Esküvő fotózás igényes fotók, magas színvonal ‎• Viktória és Tibor | Esküvői fotózás № II

Esküvő fotózás igényes fotók, esküvői fotókönyv | Esküvői fotó, lakodalom és jegyes fotózás

Esküvő fotózás igényes fotók, magas színvonal. Egy esküvő fotózása rendkívül nemes feladat, megtisztelő, ha egy pár rám bízza ezt a munkát. Az esküvői fotós kiválasztása bizalmi kérdés is egyben.
Egy esküvői fotósnak egyszerre kell, hogy passzívnak, illetve aktív lennie. Passzív olyan értelemben, hogy nem avatkozik bele az eseményekbe, nincs útban és amennyire csak lehet észrevétlen marad, ugyanakkor mégis aktív, mert minden fontos pillanatot próbál elcsípni és gyorsan alkalmazkodik az események láncolatához, valamint rutinját alkalmazva elébe megy azoknak.

esküvő fotózás igényes fotók

Esküvő fotózás igényes fotók, magas színvonal. Esküvő fotózás az Ön elképzelései, álmai szerint. Profi fotós esküvőre, komoly referencia. Az esküvő szép és felejthetetlen élmény mindenki életében. Fontos és nagy elhatározás, amit szüleinkkel, rokonainkkal és barátainkkal közösen ünnepelünk meg. Szívünkben őrizzük mindannyian a legszebb pillanatait egy egész életen át. A lázas készülődést, az utolsó simításokat a menyasszonyi ruhán, az uszályhordó apróságok első tétova lépteit, a szertartások megható pillanatait, a gyűrűk felhúzását, az első csókot, a szülők elérzékenyült tekintetét. A rizsszemek áradatát, azt, hogy ki kapta el a menyasszonyi csokrot, az esküvői torta felvágását, a menyasszonytáncot… A képekkel, amit készítek, igyekszem megállítani kicsit az időt és megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat, hogy örömmel és büszkén mutathassák meg ismerőseiknek, barátaiknak, gyermekeiknek, unokáiknak a fotókon keresztül, milyen volt az a felejthetetlen nap.
Professzionális képeket készítünk, több éves gyakorlattal az esküvő fotózás területén.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

6 comments

 1. Blendemanus

  Esküvői képek | Hogyan válasszunk tudatosan esküvői fotóst?

  Szeretettel köszöntünk! Megtisztelő érzés egy olyan különleges esemény szemtanújának lenni, amilyen az esküvő egy pár életében. A nagy napon a köztetek lévő szeretet áramlása az, amit esküvői képekben formálunk meg azzal a látásmóddal, stílusvilággal amit az esküvői fotókon láthattok. Az esküvői fotókon a természetesség, öröm, harmónia, dinamika és a szabadság érzését jelenítjük meg. Minden esküvői fénykép megörökít egy érzelmi állapotot, benne tükröződik az adott pillanat hangulata, hogy évekkel később újra visszaadhassa az embernek. Egy igaz esküvői fénykép örök emlék.

  Az esküvői fotók önmagukban is csodálatosak és érzelemmel telítettek. Már egy fotó is szinte meggyőző lehet, hogy melyik fotóst válasszátok a Nagy Napra. Egy fotó, amin a fény megrajzolja az adott környezet körvonalait, vagy ami egy pillanatot tár fel, ahogy a menyasszony éppen készül felvenni első alkalommal az esküvői ruhát, vagy amin egy fekete-fehér portrét látunk, aminek kifejezetten jó stílusa van. Ezenkívül sok fotós nagyon jól él az utómunka eszközeivel is, olyan stílust adva egy-egy képnek, amitől tátva marad a szátok. Az esküvői fotózásnál egy-egy jól utómunkázott kép viszont még nem elég a boldogsághoz.

  Az esküvői fotós kiválasztásánál nagyon fontos, hogy ne csak egy-két éppen jól sikerült képet lássatok az adott fotóstól különböző esküvőkről. Hanem fontos, hogy lássátok azt, hogy a fényképész képes teljes sorozatokon keresztül, az előkészülettől az est végéig, időnyomás alatt magas színvonalú képeket készíteni, és ezeken keresztül bemutatni az esküvő hangulatát. Az kevés, ha a fotós jó beállított képeket készít, miközben lecsúszik olyan spontán pillanatokról az esküvő alatt, ami igazán fontos. Egy tapasztalt több száz esküvőt fotózott esküvői fotós tudja, mikor vannak azok a megismételhetetlen pillanatok, amikor a boldogság nem csak beállítva jelenik meg az arcotokon.

  2012. június 13. szerda at 09:40

 2. Blendemanus

  Esküvői albumok | A kép egy pillanat, egy érzés, mely a lelkünkben ébred!

  Kreatív esküvő fotózás bárhol az országban, esküvői fotózás külföldön, e-session – eljegyzés fotózás, TTD – Trash the Dress fotózás, egyedi esküvői fotókönyv, esküvői fotó slideshow, reális esküvői fotózás árak.

  2012. június 13. szerda at 09:41

 3. Blendemanus

  Esküvői képek | Albumok

  Esküvő fotózás művészi igényességgel kedvező áron. Profi fotós elérhető áron. A legszebb nap, és a boldog pillanat, velünk örök emlék marad.

  2012. június 13. szerda at 09:41

 4. Blendemanus

  Esküvői fotók | Különleges esküvői fotók

  25 éve foglalkozom esküvők megörökítésével. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem fotózásban. Ügyfeleimmel pillanatok alatt közös nevezőre jutok, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az ifjú pár igényeihez igazodó képek és felvételek készüljenek a legjobb beállításokban.

  Az esküvői fotókat bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az a szabadban, vagy más reprezentatív helyszínen, illetve az időjárás kénye-kedvétől távol, 75 m²-es, felső-kategóriás készülékekkel felszerelt műtermünkben.

  Sok éve együtt dolgozó csapatunknak köszönhetően természetesen egy esemény fotózását és videózását is vállaljuk, akár több kamerával is, megrendelőink igényeihez igazodva.

  2012. július 6. péntek at 13:34

 5. Blendemanus

  Esküvőfotózás | Különleges esküvői fotók

  Minden pár közös életének egyik legszebb, legemlékezetesebb napja a házasságkötés. Ez egy olyan szertartás, mely mindenképp megérdemli, hogy méltó képen meg legyen örökítve, ehhez pedig elengedhetetlen a jó esküvői fotós jelenléte az eseményen.

  Minden esküvő más és más. Éppen ezért minden párral a fotózást megelőzően személyesen találkozok, hogy megbeszéljük a nagy nap forgatókönyvét, részletesen kitérve a programra, a jelenlévőkre, arra, hogy pontosan miről és milyen képeket szeretnétek, illetve ha bármilyen kérésetek, kérdésetek van, arról is beszélünk természetesen.

  A ceremónia napján számos képet készítek, melyek közül az előre megbeszélt mennyiségű fotót kapjátok meg DVD-re írva, több példányban. A lemezen ezen kívül – ha kéritek – egy szűkebb válogatás is szerepel, melyben a legjobb felvételek válogatása található, illetve ha internetes albumot kértek, akkor a netes galéria offline változata is megtalálható lesz rajta.

  Lehetőség van fotólaborban készülő papírképek rendelésére is: az elkészült képeket egy belső internetes felületen visszanézve tudjátok kiválasztani, melyik képből hány darab, mekkora méretű papírképet szeretnétek viszont látni. Szintén itt választhatjátok ki azokat a képeket, melyekből a publikus, vagy jelszóval védett webgaléria készül, így a rokonok, barátok csak azokat a képeket láthatják viszont, melyeket Ti valóban meg szeretnétek mutatni nekik!

  2012. július 15. vasárnap at 20:07

 6. Blendemanus

  Esküvői fotózás | Kreatív esküvő fotók

  Azt kell, hogy mondjuk, hogy egyszer minden ember életében eljön az a pillanat, amikor belenéz a tükörbe és ezt mondja “eljött az idő”. Bár tudjuk azt is, hogy akadnak olyanok is, akik ezt nem merik bevallani.

  Az esküvő egy olyan pillanat, ami megkoronázza két ember eddig megtett közös útját. A család, a szerelem, a kötődés, barátságok szövődése, jókedv, őszinteség, jó ízű beszélgetések, felelősségvállalás, önzetlenség és szeretet, mind-mind olyan értékek, amit sosem szabad véka alá rejteni. Az esküvői ceremónia alkalmával mi ezeket az értékeket örökítjük meg.

  A ceremónia az alábbi részeseményekre bontható, ami alapján összeállítjuk csomagjainkat:
  • előkészület fotózása;
  • szertartás(ok) fotózása;
  • vacsora fotózása;
  • kreatív vagy beállított képek készítése .

  2013. október 14. hétfő at 20:22

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>