Terhes fotózás • Most olcsóbban! | Gyerek és Babafotózás № V

Terhes fotózás | Család és gyerekfotózás, babaalbumok, babafotózás

Terhes fotózás • Most olcsóbban! | Stúdiónk most meghirdeti „POCAKOS” akcióját. Ha már várandósan eljön hozzánk és elkezdi a fotósorozatot úgy 5.000.- Ft-os kedvezményt kap majd ajándékba minden további baba-mama fotózás árából Stúdiónktól.

Terhes fotózás. Az első pillanatoktól érdemes megörökíttetni a babavárást és a gyermek cseperedésének pillanatait. Nem magunk miatt, hanem hogy majd ő visszanézhesse milyen is volt régen, amikor még kicsi volt.
A karban ringatott babát, az első lépéseket, a telefonálást és az első „pózolást” a kamera előtt. Olyan hamar elszáll a pillanat, a hónap, az év. Mire észbe kapunk felnő…

terhes fotózás

Terhes fotózás. A terhes fotózásokon készített fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását: egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia. Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára. A terhes fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat: jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket. Néhány év múlva pedig már kisgyermekének is megmutathatja a kismama fotózásokon készült képeket, és elmesélheti neki, milyen is volt, mikor még a mama hasában „lakott”. Egy-egy kismama fotó kedves ajándék is lehet: örülni fog neki a leendő apuka, a nagyszülők és a barátok is.

Kérjük, nézze meg stúdiónk referenciamunkáit.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

10 comments

 1. Blendemanus

  Kismama fotózás | Művészi várandós fényképek | Fotó albumok

  Az terhes nők gyönyörűek, sugárzik róluk az élet, a vidámság. Olyan állapot ez, amely elvarázsolja a környezetében lévő embereket.
  Vétek lenne nem megörökíteni a kismamát, pocakja gömbölyödését! A legideálisabb időpont a fotózásra a 6. és a 8. hónap, de természetesen bármikor lehetséges a terhesség alatt. Érdemes két fotózáson részt venni, hogy látható legyen a különbség a két trimeszter között. Az állapotos fényképek készülhetnek műteremben, otthoni környezetben és szabadtéren is, a lényeg, hogy a kismama jól érezze magát.
  Sokan attól tartanak, hogy nem modellek és kényelmetlenül fogják érezni magukat a fotózás alatt. Ezért otthonunkban, műtermi környezetben készül a legtöbb fotó, oldott hagulatban. Nem kell attól félned, hogy feszélyezve fogod magad érezni, és a végeredmény csodás lesz! Többféle ruhakollekcióban, fehérneműben készülnek az állapotos fényképek, de természetesen akt fotózást is vállalunk, ha Téged ez érdekel.
  Ha attól tartasz, hogy a terhességi csíkok, viszerek látványa nem lesz szép, biztosíthatlak, hogy a retusálás után mindez eltűnik.

  2012. június 27. szerda at 12:33

 2. Blendemanus

  Babafotózás | Portfólió album

  A terhesség valószínűleg életed egyik legszebb időszaka. Annak ellenére, hogy kilenc hónapig tart, nagyon hamar elszáll. Feleségemről tudom, mennyire fontos volt számára ez a korszak és mindig csodálattal nézi a kismama fotókat, amiket készítettünk. Hidd el, egy otthoni felvétel és egy gyönyörűen megvilágított, szép berendezett környezetben készített állapotos fotó között hatalmas különbség van. Ne érd be a házi felvételekkel, mert elveszti varázsát!

  Évekkel később majd, mikor előveszed a felvételeket és megnézed pároddal, gyermekeddel, hálás leszel magadnak, hogy megörökítetted a pillanatot!

  Akkor érdemes a fotókat elkészíteni, mikor gömbölyödő pocakod már jól észrevehető. Erre a legalkalmasabb időszak a nyolcadik és a kilencedik hónap elején nyílik. A fotók készülhetnek műteremben és a szabadban, szép környezetben is.
  Ne légy szégyenlős, csodálatosan fogsz mutatni a fényképeken!

  2012. június 27. szerda at 12:36

 3. Blendemanus

  Családi albumok | Pár szó a családi fotózásról

  Valaha különleges alkalom volt egy-egy családi fotózás: mindenki szépen felöltözött, majd a család együtt elment a fotós műtermébe, ahol gondosan beállított fénykép készült. Ezek a képek sok családban ma is megvannak, értékes részei a családi fotóalbumnak. A fényképezőgépek, és különösen a digitális technika térhódítása az ilyen jellegű családi fotózásokat háttérbe szorította: a feladat házilag is megoldhatóvá vált. Napjainkban ezen a téren is újra felfedezik a profi fotósokat – igaz, a családi fotózást már nem a régi, merev csoportképek, sokkal inkább a vidám hangulatú, kötetlen beállítások jellemzik.

  2012. július 26. csütörtök at 11:27

 4. Blendemanus

  Családi albumok | Mit jelent a családi fotózás?

  Családi fotózásra teljes családokat várok: egy, vagy több gyereket, szülőket, esetleg nagyszülőket is. Kötetlen, jó hangulatú eseményről van szó, ahol kívánságaitoknak megfelelő csoportképek készülnek.

  2012. július 26. csütörtök at 11:28

 5. Blendemanus

  Családi albumok | Mikor legyen a családi fotózás?

  Amikor szeretnétek. Lehet alkalomhoz kötni, de nem muszáj. Egy igényes családi fotó nem csak szép emlék, hanem akár ajándéknak is jó! Melyik nagyszülő ne örülne egy szép képnek a gyermekéről és unokáiról?

  Miért jobb ez, mint az otthoni képek?
  Először is, senki sem marad le a képekről – az otthoni fotózás során a fotós ritkán, vagy soha nem kerül rá a fényképkre. Nálam profi a technika (világítás, hátterek). Ez, és a gondos utómunka garantálja a tökéletes eredményt. A családi fotózás lényege, hogy a család együtt állhasson kamera elé, Nektek ne kelljen a fényképezéssel foglalkozni!

  2012. július 26. csütörtök at 11:28

 6. Blendemanus

  Családi albumok | Mennyi kép készül?

  Míg régebben a családi fotózás során csupán néhány kép készülhetett, addig ma – hála a digitális technikának – jóval többet fotózunk. A kötelező csoportképek és beállítások mellett lesznek elkapott, játékos pillanatok, kedves részletek is, így igazán mozgalmas fényképsorozat áll össze.

  2012. július 26. csütörtök at 11:29

 7. Blendemanus

  Családi albumok | Hogyan öltözzünk?

  Egységesen, de ne egyformán. Legyen azonos a stílus: egyformán elegáns, vagy egyformán sportos. Harmonizáljanak a színek, de nem kell egyszínűvé válni, az inkább unalmas. Nincs szükség egyenruhára! Különösen a gyerekek ruhája legyen kényelmes, hogy a családi fotózás valóban kötetlen, jó hangulatú esemény lehessen.

  2012. július 26. csütörtök at 11:29

 8. Blendemanus

  Családi albumok | Hol történik a családi fotózás?

  Mindenképpen a műtermet javaslom. Itt jól beállított világítással, tökéletes háttérrel profi képeket lehet készíteni. A gyermekek számára fontos, hogy gyorsan és olajozottan történjen minden, így kisebb az esélye, hogy elunják magukat!

  2012. július 26. csütörtök at 11:31

 9. Blendemanus

  Családi albumok | Születésnapi zsúrra is lehet kérni fotózást?

  Igen, természetesen. Vigyázat – ezek a fotók mások lesznek, mint a műtermi családi fotózás során készülő képek!

  Megtetszettek a fenti családi albumok? Ha úgy, érzed eljött a pillanat a közös képek elkészítéséhez, akkor hívj-írj, és egyeztessünk időpontot családi fotózásra!

  2012. július 26. csütörtök at 11:33

 10. Blendemanus

  Babafotózás | Babafotók | Babaalbumok | Baba-mama portré | Újszülött és kismama fotózás | Gyerekfotók | Gyerekfotózás | Kreatív gyerekfotók | Családi fotók | Családifotózás | Kreatív kompozíciók | Profi fotós | Professzionális fotózás | Mosolyalbum | Fotóskönyv

  2012. augusztus 8. szerda at 09:24

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>