Esküvői fotózás hangulatok • Edina és Péter | Esküvői fotózás № IV

Esküvői fotózás hangulatok | Esküvőfotózás, esküvői fotók és fényképek, fotóalbumok

Esküvői fotózás hangulatok. Az esküvő minden ember életében az egyik legfontosabb esemény. Jelentősége nem csupán annyi, hogy megismételhetetlen, hanem ,hogy minden perce örök emlékként bennünk él. Ahhoz, hogy ezeket a pillanatokat valóban úgy éljétek meg, ahogy megálmodtátok, ehhez tudunk segítséget nyújtani Nektek.
Az általunk kínált professzionális szolgáltatások szavatolják, hogy “vendégként” vehessetek részt saját esküvőtökön, s tényleg csak egy dologgal kelljen foglalkoznotok, hogy boldogok legyetek.

esküvői fotózás hangulatok 1

Esküvői fotózás hangulatok. Fotóstúdiónk esküvői fotós szolgáltatóként, két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk esküvő- esküvők, lakodalmak, szalagavató bálok és egyéb rendezvények fotózása területén. Esküvő fotós szakmai tapasztalatunk óriási előny megbízóink számára. Fotós szakmai rutinunk minden esetben megnyugtatja esküvői megrendelőinket, hiszen ki az, aki ne szeretné a legjobbat, pont az esküvője napján. Megrendelőink között vannak multinacionális cégek, házasulandó párok, esküvőszervezők, magazinok, modellek, szülők- gyerekek. Természetesen bármilyen egyéni kérésre is vállalunk fotózást. Esküvő- esküvők, lakodalmak, lakodalmi mulatságok, állófogadások, céges-, gyermek-, családi és egyéb ünnepi alkalmak fényképezését, videózását összehangoltan és rugalmasan végezzük, az erre szakosodott esküvői- rendezvény fotós- fotográfus szakembereinkkel.

Esküvői fotózás: [1] [2] [3] [4]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Esküvői képek | Albumok

  Az esküvő napján akár már reggeltől a leánykéréstől, a menyecsketánc végéig állnak fotósaink az Önök rendelkezésére. Az én feladatom nem több, mint megtalálni a legszebb arcotok és megnyomni a gombot!

  2012. május 16. szerda at 10:54

 2. Blendemanus

  Esküvő fotózás | Fotós esküvőre

  Az esküvők és portrék során számomra a legfontosabb, hogy azt a világot tükrözzem, ami a személyekben van, és ezt olyan stílusban valósítsam meg, ami nekik tetszik.
  Nincs annál jobb érzés, mint amikor olyan visszajelzést kapok, hogy ”Nagyon köszönöm, még sosem készültek rólam ilyen csodás fotók!”

  2012. június 1. péntek at 17:20

 3. Blendemanus

  Esküvő fotózás | Fotós esküvőre

  Több mint 20 éve foglalkozom esküvői fotózással. Fotóimmal a pillanat varázsát igyekszem megörökíteni. Ezek jelentik számomra a menyasszony csillogó szemét, a reggeltől kezdődő készülődés izgalmát.

  Az igazi szakmai munka a pár több helyszínen történő fotózásával kezdődik, mely oldott, vidám hangulatú. A nap további eseményeit, melyeket az elegancia és dekorativitás jellemez, résztvevőként élem át.

  Személyemben nem egy unatkozó, történésekről lemaradó fotóst ismerhetnek meg. Nekem minden esküvő élmény és emlék, melyet az általam készített képekkel szeretnék felejthetetlenné tenni.
  Ezúton köszönöm az eddigi pároknak, hogy részese lehettem életük legszebb napjának, és leendő pároknak, hogy bíznak az ízlésemben, tapasztalatomban, felkészültségemben.

  2012. június 3. vasárnap at 11:28

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>