Babafotózás hangulatok | Babafotózás № IV

Babafotózás hangulatok, gyerekfotózás, gyerek fotók | családi és gyerek albumok

Babafotózás hangulatok. A műtermi fotók általában sikerrel ábrázolják gyermekeink külsejét, de csak nagyon ritkán képesek megmutatni valódi jellemüket.
Ha spontán módon, ösztöneinkre hagyatkozva közelítjük meg a gyerekeket, akkor van esélyünk, hogy jól ábrázoljuk személyiségüket, egyéni jellemvonásaikat. Ahogy a fényképezés legtöbb műfajára igaz, a gyerekekről is csak akkor tudunk igazán jó képeket készíteni, ha állandóan résen vagyunk, és kéznél van a fényképezőgépünk.

babafotózás hangulatok mosolyalbumok 3

Babafotózás hangulatok. A gyerekek nagyon hamar változnak, arckifejezésük is akár egy pillanat alatt is átalakulhat. Azokat a pillanatokat örökítem meg amiket csak egy szép fotó tud megmenteni az örökkévalóságnak. A fénykép lehet a személyes történelem egy kimerevített pillanata, egy eszköz, amelynek segítségével a felnőtt majd visszapillanthat saját múltjába , hogy felidézzen minden olyan dolgot,amihez ragaszkodott vagy épp egy feledésbe merült momentumot. Nem beállított képekben ábrázolom a gyerekeket, hanem saját természetes környezetükben ahol közelebb kerülhetek a saját világukhoz.

babafotózás hangulatok mosolyalbumok 4

Babafotózás hangulatok. Fotóstúdiónk néhány éve fedezte fel, hogy a régen oly divatos babafotózás reneszánszát éli. Az okos szülők időben rájöttek, hogy érdemes a gyerkőcöket rendszeresen fotóztatni, mert gyorsan kirepülnek, s az esküvői fotókon már egy érett felnőttet lát a boldog szülő. Nagyon hálás téma a gyerekfotózás. Gyakorló szülőkként ismerjük azokat a trükköket a “nemakarom” viselkedés feloldására. Az elkészült képekből mosolyalbum, ajándéktárgy, fotókönyv készíthető.

Babafotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

 1. Blendemanus

  Babafotózás | Fényképezés szívvel-lélekkel

  Egy gyermek mindenkinek a legszebb, legnagyobb kincse. Természetes, hogy vágyunk rá, hogy megmutassuk a világnak, és megörökítsük a vele eltöltött pillanatokat. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyan kapcsolatot teremteni a gyermekekkel, hogy könnyen megnyílnak előttünk, így természetes, nem beállított képeket tudok készíteni, amiken minden gyermek őszinte mosolya látható.

  A fotósorozatot otthoni környezetben, külső helyszíneken valamint fotóstúdiónkban abban az időpontban készítjük el amikor a babának és a mamának a legkedvezőbb. NINCS kötelező fix időpont!

  2012. július 14. szombat at 20:57

 2. Blendemanus

  Baba-, gyermekfotók | Családi fotózás

  Észre se vesszük, és a babánk, aki épp csak megszületett, akinek még csak most adunk nevet, már totyogó gyermek, aztán kamasz és mire észbe kapunk, már a középiskolából ballag.

  Szeretnétek profi minőségű fotókon, vagy egy megkapó fotókönyvben megőrizni gyermeketek életének legszebb pillanatait?

  Hívjatok fel, s az elképzelésetektől függően stúdióban, külső helyszínen, vagy akár nálatok elkészítjük a fotókat. Ha Ti jöttök: műteremben beállított képek, vagy külső helyszínen az előre megbeszélt témájú fotók készülnek. Mi is szívesen megyünk hozzátok, hogy a gyermek a megszokott környezetében legyen a fotókon, mert ott igazán önmaga.

  Ebből természetesen adódnak a családi képek elkészülésének a lehetőségei is, amit érdemes megragadni, hiszen a család mindenki számára a legfontosabb az életében. A családi kapcsolatok a legbensőségesebb, legszorosabb emberi kötelékek. Ha csak családi jellegű kép az igény, értelemszerűen akkor is rendelkezésre állunk.

  Célunk, hogy ha egy-egy családi összejövetelen előkerülnek a fotók, akkor mindenkinek mosolyt, vagy könnyeket csaljanak az arcára.

  2013. október 25. péntek at 09:02

 3. Blendemanus

  Babafotózás | Mosoly, grimasz, hiszti. Száz és száz arc. Mind őszinte …

  Minden szülő méltán büszke a gyermekére. Az anyai szem a saját gyermekét látja a legszebbnek! Az én feladatom, hogy ezt közösen a világnak is megmutassuk. Sugárzik belőlük mindaz, ami a mai világból egyre inkább kiveszni látszik. Talán ezért is van az, hogy ha valaki ránéz egy fotóra, amin egy gyermek nevet, ő maga is mosolyra derül.

  A gyermekek ébreszthetnek rá, kik is vagyunk, hiszen ugyanilyenek voltunk! Amikor a gyermek felnő, és más gyermeket lát .. ugyanezt fogja érezni. Örökítsük hát meg ezt a múló pillanatot, és a gyermeklét sajátosságait, a kimeríthetetlen energiájukat, mérhetetlen sebezhetőségüket és tapintatlan őszinteségüket. Egy-egy kép alá, ami gyerekekről készül, minden további nélkül odaírható egy-egy rövid kérdés, amivel szembesitenek minket. Ezekben a kérdésekben az egyszerüség és a lényegretörés a megdöbbentő, és ha bele gondolunk, ezek a kérdések a szívünkig hatolnak, hiszen a válasz soha nem olyan egyszerű!

  A képek is hasonló őszinteséget sugároznak, egy olyan érintetlen világot örökithetünk meg, ami napról napra kopik, hiszen napról napra idősebb lesz a gyermek.

  Nem csak a gyermekről, de a szülőkkel közösen is készítek egy gyermek fotózás alkalmával képeket. A kisgyermek életében a család egyrészt jelenti az állandóan odafigyelő, oltalmazó szülőt, akinek a karjában, ölében jó elaludni, aki mindig megérti, megoldja a kisebb-nagyobb gondokat, bajokat, másrészt jelenti a testvéreket, az örök vetélytársakat és játszótársakat.

  2013. december 14. szombat at 23:08

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>