Modell fotózás • Az ideális nőkép napjainkban | Modellfotózás № X

Modell fotózás, divatfotózás, portré fotók | Modell és divat album

Modell fotózás. Szeretnéd, hogy körülötted forogjon a világ? Legyél Te a főszereplő. Mutasd meg magad egy minőségi modell fotó sorozattal, egy profi portfólió fotózáson. Klasszikus és modern portréfotózás, amely feltárja és egyedi módon megörökíti az Ön legkülönfélébb arcait. Akár professzionális stúdióban, akár otthona, irodája kényelmében, vagy egy közösen kiválasztott izgalmas helyszínen történik a fotózás, az mindig kizárólag Önről, Önökről szól, elegendő időt hagyva az oldott hangulatú, élményt nyújtó alkotómunkának. Igény esetén sminkes és fodrász segíti munkánkat. A végeredmény szépen kivitelezett, igényesen világított és finoman kidolgozott modellfotó sorozat emlékbe, ajándékba, otthona díszeként, vagy bemutatkozáshoz, munkához (modellalbum).

modell fotózás kreatív modellfotó poszter

Modell fotózás. Itt és most megmutathatod Magad! Lehetsz játékos, vad, vagy visszafogott – adhatod magad, vagy játszatsz szerepet is, ha éppen ahhoz van kedved. A modell fotó, portfólió fotózás alatt azzá válhatsz, akivé, és amivé csak akarsz, mert ez csak Rólad szól – a modell fotókon 100%-ig Te lehetsz a főszereplő.
Valósítsd meg álmaid egy profi fotóssal, és válj egy napra a világ közepévé, legyél különlegesen szép és ellenállhatatlan a portfólió fotózáson. Modell fotózás – smink, frizura, számtalan művészi, bolondos, extrém vagy esetleg szexi beállítás, Te és a kamera. Modell fotózás – most csak Te leszel a fókuszban!

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

6 comments

 1. Blendemanus

  Modell fotó | A portfolió fotózáson minden szem rád szereződik

  Modellnek készülsz és profi portfolió fotózáshoz keresel fotóst, vagy csak szeretnéd kipróbálni magad a kamerák kereszttüzében, és megmutatni hogy mire is vagy képes? Nyűgözz le mindenkit profi modell fotóiddal, egy profi portfolió fotózás képeivel.

  Ez most a cselekvés ideje. Régóta álmodozol róla, hogy egy nap majd valaki megvalósítja az álmaid, és egyedi modell fotókat készít rólad? A modell fotó főszereplője lehetsz egy napra – vágj bele a portfolió fotózásba.

  A modell fotó, portfolió fotózás szolgáltatás Neked való, ha a modell pályára készülsz, és profi modell fotókra van szükséged, amelyekkel berobbanhatsz a modell világba. Válaszd a profi portfolió fotózást, dolgozz már a kezdetektől profikkal, hiszen az eredmény csak így lehet lenyűgöző. Csalódások helyett profi modell fotó, portfolió fotózás.

  2013. július 17. szerda at 12:07

 2. Blendemanus

  Modell fotó, portfolió fotózás | Itt, most minden lehetséges

  A modell fotó szolgáltatást, a portfolió fotózást azonban akkor is érdemes kipróbálnod, ha nem a kifutók csillogó világába készülsz. A profi modell fotó, portfolió fotózás akkor is kivételes élmény, ha egyszerűen szeretnéd megtörni a hétköznapokat egy különleges modell fotó sorozattal, amitől mindenkinek leesik az álla. Ne sajnáld magadtól, azt, amit egy profi fotós által készített modell fotó adhat neked, hanem élvezd a csillogást. Különleges vagy, amelyet most egy profi fotóssal megmutathatsz mindenkinek.

  2013. július 17. szerda at 12:16

 3. Blendemanus

  Modell fotó, portfolió fotózás, bepillantás a kulisszák mögé | Ismerd meg a modell fotó, portfolió fotózás folyamatát

  A kifutók csillogó világába vágysz? Ne csak adottságaiddal tűnj ki a többi modell közül, hanem egyedi portfolióddal is. Ha pedig nem vagy modell, akkor épp itt az ideje, hogy a modell fotó egyedi beállításait és különleges légkörét Te is megtapasztald, valamint azt, hogy milyen az, amikor a körülötted forog a világ.

  Legyen szó akár modell fotó vagy profi portfolió fotózásról, mindenképp válassz egy gyakorlott, és tapasztalt – profi fotóst, aki egyedi beállításokkal, kreatív ötletekkel, egyedi látásmóddal, és nyitott hozzáállással igazán különleges modell fotó sorozattal, portfolió fotózással tesz elégedettségedért. Mindegy hogy modell fotó, vagy portfolió fotózás – én meglátom benned utánozhatatlan egyedi szépséged.

  Tudj meg róla többet miként lehetséges ez – modell fotó, portfolió fotózás testközelből!

  2013. július 17. szerda at 12:17

 4. Blendemanus

  Divatfotó | Modell fotó, portfolió fotózás

  A divatfotók jobbára a ruházati termékek reklám jellegű bemutatását szolgálják. A divat fotózásnál a modellek kiválasztása mindig nagy jelentőségű, hiszen a modell alkatának, megjelenésének igazodnia kell a bemutatásra szánt ruha funkciójához. A fotók készülhetnek szabadban, vagy zárt térben, illetve műteremben, mindig a bemutatni kívánt termék jellegének, illetve a fotók tervezett felhasználásától megfelelően.

  Stúdiónk professzionális divatfotózást vállal a megrendelő által megjelölt külső, illetve belső helyszíneken, illetve szükség szerint műteremben. A fotózáshoz igény szerint modelleket is biztosítunk.

  2013. október 25. péntek at 08:58

 5. Blendemanus

  Divatfotó | Itt, most minden lehetséges

  Természetesen a professzionális, reklám célú felhasználók mellett bárki választhatja a divatfotózást, aki szeretne magáról divatos fotót különböző ruhakollekciókkal. Ezek a fotók szolgálhatnak portfólióként modellügynökségeknél, de lehetnek meghitt ajándékok is. Egy naptárban, vagy albumban, fotókönyvben, barátoknak, családnak, párodnak.

  A fotók többféle ruhakollekcióval és kiegészítőkkel készülnek, hogy minél változatosabbak legyenek, és Te minél többféle arcodat meg tudd mutatni.

  2013. október 25. péntek at 08:59

 6. Blendemanus

  Portfólió fotózás | A fotózáson minden szem rád szereződik

  Kezdő, vagy még nem túlságosan tapasztalt? A modellek számára a legfontosabb, hogy olyan módon tudják bemutatni az adottságaikat, hogy a megrendelők meglássák bennük a fantáziát!
  Ebben nyújt nagy segítséget egy igényesen, professzionális körülmények között és szakemberek által elkészített fotósorozat, vagyis: a portfólió.

  Fotóstúdiónk most óriási lehetőséget biztosít a minden érdeklődő számára, rendkívül kedvező áron készíti el portfólióját!

  2013. november 3. vasárnap at 13:54

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>