanus

  Erotikus fotósorozatok | Akt fotózás

  Ez a kérdés olykor -olykor mindenkinek szöget üt a fejében. A választ nagyon nehéz megtalálni, mivel minden pillanatban más és más impulzus hat ránk, amire másképpen reagálunk. Ebből kifolyólag egy idő után a kérdés nem az lesz, hogy most ki vagyok én, hanem ki akarok lenni? A portfólió és portré fotózás lényegében arról szól, hogy megszüntetjük a határokat és a korlátokat. Megörökítjük mindazt, ami Te vagy. Megtaláljuk közösen azt a szépséget ami benned rejlik, amit talán nem is ismersz magadon és magadban, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed…

  2013. július 17. szerda at 12:35

 2. Blendemanus

  Aktfotózás | A világítás minőségéről

  Milyen legyen fényünk minősége, kemény, lágy, szórt vagy irányítottan szórt fény?

  A kemény, a napot imitáló fénynek éles az árnyékszegélye, hirtelen az átmenete, erős a kontrasztja. Ez a fényminőség nagyon erős és előnytelen árnyékokat eredményezhet a testen, előnytelen lehet az izomzat és a bőr finom árnyalatainak bemutatására, előnyös használata sok tapasztalatot, nagy odafigyelést igényel. A fényfoltok megszelidítését szolgálja a méhsejtrács, melynek segítségével irányíthatóbb is a lámpa fényköre, illetve finomabb az átmenet a fénymag és a fényudvar körül. A méhsejten túl a lámpára csipeszelt, különböző minőségű és erősségű „frost” fóliák is megszelidítik, plasztikusabbá teszik a parabolareflektorok fényét. Egyes vakuk védőarmatúrái, vagy védőbúrái is készülnek opálos vagy „frost” kivitelben. A klasszikus aktfotóban ritkábban alkalmazzák a kemény fényeket. Nagy szerepet egyes glamour, illetve Playboy stílusú világításokban kapnak. Főleg akkor, ha a modell által a háttérre vetett árnyéknak is képalkotó szerepe van, vagy ha a mell alatti, vagy áll alatti árnyékkal szeretnénk a relatíve kisméretű testrész vizuális méretét növelni. Ne felejtsük el, hogy nagyobb méretű, lágy főfény mellett is szépen lehet cizellálni a világítást és a fotót, több, kisebb, kemény fényű derítőlámpával.

  A lágy fény ellenben simulékony, csökkentett kontrasztú, enyhén vagy közepesen derített. Éppen ezért szépen modelláló, előnyös, sötét tónusú fénykarakterisztikát eredményez ha ½ fényértéknyivel szűkebben exponálunk. Vagy éppen világos tónusút, ha 1-2 fényértéknyivel bővebben exponálunk. A hangulata lehet romantikus, bensőséges, letisztult, művészi, melyet a formakompozíció fog megadni.

  A fény iránya (modell állópontja alapján) ideális esetben 45-90° fentről és 45° oldalról. Az eddig tanultak alapján a lámpa magassága szerint normálfény, kalapfény vagy felső fény (overhead), míg oldalról normálfényként funkcionál. Tanultuk azt is, hogy a „normál” világítási irányok neutrális pontok, azaz a világítás ilyenkor nem ad semmiféle üzenetet a fotóhoz. A kalap- és felső fény viszont már igen, bár kevesebbet, mintha a lámpát oldalt mozgatnánk el a „normál” pozícióból. A glamour persze ennél szabadabban fogalmaz világítástechnikailag, így a 30°-ban oldalt elhelyezett lámpát (kis orrárnyék), illetve a 60°ban elhelyezettet is alkalmazza (nagy orrárnyék). Előnyösen domboríthatja ki a test kontúrját az enyhe, féloldalas ellenfény. A frontális, teljes kivilágítottságot kerüljük, mert a modell testi hátrányait felerősítheti. Ha ehhez valamilyen okból ragaszkodunk, akkor a (látszólagosan) makulátlan arányokat vagy a modell testrészeinek mozgatásával, vagy a műszaki gép formakorrekciós lehetőségeivel állítsuk be.

  2013. december 15. vasárnap at 11:43

 3. Blendemanus

  Akt fotózás | High key és Low key

  Az aktfotográfiában gyakran használt a „High-Key”, illetve „Low-Key” világítási stílus, mint kreatív alkotóelem. A High-Key világítás lényege a háttér és modell enyhe túlexponálása, a kontraszt erős csökkentése, és lágy fény használata. A világos, tejfehér tónusok dominálnak. A Low-Key világításnál ellenban a sötét tónusok uralkodnak. Ne tévesszük össze ezt az alulexponáltsággal! A főmotívum a sötét háttérből domborodik ki, a fény erősen oldalról érkezik és a modellnek csak részeit hangsúlyozza. A kép a kevés kontrasztból él. Glamournál megengedett, hogy a fényfolt az arcot homlokfényként világítsa meg. Az aktfotográfiában a test a központi téma, és az árnyékképzés (Nem pedig képződés! – Legyünk tudatosak!) kardinális eszköz egyes motívumrészletek takarására, vagy láthatóvá tételére.

  2013. december 15. vasárnap at 11:49

 4. Blendemanus

  Akt fotózás | Művészet

  A torzó a festészetben és a szobrászatban ismert műfaja, már az ókorban, a képzőművészetben az ideális testi porporciók bemutatására használták. Amennyiben ezt a részletfelvételi (mell, comb, fenék, kontúr) eljárást választjuk, akkor a modell elveszti személységi jegyeit és a felvételünk szubjektív jellegét. A női akt ebben a leképezésben lehet vonzó, anélkül, hogy erotikus legyen. Szerencsés lehet ez a felvételtípus a profinak, kezdőnek egyaránt, mivel nem kell hangulatot teremteni, egyéniséget visszaadni, hanem kifejezetten az esztétikai érzékünkre lehet koncentrálni. Ha viszont az érzékiséget, az erotikát szeretnénk hangsúlyozni, akkor egy ruhadarab lehet erre alkalmas. Sokszor a lengén öltözött hölgy több erotikát sugall, mint a teljesen meztelen. További lehetőség az erotika hangsúlyozására további kellékek, például egy kanapé vagy szék.

  Amennyiben a portréfotográfiában a portréalany személységét az arcfizionómián, arckifejezésen lehet megfogni, akkor ez az aktfotográfiára a test formáján és tartásán keresztül is igaz. Létezik ideális modell, aki perfekt testi és szellemi tulajdonságain túl erős személységgel, természetességgel rendelkezik, pozitív személységi vonásaival képes a jó kontaktusteremtésre, együttműködésre. Nem csak egy jó fotográfus inspirálhat modellt, hanem egy jó modell a fotográfust is! A kifejező, szép aktfotóhoz a modell és a fotográfus pozitív szellemi kontaktusa nélkülözhetetlen, a kölcsönös szimpátia a felvételeknek erőt adhat, a modell szégyenlőségét csökkentheti. A modell személységének megfogása a testi leképezésén túl a felvételeknek alapszándéka legyen. Ha mindez sikerül, az aktportré műfajához is megnyílik az út, ami nem más, mint két magasiskola „magasiskolája”: a portré és az akt egysége.

  2013. december 15. vasárnap at 11:51

 5. Blendemanus

  Erotikus fotózás | Játszottál már a gondolattal?

  Szeretnéd, ha kiváló minőségű erotikus fotók készülnének rólad és ez mind elérhető áron, maximális diszkrécióval? Készüljenek a fotók ajándékba párodnak, vagy a munkádhoz, egy biztos, az fotóstúdiónk erotikus fotózás szolgáltatásában nem fogsz csalódni. És, hogy képeid igazán egyedik legyenek, erotikus fotóidat igényeidnek megfelelően készülhetnek luxusvillában, vagy különleges díszletekkel, esetleg műterem.

  Az erotikus fotózás egy nagyon intim esemény, ahol az Ügyfél nem csak a ruháitól válik meg, de a gátlásait is le kell vetkőznie. Ez sokszor nem könnyű feladat. Az erotikus fotózás alatt a modellnek éreznie kell, hogy az erotikus fotózást végző személy valóban munkaként tekint az eseményre.

  A szimpátia, a közvetlen, szinte már baráti viszony megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban profi esemény lehessen a munkafolyamat, a végeredmény pedig gyönyörű erotikus fotósorozat. Ebben segít a cégünknél megszokott családias légkör, az ügyfélközpontúság, az elvünk, miszerint az ügyfél mindennél fontosabb, és végül, de nem utolsósorban a professzionális szakmai háttér és tapasztalat.

  2014. október 17. péntek at 19:33

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>