Modellfotózás portfólió készítés | Férfi modellek № II

Modellfotózás portfólió készítés, modell fotók, divat fotó | Fotóstúdió és műtermi fotózás

Modellfotózás portfólió készítés. Fotóstúdiónk célja igazán exkluzív és különleges portfólió készítése, minden egyes portfólió fotózáskor. A fotósok kreativitásán túl, számtalan eszköz, kiegészítők, hátterek, fénytechnika áll a modell szolgálatára, hogy a vágyainak legmegfelelőbb képeket készíthessük. Fotóstúdiónkban kellemes környezetben, figyelmes és rendkívül kreatív fotósok állnak az érdeklődök rendelkezésre. Igény esetén smink mestert és mester fodrászt is tudunk biztosítani a még tökéletesebb hatás eléréséhez.

modellfotózás portfólió készítés férfi modellek 1

Modellfotózás portfólió készítés. Portfólió fotózásnál a cél más, mint a hétköznapi reklám-fotózásnál. Ilyenkor, ha lehet választani aközött, hogy a kép legyen nagyon szép, vagy Te, az utóbbi mellett kell dönteni. Egy hétköznapi reklámfotónál a modell 100%-ig alá van rendelve a képnek, még akkor is, ha ő a főszereplője.

Modellfotózás portfólió készítés. A fotózás során több beállítást dolgozunk fel, ez minimum ugyanennyi különböző ruha-összeállítást jelent. Közben váltunk háttereket, világítást, sminket, az eredmény pedig egy tekintélyes mennyiségű kiváló kép rólad, sorozatonként leválogatva, amiket már aznap este interneten keresztül (egy jelszóval védett helyen) meg is tekinthetsz, következő nap pedig már jöhetsz is a kész anyagodért, beleértve a set kártyádat  (melynek arculatát több változatból választhatod ki), melyeket ekkor már a kezedbe is kapsz.

Modellfotózás portfólió készítés. Most induló modellek számára kifejezetten ajánlott, hiszen az a cél, hogy albumodat minél hamarabb talpra állítsd, megtöltsd profi képekkel, hogy jó eséllyel szállhass ringbe a válogatásokon a karrieredért.

Modellfotózás portfólió készítés: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>