Gyerek fotózás kellemes hangulatban | Gyerek és babafotózás № III

Gyerek fotózás kellemes hangulatban. Családi fotóalbumok | Budapest fotóstúdió

Gyerek fotózás kellemes hangulatban. A CCG Fotóstúdió egyéb fotó szolgáltatásai mellett professzionális színvonalon áll rendelkezésére kedves ügyfeleinek gyerek fotózás szolgáltatásával.
A gyerek fotózásokon a családias légkör, a gyermekbarát környezet, és a temérdek játék jelenléte garancia arra, hogy gyermeke igazán jól érezze magát a fotózáson.
Készüljön a gyerek fotózás a családi fotóalbum gazdagítása, vagy gyermeke jeles eseményének megörökítése céljából, a CCG Fotóstúdió gyerek fotózás szolgáltatásával biztosan elégedett lesz.
Profi gyerek fotózás az Ön gyermekéről is!

gyerek fotózás kellemes hangulatban családi albumok 5

Gyerek fotózás kellemes hangulatban. Egy gyermek mindenkinek a legszebb, legnagyobb kincse. Természetes, hogy vágyunk rá, hogy megmutassuk a világnak, és megörökítsük a vele eltöltött pillanatokat. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyan kapcsolatot teremteni a gyermekekkel, hogy könnyen megnyílnak előttünk, így természetes, nem beállított képeket tudunk készíteni, amiken minden gyermek őszinte mosolya látható.
Elkapott pillanatok. Valaha különleges alkalom volt egy-egy családi fotózás: mindenki szépen felöltözött, majd a család együtt elment a fotós műtermébe, ahol gondosan beállított fénykép készült. Ezek a képek sok családban ma is megvannak, értékes részei a családi fotóalbumnak. A fényképezőgépek, és különösen a digitális technika térhódítása az ilyen jellegű családi fotózásokat háttérbe szorította: a feladat házilag is megoldhatóvá vált. Napjainkban ezen a téren is újra felfedezik a profi fotósokat – igaz, a családi fotózást már nem a régi, merev csoportképek, sokkal inkább a vidám hangulatú, kötetlen beállítások jellemzik.

gyerek fotózás kellemes hangulatban családi albumok 1

Gyerek fotózás kellemes hangulatban: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

 1. Blendemanus

  Gyerekfotózás | Családi albumok

  Megjött a várva várt jövevény, a család új tagja. Az újszülött csecsemők már az első naptól fotózhatók, csak arra kell ügyelni, hogy a vaku ne villanjon szembe vel. Érdemes az első héten elkészíteni az első fotósorozatot. Ilyenkor jellemzően alszanak és esznek a picúrok, de ezek a pillanatok varázslatosak.
  Sok szülő szeretné megörökíteni kicsinyét időszakonként, újszülöttként, hat hetesen, három hónaposan és egy évesen. Ez nagyszerű ötlet, mert figyelemmel kísérhető a gyermek fejlődése, ráadásul ezek a fényképek örök emlékként szolgálnak.

  Ma már általános igény, hogy kiváló minőségű felvételeket nézhessen vissza a család sok év múlva is. A legnagyobb kihívás talán ez a terület, sok türelmet és gyors reakciót kíván, hogy a megfelelő pillanat legyen exponálva. Ez adja a lelkesedést, és természetesen az, hogy imádom a gyerekeket.

  2012. június 27. szerda at 12:45

 2. Blendemanus

  Baba és gyermekfotózás | Családi fényképek

  A kisbaba és gyermekfotózás a legizgalmasabb, de a legnehezebb fotózási terület is egyben. Ezek a képek nagy jelentőséggel bírnak nemcsak a szülők és a család számára, hanem gyermeked számára is, hiszen sok év múlva is elő fogjátok venni őket és megnézitek. Ezek egészen más fotók, mint a házilag készültek! Értékük felbecsülhetetlen…

  Sok szülő rendszeresen szeretne fotókat készíteni, hogy lássa gyermekük növekedését, fejlődését. Két éves korig érdemes fél évente új sorozatot készíteni, hiszen hihetetlen gyorsan fejlődnek. Utána évente készülnek képek.

  Fontos tudnod, hogy általában egyik kisbaba sem szereti az idegen környezetet. Sokan aggódnak emiatt, de erre semmi ok nincsen. Még ha sírós is gyermeked, készülnek olyan felvételek, melyek felejthetetlenek lesznek. Ebben az esetben kicsit tovább tart a fényképezés, hiszen ki kell várni az olyan pillanatokat, amikor a csecsemő nyugodt, esetleg elalszik.
  Gyermekek esetében egészen más a helyzet, mert számukra ez játék és csupa móka! Imádják! És te is fogod!

  2012. június 27. szerda at 12:46

 3. Blendemanus

  Mosolyalbum | Új generációs családi fotózás

  Fotóstúdiónk szakít minden hagyományosnak mondható beállítással, képformátummal és képkivágással. Célunk, hogy a lehetõ legboldogabb és legõszintébb pillanatodat kapjuk el. Az unalmas vagy mesterkélten művi pózok helyett arra törekszünk, hogy természetes, felszabadult valód jelenjen meg a fotókon.

  A fotózásra bármilyen – számodra fontos, mindennapjaidhoz tartozó vagy hobbiddal kapcsolatos – tárgyat elhozhatsz. Ezek segíteni fognak a játékban, velük könnyebben megmutathatod a kamerának, milyen vagy. (Hozhatsz bármit, a játékoktól a bicikliig.)
  Nem számít, fiatal vagy, vagy idõsebb, alacsonyabb vagy magasabb, szolidan öltözött vagy vagányan, csak élj a fényképezőgép elõtt és élvezd a fotózást!

  Mi megteszünk mindent, hogy a legjobbat hozzuk ki belőled.

  2012. július 2. hétfő at 10:45

 4. Blendemanus

  Családi fényképek | Baba és gyermekfotózás

  A műtermi gyermek fotózás nem csak a képek minőségében ad többet az otthon készített felvételeknél, hanem egy közös családi program is lehet: a gyerekek eldönthetik, hogy saját ruháikban készüljenek róluk a fotók, vagy szívesebben öltöznének be különféle jelmezekbe. Így a babafotózás “mini-farsang” is lehet egyben, a fotókról pedig kis cowboyok, hercegnők, boszorkányok, tündérek, indiánok, medvék, vagy éppen kalózok néznek majd vissza ránk.

  2013. október 24. csütörtök at 11:15

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>