Modell fotózás hölgyeknek | Hölgyszalon № VI

Modell fotózás hölgyeknek, modellfotózás | Budapesti fotóstúdióban

Modell fotózás hölgyeknek. A Hölgyszalonunk fotósorozatai, a privát portfólió készítés stílusa többféle lehet. Egyrészről lehet realista jellegű, az amatőr fényképektől itt a profi világítás, nagyfelbontású kamera és az utómunka különbözteti meg a kész anyagot. Másrészről a modell portfóliók stílusát utánozva, műtermi vakukkal megvilágítva, tervezett öltözködéssel, kiegészítőkkel, pózokkal.
Szeretnél néhány szép felvételt magadról? Segítünk! Gyere el hozzánk belvárosi stúdiónkba egy fotózásra, és kihozzuk belőled a legjobbat! Ha szabadtéri képeket szeretnél, az sem probléma! Az ország bármely területén vállalunk modellfotózást, akár különleges díszletekkel.

modell fotózás hölgyeknek - glamour image portfolió fotózás 1

Modell fotózás hölgyeknek. Ha teljesen amatőr vagy, ne aggódj! Segítünk mindenben, hogy első komoly fotózásod jól sikerüljön. Ha kétségeid vannak, egy személyes találkozón valamelyik fotósunk szívesen elmeséli a fotózás részleteit! A kezdeti gátlásokat, szorongásokat leküzdve a pillanatnyi ajándékozás örömén kívül is maradandó emlék marad a sorozat. A fotózásokat és a képeket maximális diszkrécióval kezeljük!

modell fotózás hölgyeknek - glamour image portfolió fotózás 2

Modell fotózás hölgyeknek. A felvételek akár azonnal megtekinthetők és a kiválasztott képeket rövid határidővel feldolgozzuk. A kiválasztott és feldolgozott képeket teljes felbontásban adjuk át. A kész anyag digitális és nyomtatott verzióban is rendelkezésre állhat. A kiválasztott képekből speciális nyomástechnikával festményhatású, vászonra nyomott kép készíthető. Ezt be lehet kereteztetni. A nyomtatott képek nagyméretűek, a DVD-n átadott képekből a jövőben bármekkora számú és méretű nyomat készíthető.

modell fotózás hölgyeknek - glamour image portfolió fotózás 3

Modell fotózás hölgyeknek: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

 1. Blendemanus

  Portréfotózás | Profi segítséggel

  Szeretnél egy olyan képet magadról, ami bármelyik magazin címlapján megállja a helyét? Szeretnéd ha címlaplányt varázsolnánk belőled? Ha igen akkor Ránk van szükséged!

  A portréfotózás kezdeteként smink-, stylist- és fodrászmunkával olyanná varázsolunk, mintha éppen egy divatlap címlapjáról léptél volna ki. Majd kezdődhet a fotózás. Többféle beállítást és hátteret használunk, hogy a lehető legtöbb oldalad tudjuk megmutatni. A fotózás folyamán végig segítünk a tökéletes pózok megtalálásában, de saját elképzeléseid is megvalósítjuk, így jó ha Te is készülsz pár ötlettel.

  2010. március 25. csütörtök at 18:55

 2. Blendemanus

  Első albumod | Ismerd meg Önmagad

  Sok embernek halvány fogalma sincs arról, hogy vajon ki is valójában. Nincs tisztában a saját benső és külső értékeivel. Mi fotósok, az objektíven keresztül sokféle világot látunk és láttatunk. De vajon tényleg azt adjuk vissza amit valójában látunk? A válasz erre nagyon rövid és egyszerű: NEM. Ugyanis a fotós mindig beleviszi a kép alkotásakor tudatosan vagy tudattalanul a saját pillanatnyi lelki világát, s mindeközben érzékeli a modell lelkének minden rezdülését.

  2012. május 16. szerda at 11:26

 3. Blendemanus

  Első albumod | Everling Csaba

  A fotózás számomra nem csak a képek komponálásának művészetét és a kreativitás kibontakozását nyújtja, hanem olyan örömforrás, ami abban teljesedik ki, hogy adhatok másoknak. Olyan embereknek, akiknek nincs önbizalmuk, akik nem mernek idegenek előtt pózolni, akiknek régóta nincs egy jó fotójuk magukról.

  Akik megtalálnak engem, nem modellek, nem tökéletesek, nem hírességek, hanem hétköznapi emberek. Izgatottan, feszengve érkeznek, és egy óra múlva jókedvűen, régi ismerősként távoznak. Nem mellesleg jó néhány fotóval együtt, amelyekkel végre elégedettek.

  2013. december 14. szombat at 19:57

 4. Blendemanus

  Első albumod | Tematika

  A fotózás profi műteremben, de mégis bizalmas, nyugodt körülmények között történik. A profi felszerelésről gondoskodom, a képek beállítását előre megbeszéljük, különböző hátterek és helyszínek közül választhatsz.

  A fotózás során folyamatosan láthatod a képeket, és közben megbeszéljük, melyik beállítás áll Neked a legjobban, hogyan folytassuk a munkát.

  2013. december 14. szombat at 19:59

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>