Modellfotózás művészi igényességgel | Modellfotózás № IX

Modellfotózás művészi igényességgel | Modell fotók, modellfotózás, modellalbum

Modellfotózás művészi igényességgel. Fotóstúdiónk szerint a női szépség bemutatásához, és az igazi portréfotózáshoz nagyon fontos az a kontaktus modell és fotós között, melynek következménye a szemet gyönyörködtető fotó. Minden esetben igyekszünk megismerni a modell személyiségét és igyekszünk összhangba kerülni a modellel.

modellfotózás művészi modell divat album 1

Modellfotózás művészi igényességgel. A divatfotózás célja az, hogy a modell gyönyörű legyen az elkészült és retusált fotókon és érezni lehessen a kisugárzását. Lényeges az, hogy profi sminkkel és hajjal álljon a fényképezőgép elé, és az is, hogy a megfelelő bevilágítással készüljön a fotó, hiszen minden arcnak és testnek más a karaktere, amihez más fények illenek. Sokféle ruhakollekcióval és kiegészítőkkel készülnek a képek, különböző hátterek és világítás segítségével. Nem feltétlenül kell azonban műteremben zajlania a fotózásnak, ha egy épület, vagy utcarészlet adja a kép hátterét, az még jobban kiemelheti a modell karakterét. Természetesen a helyszíneket és a hozzá igazodó ruhákat kellő körültekintéssel és hozzáértéssel kell kiválasztani. Az ilyen módon készült porfólió beadható modellügynökségeknek is.

modellfotózás művészi modell divat album 2

Modellfotózás művészi igényességgel |  Fotóstúdiónk • Divatfotózás modelles munkák. Sokan úgy gondolják, a fotózás során feszengve, szorongva fogják érezni magukat, ám mikor elkezdődik a munka, mindig oldott hangulatban alakul ki. Ez egy élvezetes tevékenység, egy különleges alkalom. Fotóstúdiónk mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad a fényképezés során.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Portfólió fotózás | Profi modellek

  Egy profi modell elengedhetetlen kelléke a portfólió, hiszen a meghallgatások többsége sokszor ezen áll vagy bukik. Ha még nincs profin lefotózott és összeállított portfóliód, vagy egyszerűen csak frissíteni szeretnéd néhány képpel a meglévőt, a segítségemmel elkészíthetjük azt. A minőség jegyében!

  2013. december 11. szerda at 19:22

 2. Blendemanus

  Portfólió fotózás | Milyen egy jó portfólió?

  A jó portfólió mindenkinek mást jelent, de a klasszikus értelemben vett portfólió akkor az igazi, ha
  egy modell különböző beállításokkal minél több „arcát” meg tudja mutatni. A portfólió egy fotókönyvként is felfogható, ami akkor teljes, ha a modellről smink nélkül, hétköznapi ruhában, vagy profi sminkkel, akár estélyiben, koktélruhában, fehérneműben és fürdőruhában is készülnek képek. De ezt még ki lehet egészíteni azzal, ha az egész alakos képek mellett a modell arcát, felső testét is lefotózzuk. Minél több változatban készülnek a fotók, annál jobb képanyagot tud a modell egy-egy ügynökségnek megmutatni és annál nagyobb eséllyel kap megbízást.

  2013. december 11. szerda at 19:24

 3. Blendemanus

  Modell fotózás | Milyen egy jó portfólió fotózás?

  Többek között akkor jó egy portfólió fotózás, ha kellő idő áll rendelkezésünkre a képek elkészítéséhez. Általában egy teljes portfólió elkészítéséhez több alkalmas, akár egy hónapon át tartó fotózásra is szükség van. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egy hónapon keresztül, éjt nappallá téve csak ezen dolgozunk, hanem különböző napokat, napszakokat választunk ki, ami a modellnek és nekem is megfelelő.
  Ezeken az alkalmakon pedig több háttérrel, különböző sminkekkel, ruhakollekciókkal, eltérő beállításokkal tudjuk színesíteni a fotózást.

  2013. december 11. szerda at 19:25

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>