Modellfotózás új megközelítésben | Modellfotózás № VI

Modellfotózás új megközelítésben, modell fotózás, modell fotó és fotók | Modellalbum, divat albumok

Modellfotózás új megközelítésben | Divatfotózás és modelles reklámfotózások. A belső kisugárzás egy olyan leírhatatlan dolog, ami azokból a modellekből árad, akikre nem tudsz nem odafigyelni. Ez a tulajdonság nem minden esetben pozitív, de mindig eléri a hatását. A lényeg az, hogy ráfigyelsz és kész. Az emberi arc ábrázolása – portréfotózás. Ismerni és alkalmazni az alapelveket éppoly fontos, mint időnként eltérni tőlük. Az emberi arc ábrázolása nem egyszerű feladat. Az emberfotózás, ezen belül is a portrézás a legnépszerűbb fotótéma, amely nagy kihívás elé teszi az alkotót. Egy ember ábrázolása sokféleképpen történhet, a tömeg fotózásától egyetlen emberről készített művön keresztül leszűkítve egészen az emberi arcig. A fénykép képes arra, hogy a mulandó gesztusokat és az örök szépséget egyaránt megőrizze.

Modellfotózás új megközelítésben 1

Modellfotózás új megközelítésben | Budapesti fotóstúdióban. Munkáink során mind hazánkban, mind nemzetközi téren a legkülönfélébb igényekkel, megbízásokkal találkoztunk, legyen az akár divatfotózás (katalógus, editorial, imagekommunikáció, reklámkampány), akár portfóliókészítés (pályájukon éppen induló, illetve professzionális modellek számára), vagy magánmegrendelők részére fotóalbum kivitelezése.

Modellfotózás új megközelítésben 2

Modellfotózás új megközelítésben | Reklám fotóstúdió. Megbízóinkat korszerű technikával, saját, több éve velem dolgozó kreatív csapattal (sminkes, fodrász, stylist, asszisztensek), gazdag modelladatbázissal (kezdő, gyakorlott és topmodellek), kiterjedt társszakmai kapcsolatrendszerrel várom. Akár teljes projektre (kreatív koncepció kidolgozása, casting lebonyolítása, fotózás, grafikai, nyomdai kivitelezés), akár meglévő (vagy csupán megálmodott) forgatókönyv alapján történő munkára kapok felkérést, igyekszem azt „szöveghűen” lefordítani a fotográfia képekkel kommunikáló nyelvére.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Modell fotózás | Művészi fotózás

  A személyfotózás a fotózás egyik legnehezebb területe, mert tárgya élőlény, maga az ember, akinek érzelmei, a külvilág hatásaira adott megnyilvánulásai gyakran megváltoztatják külső megjelenését.

  A személyfotózás kapcsán élethű, reális fotó csak úgy készülhet, ha a fotón ábrázolt személy a rá legjellemzőbb, legkedvezőbb helyzetet mutatja. A személyfotózás alkalmával ezt az optimális helyzetet kell nagyon gyors döntéssel kiválasztani.

  Éppen ezért a személyfotózáshoz a fotósnak határozottnak, jó megfigyelőnek, és igen gyakorlottnak kell lennie. Nagyon fontos a meglátás, arcelemző képesség.

  Már a megrendelés alatti beszélgetés során alaposan, de titokban, hogy a leendő modell azt ne vegye észre, alaposan elemezni érdemes az arcát, mozdulatait, megnyilvánulásait, hogy a majd elkészülő fénykép a rá legjellemzőbb jegyeket hordozza.

  Így lesz a személyfotó művészi értékű.

  2010. november 12. péntek at 10:06

 2. Blendemanus

  Modell fotózás | Zsánerképek

  Az személyfotózás egyik fajtája a különféle emlékképek, zsánerképek, ahol a képen szereplő személy a legkedvezőbb, a rá leginkább jellemző testtartást, arckifejezést veheti fel. A legkülönfélébb hátterek előtt, egészen szélsőséges megvilágítással készülhetnek ezek a képek.

  Lehet retust alkalmazni a kidolgozás alkalmával, ami a képen szereplő személy és a környetet kedvező tulajdonságait kiemelheti és a kedvezőtlen tulajdonságokat pedig elnyomja. Természetesen ezeket a beavatkozásokat csak olyan mértékben érdemes alkalmazni, amíg az a kép erényét szolgálja.

  2010. november 12. péntek at 10:10

 3. Blendemanus

  Modell fotózás | Referenciaalbum készítés

  Vállaljuk modell- és referenciaalbumok készítését profi sminkes és fodrász közreműködésével, az elkészült képek retusálását, set card tördelését valamint igény szerinti nyomdai vagy kis példányszámú kinyomtatását (szórólap, naptár, referenciaalbum).

  2012. július 14. szombat at 20:33

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>