Modellfotózás mindent a szemnek • Glamourfotózás fotóalbumaid | Hölgyszalon № V

Modellfotózás mindent a szemnek | Fotóalbum, modellalbum | Glamour fotók, glamourfotózás

Modellfotózás mindent a szemnek. Manapság az erotikus modell portfólió készítés és az glamour fotózás szorosan összekapcsolható. A portfólió készítés területén a glamour fotózás a leglátványosabb hatást keltő műfaj. A portfólió készítés esztétikus háttér elemekkel összekapcsolva lenyűgöző hatást érhet el mind a glamour portfólió készítés során résztvevő modell számára, mind pedig a fotókkal megcélzott célközönség számára egyaránt.
A glamour portfólió készítés nőies ruhában kosztümben, fürdőruhában és fehérneműben egyaránt készíthetőek. Ebben a stílusban a ruhák sokaságával tesszük színessé, látványossá a glamour portfólió készítés sorozatát.
A glamour portfólió készítés sem igényel nagyobb készülődést a többinél. A kipihent modellnél nincs szebb! Egyedi ötleteket a tőlünk elvárt, legnagyobb szaktudással valósítjuk meg. A glamour portfólió készítés során több arcunkat mutathatjuk meg, több stílust ötvözve.

modellfotózás mindent a szemnek glamour erotika akt fotózás

Modellfotózás mindent a szemnek. Szeretnéd a párodat meglepni egy igen emlékezetes ajándékkal? Szeretnél pár professzionális fotót, esetleg néhány glamour stílusú címlaplány fényképet vagy egy erotikus művészi akt sorozatot? Mindezt esetleg egy szép albumba vagy naptárba rendezve?
Bármely alkalomra feledhetetlen meglepetés egy izgalmas és színvonalas fotósorozat. Jelentkezz egy 3-4 órás fotózásra, ahol minden csak Rólad szól! Barátságos környezet, változatos beállítások, sok humor, profi smink, és kellemes zene vár Rád. Mi pedig lefényképezzük, hogy mennyire kacér és elbűvölő vagy, vidám, laza, csábító, huncut.

Modellfotózás mindent a szemnek. Mi segítünk egy sikeres igazi deluxe glamour portfólió készítés és portfólió fotózás minden pillanatában közel 10 éves tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal, hogy megrendelőink elégedett visszatérő ügyfeleink lehessenek.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

6 comments

 1. Blendemanus

  Ki vagy Te? | Kik vagyunk mi?

  Ez a kérdés olykor -olykor mindenkinek szöget üt a fejében. A választ nagyon nehéz megtalálni, mivel minden pillanatban más és más impulzus hat ránk, amire másképpen reagálunk. Ebből kifolyólag egy idő után a kérdés nem az lesz, hogy most ki vagyok én, hanem ki akarok lenni? A portfólió és portré fotózás lényegében arról szól, hogy megszüntetjük a határokat és a korlátokat. Megörökítjük mindazt, ami Te vagy. Megtaláljuk közösen azt a szépséget ami benned rejlik, amit talán nem is ismersz magadon és magadban, mert senki sem hívta fel rá a figyelmed…

  Egy nagyon fontos tényt had említsek meg. ” Nincs csúnya ember, csak olyan aki annak tartja magát! “

  2012. május 16. szerda at 11:27

 2. Blendemanus

  Glamour fotózás | Luxory styles

  Portréfotózás, modellfotózás, portfólió készítés, divatfotózás, image fotózás, reklámfotózás, esküvői fotózás, műszakifotózás, tárgyfotózás, riportfotózás, rendezvényfotózás, valamint egyedi készítésű, prémium kvalitású, fotókönyvek készítése egyaránt.

  2012. június 25. hétfő at 11:34

 3. Blendemanus

  Glamour fotózás | Fotósbázis

  A glamour fotózás a nőiesség kiemeléséről szól, minden ekörül forog. Ezek a fotók erotikusak, de úgy hogy nem akt képek készülnek. Fontos a bensőséges pillanat megörökítése, akár egy mozdulatról, egy testrészletről legyen szó. Általában női modellek szokták párjukat meglepni ilyen fotósorozattal, de arra is nagyszerű, hogy az önbizalmat erősítse, hiszen az elkészült képek a legjobb arcát és formáját mutatják kamera előtt álló nőnek.

  2012. június 26. kedd at 12:52

 4. Blendemanus

  Luxory styles | Glamour fotózás

  Szeretnél te is a párodnak egy magadról készült ízléses, érzéki fotósorozatot ajándékozni? A glamour fotózás erre a legmegfelelőbb.

  Mielőtt eszedbe jutna, hogy „én nem akarok levetkőzni idegenek előtt!”, fontos tisztázni, hogy a glamour fotózás nem egyezik az aktfotózással. Itt a képek attól tesznek igazán kívánatossá és csábítóvá, hogy nem mutatod meg magad teljesen.

  Egy napra te is címlap modell lehetsz. A fotózás alatt mindenki arra törekszik, hogy a legjobb formádat hozd, és ezt megfelelően segítsék a kellékek, a sminkes, fodrász, mindenki, aki jelen lesz, és azon fog munkálkodni, hogy vonzó legyél a fotókon.

  Sokszor megfordul egy nő fejében, amikor a párja más nőkön legelteti a szemét az újságokban, „hogy ő mitől más, mint én, én nem vagyok elég jó, szép?” De igen! Most megmutathatod Te is, hogy legalább olyan szép vagy!

  Itt lehetőséget kapsz, hogy egy napra Te is olyan gyönyörű legyél, és megtudd, hogy igazából milyen eszközök kellenek, hogy szinte akárkiről lehessen címlapfotót készíteni.

  Csak egy kis smink, frizura, és a megfelelő fények, ruhák, háttér, és már kész is a gyönyörű erotikus fotósorozat rólad.

  Ez nagyon jó önbizalom növelő is, mert Te is rájössz, hogy milyen szép vagy, és a párodnak is mennyire tetszel.

  Hasonlóan igaz ez az erősebb nem tagjaira is! Férfiként ugyanígy elkápráztathatod a párod egy vonzó glamour sorozattal.

  Egy ilyen fotósorozat nagyon jó ajándékként szolgálhat a párod részére. Minél erotikusabb, de kevéssé kitárulkozó és sejtelmes képek születnek, annál hatásosabbak lesznek a fotók.

  2013. október 25. péntek at 09:25

 5. Blendemanus

  Glamour fotózás | Fotósorozatok

  Stúdiónk kiadók, reklámügynökségek számára is vállalja professzionális glamour fotók elkészítését. Műtermi körülmények között, professzionális kamerákkal. Saját modelljeink is rendelkezésre állnak reklám és kiadvány fotókhoz.

  2013. október 25. péntek at 09:26

 6. Blendemanus

  Elite boudoir | Glamour fotózás

  Gyermek, modell és glamour portfólióinkat családoknak, szülőknek, szakmai babérokra törő lányoknak és fiúknak, illetve azoknak ajánljuk, akik szeretnék kipróbálni, megörvendeztetni magukat, családjukat, párjukat pár szép képpel, fotókönyvvel, naptárral, nyomtatással, vászonképpel, fényképes ajándékokkal.

  Magasan képzett szakembereink segítségével mindenki a legszebb, legjobb, legcsinosabb formáját fogja a képeken viszontlátni, mindenkinek igényei szerint.

  2013. december 14. szombat at 22:35

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>