Üzleti portré • Csak egyszer tehetsz első benyomást | Önéletrajzi portréfotózás № I

Üzleti portré, portréfotózás, portré fotózás | Fotóstúdió, műtermi fotózás

Üzleti portré. Egy valamirevaló állásra naponta önéletrajzok százai érkeznek be. Ezért minden jelentkező értelemszerűen arra törekszik, hogy a pozitív tulajdonsági a kerüljenek először tálalásra.
A jelentkezők feldolgozásának első lépése, az önéletrajzhoz csatolt fényképek megtekintése. Ezért nagyon fontos milyen első benyomást tesz. A fényképes önéletrajz küldés legnagyobb veszélye, hiszen a szubjektív benyomások akár negatívan is befolyásolhatják az elbírálót.
Szépen kivitelezett, igényesen világított és finoman retusált portrék. A portréfotózás stúdiónk erőssége: mindenkiről tudunk jó portrét készíteni!

üzleti portré önéletrajzi portréfotózás 1

Üzleti portré. Igazolványképnél magasabb színvonalú fotókat igényel? Bizalmat keltő, pozícióját kifejező, stúdióban, irodában, munkakörnyezetben készülő képek, mellyel jó benyomást tehet ügyfeleire.
Legyen velünk előnyösebb pozícióban, mint konkurensei, akik még nem ismerték fel ennek fontosságát! A jó benyomás anyagi haszna összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a professzionális fotózás évekre lebontott költsége!
A mai világban szüksége van bizalmat keltő, pozícióját kifejező fotókra, amivel cégének weboldalán, írott vagy elektronikus médiában, reklámanyagaiban, prospektusaiban, kiadványaiban, vagy önéletrajzában méltó képeken jelenik meg!
Üzleti portré szolgáltatásunkat ajánljuk: cégvezetőknek, managereknek, üzletembereknek, vállalkozóknak, orvosoknak, ügyvédeknek, önéletrajzhoz, stb.
A fotózásra költött összeg jó befektetés mert az üzleti siker hasznával,  rövid idő alatt megtérül.
Akik az üzleti életvitelükhöz vagy önéletrajzukhoz szeretnének előnyös, minőségi portréképet. Megbeszélés alapján ruhacserére is van lehetőség.

üzleti portré önéletrajzi portréfotózás 3

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

12 comments

 1. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | A projekt

  “Hozzávetőleg 200-250 álláskereső adja be a jelentkezését egy átlagos álláshirdetésre. A személyzeti kiválasztásért felelősöknek így nem sok ideje marad a beérkezett jelentkezők rostálására – átlagosan általában 2 percet szentelnek egy-egy anyagnak. Szinte mindig a fényképet nézik meg először.”

  Mi ebben szeretnénk tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segíteni Önnek.

  2012. május 16. szerda at 10:56

 2. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Paraméterek

  Gyors és minőségi, önéletrajz fotó sorozat, mely a Magyar és Külföldi viszonylatban is az elvárásoknak és az általános önéletrajz igényeknek tökéletesen megfelelő, portré fotózást tartalmaz ez a csomagunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes beállításra, a pályázni kívánt pozíciónak leginkább megfelelő fény, szín és hangulat egyensúlyra. Portré és egészalakos képeket készítünk, stúdió vagy szabadtéri környezetben. Körülbelül 5 – 15 kép készül el, melyeket azonnal lemezre írva átadunk. Ebből 3 kiválasztatott képet “címlapfotó” minőségűre retusálunk azonnal és fekete -fehér valamint színes formában is átadjuk.

  2012. május 16. szerda at 10:57

 3. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Használja ki az első benyomás nyújtotta esélyét

  Biztosan Ön is megkérdezte már magától, mi különbözteti meg a jó fényképet egy rossztól az önéletrajzon, és milyen jelentőséggel bír egyáltalán egy fénykép, mikor beadjuk jelentkezésünket egy állásra.
  Hozzávetőleg 200-250 álláskereső adja be a jelentkezését egy átlagos álláshirdetésre. A személyzeti kiválasztásért felelősöknek így nem sok ideje marad a beérkezett jelentkezők rostálására – átlagosan általában 2 percet szentelnek egy-egy anyagnak. Szinte mindig a fényképet nézik meg először, ezért kell ennek első ránézésre kifejezőnek lennie, hogy pozitívan emelkedjen ki a többi közül. Hiszen az első benyomást ezen keresztül nyújtja, ezáltal nyílik az első, és talán vissza nem térő lehetősége, hogy szimpatikus és kompetens képet alakítson ki magáról.
  Éppen ezért jobban teszi, ha a nyaralási vagy pillanatfelvételeket – bármennyire is jól sikerültek azok –, elfelejti.
  Ugyanígy tabunak számítanak a fénykép-automatákban készült képek is, igaz hogy olcsóbbak és könnyebben beszerezhetőek, de sajnos úgy is néznek ki.
  További aranyszabály: lehetőleg ne használjon 2 évnél régebbi fotókat sem.

  2012. május 16. szerda at 10:59

 4. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Több, mint egy pillanatfelvétel

  Valóban sokszor nem egyszerű összehozni egy jó felvételt, de portréja az ideális esetben visszatükrözi a személyiségét, kisugárzását és karakterét. Figyeljen arra, hogy a fotón azokat a tulajdonságait és képességeit próbálja kifejezni, melyek a kívánt állásnál előnyt jelenthetnek.
  A rendelkezésére álló lehetőségek száma nagy – az öltözet és a testtartás, a beállítás és formátum megválasztásától egészen addig a kérdésig, hogy színes vagy fekete-fehér felvételt készíttetünk. De minél inkább tisztában van azzal, mit szeretne kifejezni a fényképpel, hogyan szeretné magát láttatni, annál egyszerűbb a fényképésznek is ezt a fotóra átültetni, és annál elégedettebb lesz az eredménnyel Ön is .

  2012. május 16. szerda at 10:59

 5. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | A kisugárzáson múlik

  Próbálja úgy kiválasztani a fényképezkedés időpontját, hogy az az Ön napja legyen! Minél jobb a hangulata, minél magabiztosabb, annál nagyobb lesz a kisugárzása a fényképeken. Kerülje a kapkodást és a stresszt, hogy a felvételeken kipihentnek és nyugodtnak hasson. Mosolyogjon! Ez alatt persze nem egy görcsös arckifejezés értendő, inkább egy szívélyes, mosolygós tekintet – így nyílt, őszinte és szimpatikus benyomást kelthet. Egy jó fényképésznek megvan az érzéke a jó pillanat elkapásához, és néhány próbafelvétel után együtt beszélhetik meg, azok mennyire felelnek meg az elképzeléseinek.

  2012. május 16. szerda at 11:03

 6. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Bizonytalanság esetén inkább klasszikus stílus

  Válasszon a szakterületnek és beosztásnak megfelelő öltözetet. Kreatív szakmáknál akár dönthet valami kevésbé szokványos mellett, de a klasszikus állásoknál maradjunk inkább a konzervatív kosztümnél vagy öltönynél. És még egy nagyon fontos dolog: jól kell hogy érezze magát a második bőrében is. Ellenkező esetben azt az érzetet kelti, hogy beöltözött valamibe, amivel nem tud azonosulni – ez pedig nem éppen bizalomerjesztő. Válasszon előnyös színeket. Nyugodtan vigyen különböző összeállításokat magával, így a különböző cégekhez és állásokra beadandó pályázatoknál választani tud a klasszikus irodai vagy egy lazább felvétel között.

  2012. május 16. szerda at 11:03

 7. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Színes vagy fekete-fehér?

  Hogy színes vagy fekete-fehér fényképet választ, teljes mértékben Öntől függ. Sok tanácsadó cég a fekete-fehér fotót ajánlja, mivel az tartózkodóbb, tárgyilagosabb, de ugyanakkor érdekesebb is, mivel árnyaltabb értelmezési lehetőséget nyújt az arc megítélésénél – a hiányzó szín jobban megmozgatja a fantáziát.
  Persze egy színes fénykép is nagyon beszédes tud lenni, ám ebben az esetben annál inkább ügyelnünk kell a felvétel minőségére, a stílusos ruházatra és szolid sminkre. A mintás nyakkendők, extravagáns sminkvariációk és túlméretezett ékszerek nagyon zavaróan tudnak hatni.

  2012. május 16. szerda at 11:04

 8. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Milyen keretek között

  A formátum és beállítás tekintetében is van bizonyos játéktere. Az álló és a fekvő kép is elfogadott, bár ideális esetben a fénykép mérete 6 x 4,5 cm, vagy egy kicsit nagyobb. Felejtse el azonban a levelezőlap nagyságú és egészalakos fotókat, kivéve persze ha egy modellügynökséghez szeretné beadni a pályázatát.

  2012. május 16. szerda at 11:06

 9. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Tartsa is meg az ígéretét

  Fényképe előrevetíti céltudatosságát és motiváltságát. Egy professzionális fotó azt a benyomást közvetíti, hogy Ön méltó a kívánt pozícióra, továbbá felkelti az érdeklődést a személyisége iránt, és hogy közelebbről is megismerhessék. Ha ezt elérte, már csak Önön múlik, meg tud e felelni a felkeltett elvárásoknak. De persze erre is fel lehet készülni.

  2012. május 16. szerda at 11:07

 10. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Önéletrajz fotó

  Egy-egy állást több százan is megpályáznak, ezért valamivel ki kell tűnnöd a tömegből. Erre legjobb módszer, ha jó minőségű, profi fotós által készített portré szerepel az önéletrajzodban. Ugyanis leendő főnököd a fotót nézi meg először. Mivel nem egy robotot keres, hanem munkatársat, akivel jó együtt dolgozni, fontos a szimpátia.

  2013. október 15. kedd at 19:56

 11. Blendemanus

  Önéletrajz fotó | Miért fontos, hogy profi fotó kerüljön az önéletrajzodba?

  Gondolkozz leendő főnököd fejével! Olyan embert keres, aki a cég nevében tárgyal, rendezvényre jár, képviseli a céget. Tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, üzleti partnerekkel, sajtóval, akár egy multi marketingeseként, akár egy kis cégben az ügyfélszolgálaton. Nem mindegy, hogy milyen az az ember.
  Ha már a fotón látszik, hogy időt és energiát szántál rá, akkor tudni fogja, hogy igényes vagy és méltó képviselője leszel a cégének. Ha egy nyaraláson készült fotót teszel az önéletrajzodba, akkor ne csodálkozz, hogy vissza sem jeleznek.

  2013. október 15. kedd at 19:57

 12. Blendemanus

  Önéletrajzi portréfotózás | Miért jó Neked, ha profi fotós készíti a CV portrédat?

  Nem elég, ha saját fényképezőgéppel készíted a portrét. A falon keletkező éles árnyéktól az erőltetett mosolyig millió dolog teheti tönkre a képet, ami így inkább árt, mint használ. Én sok év portréfotózási tapasztalattal a hátam mögött látom mi áll jól neked és mi nem. Hosszú távra tervezel, ezért úgy gondolom, ezen nem szabad spórolni. Az önéletrajz fotózás ára lényegesen kedvezőbb, mint a klasszikus portréfotózásé, ami 20eFt-tól indul, viszont profi fotóst kapsz cserébe, profi minőséggel, így mindenképpen megéri a befektetés.

  2013. október 15. kedd at 19:58

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>